11 ZNAKOVA!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zemljotres
#1 11 ZNAKOVA!!!
Tužna je, ali i istinita činjenica, da ne postoji nešto kao savršena veza. Iako ste možda slijepo zaljubljeni u vašu bolju polovicu, uvijek postoji šansa da vas ona vara. Evo vam i lista znakova partnerove prevare.
1. NAGLO STE POSTALI NEVAŽNI
2. TAJNOVIT/A JE KADA JE U PITANJU DNEVNI RASPORED
3. NIJE ZAINTERESIRAN/A ZA SEKS SA VAMA
4. POSTAJE SVE VIŠE SAMOSTALNIJA/JI
5. VIŠE PAŽNJE POSVEĆUJE SEKSIPILNOM ODIJEVANJU
6. VIŠE NISTE MEĐU NJENIM/NJEGOVIM PRIORITETIMA
7. IZBJEGAVA ODGOVORITI NA JEDNOSTAVNA PITANJA
8. IMA MISTERIOZNOG PRIJATELJA/ICU
9. STALNO VAM NEŠTO PRIGOVARA
10. VAŠ PARTNER SE UDALJIO OD VAŠE PORODICE
11. SVAKE SUBOTE KAŽE DA MORA NA NEKAKAV PROTEST
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#5 Re: 11 ZNAKOVA!!!
12. SVE VIŠE VREMENA PROVODI NA INTERNETU,PRAVDAJUCI SE KAKO POSJEĆUJE NEKAKAV FORUMzemljotres wrote:Tužna je, ali i istinita činjenica, da ne postoji nešto kao savršena veza. Iako ste možda slijepo zaljubljeni u vašu bolju polovicu, uvijek postoji šansa da vas ona vara. Evo vam i lista znakova partnerove prevare.
- kolega
#8 Re: 11 ZNAKOVA!!!
ovaj 11. znak je karakteristican i ako se nadje kod vaseg partnera (uz ovih prethodnih 10) onda je to definitivno znak da je vas partner "puko"zemljotres wrote:Tužna je, ali i istinita činjenica, da ne postoji nešto kao savršena veza. Iako ste možda slijepo zaljubljeni u vašu bolju polovicu, uvijek postoji šansa da vas ona vara. Evo vam i lista znakova partnerove prevare.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#10 Re: 11 ZNAKOVA!!!
zemljotres wrote: 11. SVAKE SUBOTE KAŽE DA MORA NA NEKAKAV PROTEST
- selmap26
#12 Re: 11 ZNAKOVA!!!
zemljotres wrote:Tužna je, ali i istinita činjenica, da ne postoji nešto kao savršena veza. Iako ste možda slijepo zaljubljeni u vašu bolju polovicu, uvijek postoji šansa da vas ona vara. Evo vam i lista znakova partnerove prevare.
- Dori
Moj dragi je jedno vrijeme redovno dolazio kuci u 6 ujutro, ponekad ga nije bilo po 2-3 dana, apsolutno me ignorisao, prosao me par puta sa drugom curom na motoru, rekla mi raja da su ga vidjali kad sa drugom curom kad sam ja na putu, prestao skoro pricati samnom kad smo zajedno u kuci.....i ja sam se iznenadila kad mi je rekao da ima drugu
Ali fakat se IZNENADILA!
Toliko o onoj "ljubav je slijepa"
- BHG
zajebajes?Dena wrote:Moj dragi je jedno vrijeme redovno dolazio kuci u 6 ujutro, ponekad ga nije bilo po 2-3 dana, apsolutno me ignorisao, prosao me par puta sa drugom curom na motoru, rekla mi raja da su ga vidjali kad sa drugom curom kad sam ja na putu, prestao skoro pricati samnom kad smo zajedno u kuci.....i ja sam se iznenadila kad mi je rekao da ima drugu![]()
Ali fakat se IZNENADILA!
![]()
- Dori
Kamo srece....BHG wrote:zajebajes?Dena wrote:Moj dragi je jedno vrijeme redovno dolazio kuci u 6 ujutro, ponekad ga nije bilo po 2-3 dana, apsolutno me ignorisao, prosao me par puta sa drugom curom na motoru, rekla mi raja da su ga vidjali kad sa drugom curom kad sam ja na putu, prestao skoro pricati samnom kad smo zajedno u kuci.....i ja sam se iznenadila kad mi je rekao da ima drugu![]()
Ali fakat se IZNENADILA!
![]()
Toliko o onoj "ljubav je slijepa"![]()
- ladyblue18
Dena wrote:Moj dragi je jedno vrijeme redovno dolazio kuci u 6 ujutro, ponekad ga nije bilo po 2-3 dana, apsolutno me ignorisao, prosao me par puta sa drugom curom na motoru, rekla mi raja da su ga vidjali kad sa drugom curom kad sam ja na putu, prestao skoro pricati samnom kad smo zajedno u kuci.....i ja sam se iznenadila kad mi je rekao da ima drugu![]()
Ali fakat se IZNENADILA!
![]()
- kolega
bavila se onim carapicama a nije gledala gdje joj ljubav ode ...ladyblue18 wrote:Dena wrote:Moj dragi je jedno vrijeme redovno dolazio kuci u 6 ujutro, ponekad ga nije bilo po 2-3 dana, apsolutno me ignorisao, prosao me par puta sa drugom curom na motoru, rekla mi raja da su ga vidjali kad sa drugom curom kad sam ja na putu, prestao skoro pricati samnom kad smo zajedno u kuci.....i ja sam se iznenadila kad mi je rekao da ima drugu![]()
Ali fakat se IZNENADILA!
![]()
![]()
Deno
![]()
![]()
![]()
- River_isle
za nepovjerovat !!! ili pak za probudit seDena wrote:Kamo srece....BHG wrote:zajebajes?Dena wrote:Moj dragi je jedno vrijeme redovno dolazio kuci u 6 ujutro, ponekad ga nije bilo po 2-3 dana, apsolutno me ignorisao, prosao me par puta sa drugom curom na motoru, rekla mi raja da su ga vidjali kad sa drugom curom kad sam ja na putu, prestao skoro pricati samnom kad smo zajedno u kuci.....i ja sam se iznenadila kad mi je rekao da ima drugu![]()
Ali fakat se IZNENADILA!
![]()
- kolega
http://www.youtube.com/watch?v=ZHKRtM8UlRUDena wrote:Kamo srece....BHG wrote:zajebajes?Dena wrote:Moj dragi je jedno vrijeme redovno dolazio kuci u 6 ujutro, ponekad ga nije bilo po 2-3 dana, apsolutno me ignorisao, prosao me par puta sa drugom curom na motoru, rekla mi raja da su ga vidjali kad sa drugom curom kad sam ja na putu, prestao skoro pricati samnom kad smo zajedno u kuci.....i ja sam se iznenadila kad mi je rekao da ima drugu![]()
Ali fakat se IZNENADILA!
![]()
- River_isle
- ladyblue18
hahaha ne zezaj zivota tikolega wrote:bavila se onim carapicama a nije gledala gdje joj ljubav ode ...ladyblue18 wrote:Dena wrote:Moj dragi je jedno vrijeme redovno dolazio kuci u 6 ujutro, ponekad ga nije bilo po 2-3 dana, apsolutno me ignorisao, prosao me par puta sa drugom curom na motoru, rekla mi raja da su ga vidjali kad sa drugom curom kad sam ja na putu, prestao skoro pricati samnom kad smo zajedno u kuci.....i ja sam se iznenadila kad mi je rekao da ima drugu![]()
Ali fakat se IZNENADILA!
![]()
![]()
Deno
![]()
![]()
![]()
- Dori
Nije nigdje otisao....3 godine poslije toga jos uvijek zivimo zajednokolega wrote:bavila se onim carapicama a nije gledala gdje joj ljubav ode ...ladyblue18 wrote:Dena wrote:Moj dragi je jedno vrijeme redovno dolazio kuci u 6 ujutro, ponekad ga nije bilo po 2-3 dana, apsolutno me ignorisao, prosao me par puta sa drugom curom na motoru, rekla mi raja da su ga vidjali kad sa drugom curom kad sam ja na putu, prestao skoro pricati samnom kad smo zajedno u kuci.....i ja sam se iznenadila kad mi je rekao da ima drugu![]()
Ali fakat se IZNENADILA!
![]()
![]()
Deno
![]()
![]()
![]()
- kolega
Deno, skidam ti na tome kapu (od ventila, razvodnu kapu i jos kapa sto ih ima).Dena wrote:Nije nigdje otisao....3 godine poslije toga jos uvijek zivimo zajednokolega wrote:bavila se onim carapicama a nije gledala gdje joj ljubav ode ...ladyblue18 wrote:![]()
![]()
Deno
![]()
![]()
![]()
to se zove ljubav