1/2 Hrvatska - Engleska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko prolazi dalje?

Poll ended at 11/07/2018 22:50

Hrvatska
72
37%
Engleska
121
63%

Total votes: 193

Korisničkoime

#526 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Korisničkoime »

dječak sa šibicama wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
dječak sa šibicama wrote:Igrace Vida sigurno, sto ne bi igrao, ako ne moze Vrsaljko Vida ide desno, ako moze ide na stopera.

Sto bi se Hrvatska odrekla standardnog stopera, nema razloga.
Kažem onako hipotetski a upitan je Vrsaljko i Subašić zbog ozljeda.
Hipotetski Dalic ga moze izostaviti, da bi udovoljio nekome, ali time puca sebi u nogu.

Kako rekoh neki dan, pred FIFA je sve regularno, nikakvo pravilo nije preksreno jer se sve dogodilo van stadiona i utakmice. Samo je opomenut zbog politicke pozadine.
Da je potez glup, jeste, jer time nista nije dobio osim sto je zagrijao srca prijatelja u Ukrajini.

Ne kuzim ni sta se Rusi imaju toliko uvrijediti, pa ne podrzava Ukrajina neke ukrajinske separatiste na ruskom teritoriju, vec je obratno. Da ne idem sad u politiku preduboko, ko cita politiku zna moje misljenje o Donbasu. Ali fakat ne vidim sta je tu za Ruse uvredljivo, to je sve ionako stvar Ukrajine.
Sta da su Ukrajinci na SP dosli, ne bi smjeli navijati za svoju drzavu ili kako. Smijesna situacija.

Napravile dvije budale nekakav snimak, neces ti inteligencije kod fudbalera, suha inteligencija. Plus Vida pijan ko i uvijek.
Ejs tebe ko francuska sobarica.
Point.

#527 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Point. »

Slava Ukrajini. Šipu te ga Rusi.

C'mon England!
bingov buraz

#528 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by bingov buraz »

:twisted:
cyprus wrote:Ne samo to... Iskopah i ovaj podatak:

Italija 1934. godine igrala polufinale - Italija osvojila... :shock:

Ima nešto u tome...
Zanimljivo je i da nikad ekipa koja je izgubila u polufinalu nije osvojila to prvenstvo.
Leopard_SA

#529 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Leopard_SA »

bingov buraz wrote::twisted:

Ima nešto u tome...
Zanimljivo je i da nikad ekipa koja je izgubila u polufinalu nije osvojila to prvenstvo.
:lol:
Leverage

#530 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Leverage »

bingov buraz wrote::twisted:

Ima nešto u tome...
Ja mislim da ko ovdje pobijedi, Hrvatska ili Engleska, onaj drugi će izgubit'.
SmokingMan

#531 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by SmokingMan »

AmiĐa_Idriz wrote: Džaba što ga ne mogu stići kad ne zna :)
Džaba ti brzina,kada si neodlučan šta i kako sa loptom,nedostatak krativnosti,vizije,eto Sterling je za reprezentaciju odigrao 42 utakmice kao krilni igrač i postigao samo 2 gola,ne znam da li je to bilo do ranijeg sistema igre,prije nego što je Kelner Southgate preuzeo reprezentaciju,ili jednostavno Sterling ne može punuditi više osim trke kada igra za reprezentaciju.

Nije nešto da Hrvatska igra naročito od one utakmice protiv Argentine,ali vala ni Engleska nije nešto što treba istaknuti sa naznakom.Tu su negdje.Objektivno,mene je Engleska ugodno iznenadila,shodno kakvu ekipu imaju,više borbenu nego neku tehnički potkovanu.Možda će im ova fakat biti i dobitna kombinacija,nikada se ne zna.
bingov buraz

#532 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by bingov buraz »

Sterilni Rahim je fajnest izdanak engleske škole trkaćih kokoši.
channel10

#533 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by channel10 »

Ismijavate Sterlinga, a kad proradi u sljedećoj tekmi biće kuku leeeeleee, sta nam uradi crni sterlinzhe :izet: :mrgreen:
omar little

#534 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by omar little »

rijetko kojeg igraca bi zadavila koliko njega. kokos u glavi cista.
Romanija

#535 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Romanija »

Sta Liverpulova medijska mafija u UK radi vec 4 godine da je 'brat Raheem' postao najomrazenija licnost u UK. Sad ga svi koji su u medijima godinama shutili moraju javno braniti, da negativno ne utice na tekmu u Srijedu. Frajer igra za Pep-a, zabije 23 gola u sezoni i opet ne valja. Danas sam cuo dobar odgovor na stalne upite sta je on to pozitivno uradio protiv Svecke, 'he disorganised very organized Swedish defense'. :izet:
AmiĐa_Idriz

#536 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by AmiĐa_Idriz »

Da, 23 gola na koje bi mu i Pippo Inzaghi lično pozavidio. Šteta za invalida Sturridgea, on i Kane u napadu auf šta bi to bilo ljudi moji.
Logovan

#537 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Logovan »

channel10 wrote:Ismijavate Sterlinga, a kad proradi u sljedećoj tekmi biće kuku leeeeleee, sta nam uradi crni sterlinzhe :izet: :mrgreen:
:oops:
Image
SmokingMan

#538 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by SmokingMan »

Ovde se govori striktno o učinku u reprezentaciju,očito je da postoje dva Sterliga u jednoj glavi.
Korisničkoime

#539 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Korisničkoime »

Englezi ma koliko bili euforicni i koliko se nadali da su konacno se vratili na zelene grane mislim da su jos daleko od preporoda koji je npr.nacinilq Francuska sredinom 90-tih pa su 1998 imali vrhunsku reprezentaciju s nekim manjim pauzama taj francuski preporod se jos uvijek se drzi i jos uvijek daje plodove kao sto mozemo viditi na ovoj sadasnjoj izuzetno jakoj reprezentaciji koja je proizvod njihovih klubova, njihove skole.
Slicnu renesansu je prosla Njemacka pa nakon slabih rezultata ali prije svega slabe igre pocetkom 2000-tih (2002 je rezultat bio ok ali su i sami Njemci uvidili da je igra bila losa i vec su tada prognozirali slabe rezultate koji su onda i dosli) dosli su sa novim igracima, taktikom, postavkom 2008 godine te isto jos dodatno usavrsili. Eh sada je pitanje da li ce se slicno kao Francuzi odrzati nakon ovog slabog SP (Francuzi u J.Africi) pa ce vec slijedece dokazati da njihoca skola kao i Francuska i dalje proizvodi igrace vrhunske klase. Ja ne sumnjam da je Njemacka sposobna.
Eh Englezi s ovim igracima i dosadasnjim nastupima ne daju zakljuciti da se radi o slicnim stvarima kao kod Njemacke i Francuske tesko je uopste pricati o renesansi engleskog fudbala zato sto slavna vremena leze tako daleko da je mozda bolje govoriti o zacetku moderne skole engeskog fudbala. Do sada pokazano ne naslucuje da se radi o takvoj proizvodnji igraca od strane engleskih klubova da bi se moglo srednorocno osigurati dobar plasman na SP i EP eng.reprezentacije kao sto je to slucaj da Njemackom i Francuskom.
Medjutim pred nama je ostaje da se vidi.
channel10

#540 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by channel10 »

Logovan wrote:
channel10 wrote:Ismijavate Sterlinga, a kad proradi u sljedećoj tekmi biće kuku leeeeleee, sta nam uradi crni sterlinzhe :izet: :mrgreen:
:oops:
Image
48 I think... A ništa onda, da sačekamo tekmu i onda zakljucimo :thumbup:
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#541 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Challenger_ »

omar little wrote:rijetko kojeg igraca bi zadavila koliko njega. kokos u glavi cista.

Simpa. Koliko sam upratio ti si vani? Ako mogu da pitam u kojoj zemlji? Ako ne, nikom ništa.
Fudo387

#542 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Fudo387 »

Slava Ukrajini.
Go England!
3-0 za bracu sa otoka.
Vida najbolji igrac prvenstva.
Korisničkoime

#543 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Korisničkoime »

Challenger_ wrote:
omar little wrote:rijetko kojeg igraca bi zadavila koliko njega. kokos u glavi cista.

Simpa. Koliko sam upratio ti si vani? Ako mogu da pitam u kojoj zemlji? Ako ne, nikom ništa.
Ako si u SAD bolje ne govori bice ti gore nego @Fudi, napravise od kolege Fude Trumpa vol.2
Fudo387

#544 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Fudo387 »

Korisničkoime wrote:
Challenger_ wrote:

Ako si u SAD bolje ne govori bice ti gore nego @Fudi, napravise od kolege Fude Trumpa vol.2
Dobro si, jos samo da mi je kakvu melaniju privest.
Svako malo, pijes kolu, jedes cizburgere, pusisi marlboro-zakljucak, glupi amerikanac. Sve cekam kad ce mi spomenuti suv i reci mi da sam budala sto ne ugradim plin. :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#545 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Bobi »

Sva cetiri sudionika polu-finala su NATO MEMBERS .
Edin H.

#546 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Edin H. »

Je li rano da se otvori tema - Belgija - Hrvatska - finalisti Svjetskog prvenstva? :D
Korisničkoime

#547 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Korisničkoime »

Edin H. wrote:Je li rano da se otvori tema - Belgija - Hrvatska - finalisti Svjetskog prvenstva? :D
Cuj Belgija, ne budi smijesan :skoljka:
Edin H.

#548 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by Edin H. »

Korisničkoime wrote:
Edin H. wrote:Je li rano da se otvori tema - Belgija - Hrvatska - finalisti Svjetskog prvenstva? :D
Cuj Belgija, ne budi smijesan :skoljka:
Da, da... :izet:
manijak1

#549 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by manijak1 »

:oops: Kontam da to rade isključivo uređivači tipkanja :D
Nije mi jasno kako ne znaš da je prejudiciranje događaja , zasnovano na subjektivitetu , pogrešno ?
Kako god NATO u finalu :D u Moskvi :D .Tu nećeš pogriješiti .Prije će Engleska u finale nego Belgija. :D
omar little

#550 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska

Post by omar little »

cakir sudi tekmu. velkoski ce popizdit :D
Locked