Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šalu na stranu, sumnjam da će ovo biti laka utakmica za bilo koju stranu. Englezi imaju tu fizičku spremu kao prednost u odnosu
na Hrvate. Hrvati evo već drugu utakmicu crkavaju već polovinom drugog poluvremena. Sa druge strane Hrvati su kreativniji
i tehnički potkovaniji, iako su i Englezi napredovali u tom dijelu. Biće zajebano, očekujem da mi se živci iskidaju i da se posvađam
sa vama na drugoj strani. Samo da ne zaradim ban.
dale cooper wrote:Šalu na stranu, sumnjam da će ovo biti laka utakmica za bilo koju stranu. Englezi imaju tu fizičku spremu kao prednost u odnosu
na Hrvate. Hrvati evo već drugu utakmicu crkavaju već polovinom drugog poluvremena. Sa druge strane Hrvati su kreativniji
i tehnički potkovaniji, iako su i Englezi napredovali u tom dijelu. Biće zajebano, očekujem da mi se živci iskidaju i da se posvađam
Meni je već danas malo falilo, valjda ne padnemo ko Leclerc
dale cooper wrote:Šalu na stranu, sumnjam da će ovo biti laka utakmica za bilo koju stranu. Englezi imaju tu fizičku spremu kao prednost u odnosu
Meni je već danas malo falilo, valjda ne padnemo ko Leclerc
To bilo tužno za gledati. Nešto dostojanstva...trebamo sačuvati do kraja.