1/2 Hrvatska - Engleska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dječak sa šibicama
#276 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Ne mogu, ako ti smeta, blok opcija je tvoj izbor.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#277 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
moglo bi se igrat bez Vide... prijete mu dvije tekme suspenzijeSPORAN SNIMAK
FIFA pokrenula istragu protiv Domagoja Vide zbog uzvikivanja "slava Ukrajini"
-
Korisničkoime
#278 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Bilo bi lijepo da je tako, da je to razlog ali valja biti iskren pa reci da nije. To je samo fin alibi, izvlakusa za nesposobne kvazi trenere, kvazi menadzere i ostle kvazi sportske radnike u nasim klubovima.radostan dan wrote:pa što ne igra?Fudo387 wrote:Ne znam, ja bih vise volio da FK Sarajevo igra grupnu fazu lige prvaka
znaš li ti ijednu operaciju nakon 2+2?
pa ne daju ti tvoji, barselone, reali, red soksi, kurci-palci...
jer se može desiti, kao što se dešavalo, da sušić i pašić dobiju hrubeša i kigena.
a nekad i izbace...
bez prava na popravni.
e zato ne igra.
niti će igrati.
jer ne nose lovu.
a ne nose, jer je nemaju.
a nemaju je jer im je oduzeto pravo da je imaju.
Nema Real, Barca i Red Soxi pojma sta ima u Zivinicama, Zavidovicima i ostalim vrletima BiH pa da uzimaju nasim klubovima talente ispred nosa sa masnim parama. Koliki god talenat bio, koliki god potencijal bio vjeruj nasi kvazi eksperti su u stanju da ga sjebu, uniste, upropaste i onda njegov transfer od 200-300 hiljada Eura u neki turski spor da slave kao veliku pobjedu a to da je mogao biti vise milionski transfer u neku od liga petica pracen prethodnim ogromnim zaslugama tog igraca izmedju kojih je i kvalifikacija u grupnu fazu nekog takmicenja to se presucuje naravno. Nego vazda je kriv mrski drugi svijet.
Odosmo mi i off skroz sto se tice tekme bice gusto koliko god da su Hrvati i zamahu i Engelzi su ako ne i vise.
- Lincoln-Burrows
#279 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
FIFA je dala službeno priopćenje da je Vida dobio samo upozorenje. (objavljeno prije par minuta na N1 televiziji)pici wrote:moglo bi se igrat bez Vide... prijete mu dvije tekme suspenzijeSPORAN SNIMAK
FIFA pokrenula istragu protiv Domagoja Vide zbog uzvikivanja "slava Ukrajini"
- AmiĐa_Idriz
#280 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Ne blokam nikog, nemam potrebe za tim. Al braniti nekog ko pozdravlja vojnim ukrajinskim pozdravom prijatelje nakon pobjede protiv Rusije, sa kojom pazi sad ovi ratuju je u najmanju ruku neukusno, nebitno sad ko je good guy u tom sukobu. Nek se ne miješa u stvari koje nisu njegovog reona i nek nastavi šutat loptu.dječak sa šibicama wrote:Ne mogu, ako ti smeta, blok opcija je tvoj izbor.
-
costacurta
#281 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Jbga pošto je zaključana tema Rus-Cro, da postavim ovdje,
Tuzla sinoć:
https://www.facebook.com/gradskakafanat ... yE&fref=nf
Tuzla sinoć:
https://www.facebook.com/gradskakafanat ... yE&fref=nf
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#282 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Vida je stvarno prototip debila.
- dječak sa šibicama
#283 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Ako me sjecanje dobro sluzi, sluzbeni stav Moskve je "mi nismo u ratu sa Ukrajinom" i ne znam zasto bi ih to diralo.
Ponavljam, pozdravili svoje suigrace i prijatelje iz Kijeva, nakon pola gajbe piva vjerovatno, pa ih malo ponijelo. Ne govorim o moralnoj strani price vec o tome da FIFA sa tim nema nista jer se nije dogodilo na stadionu ili u vrijeme utakmice. Lovren je pio redbull u toku utakmice i kaznjen zbog toga, to je prosto pravno pitanje.
Ponavljam, pozdravili svoje suigrace i prijatelje iz Kijeva, nakon pola gajbe piva vjerovatno, pa ih malo ponijelo. Ne govorim o moralnoj strani price vec o tome da FIFA sa tim nema nista jer se nije dogodilo na stadionu ili u vrijeme utakmice. Lovren je pio redbull u toku utakmice i kaznjen zbog toga, to je prosto pravno pitanje.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#284 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Znas ti vrlo dobro samo se pravis lud.
Sutra kad neko dobije Hrvatsku i bude slavio sa zivela Srbija prvi ces ovdje biti u pravednickom gnjevu
Sutra kad neko dobije Hrvatsku i bude slavio sa zivela Srbija prvi ces ovdje biti u pravednickom gnjevu
-
costacurta
#285 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
De ne debeli, svega ti. Nije ni Srbija "službeno" bila u ratu sa Hrvatskom.dječak sa šibicama wrote:Ako me sjecanje dobro sluzi, sluzbeni stav Moskve je "mi nismo u ratu sa Ukrajinom" i ne znam zasto bi ih to diralo.
.
- dječak sa šibicama
#286 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Dobro, ja znam da boli i da gnjev raste zbog susjeda, ali jbg... nece biti kaznjen, igra sa Englezima, ostaje vam nada da ce nesto kiksati.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#287 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Nije to pozdrav "živjela Ukrajina" već pozdrav ukrajinskih neonacista, Desnog sektora i kompanije, a korijene vuče iz II sv. rata kada se dio Ukrajinaca (prvenstveno Galicijana) igrao nacista. E sad ako budala misli da se tako sa Rusima može zajebavati, tipa "šalio sam se", nije sav svoj, jer to otvara paklove u kojima Hrvatskoj nikako, ne samo u sportu, ne može biti dobro.
Što će, uostalom, pokazati vrijeme.
Što će, uostalom, pokazati vrijeme.
-
costacurta
#288 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Tovaru, jesil pročitao zadnja moja 3 posta?!dječak sa šibicama wrote:Dobro, ja znam da boli i da gnjev raste zbog susjeda, ali jbg... nece biti kaznjen, igra sa Englezima, ostaje vam nada da ce nesto kiksati.
- AmiĐa_Idriz
#289 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
I onda klasični spin "vi mrzite susjede bla bla", lolač.
- Lincoln-Burrows
#290 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Tako nekako, mislim da se već izjasnio da nije htio nikoga uvrijediti i da je to šala pa je sve prošlo kako je prošlo.AmiĐa_Idriz wrote:Nek se ne miješa u stvari koje nisu njegovog reona i nek nastavi šutat loptu.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#291 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Misliš? Volio bih da si u pravu. Ja imam utisak da tek počinje.Lincoln-Burrows wrote:Tako nekako, mislim da se već izjasnio da nije htio nikoga uvrijediti i da je to šala pa je sve prošlo kako je prošlo.
- dječak sa šibicama
#292 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Opasno znaci, hoce li Moskva i Vidu + obitelj otrovati? 
Smijesno, ni iz cega se pravi neka drama, FIFA sve objasnila, upozorenje i to je to. Nemaju nadleznost i tacka.
Je li glupo, jeste, nije ni vrijeme ni mjesto. Ali covjek ima pravo pozdraviti svoje prijatelje u Kijevu gdje je igrao godinama, Rusi imaju pravo da se ljute ako im je to uopste bitno, i idemo dalje.
Pola zapadnog svijeta navijalo za Hrvatsku samo da Rusija izgubi, vrlovazno.
Smijesno, ni iz cega se pravi neka drama, FIFA sve objasnila, upozorenje i to je to. Nemaju nadleznost i tacka.
Je li glupo, jeste, nije ni vrijeme ni mjesto. Ali covjek ima pravo pozdraviti svoje prijatelje u Kijevu gdje je igrao godinama, Rusi imaju pravo da se ljute ako im je to uopste bitno, i idemo dalje.
Pola zapadnog svijeta navijalo za Hrvatsku samo da Rusija izgubi, vrlovazno.
- pirmin
#293 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Ja vjerujem da se Koviljka vec duboko izvinula ruskoj vrhuski.
Last edited by pirmin on 08/07/2018 17:21, edited 1 time in total.
- Lincoln-Burrows
#294 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Na što točno ciljaš? nekakvo nasilje nad navijačima ili nešto drugo, mislim da nije neki nivo provokacije,Challenger_ wrote:
Misliš? Volio bih da si u pravu. Ja imam utisak da tek počinje.
oni Albanci u reprezentaciji Švice su provocirali za vrijeme utakmice i kažnjeni su sa nešto novaca a
ovo je na društvenoj mreži van utakmice i FIFA tu nije nešto nadležna.
- dječak sa šibicama
#295 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Koli dala Medvedevu da joj opipa sike, i on rekao harasho oprosteno.
- Lincoln-Burrows
#296 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Dijelim mišljenje a sad nakon pobjede je puno lakše dijelit izvinjenjapirmin wrote:Ja vjerujem da se Koviljka vec duboko izvinula ruskoj vrhuski.
-
mirza_15
#297 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Vidim "Lijepa li si" (sa stihom "herceg-bosno srce ponosno") na repertoaru Kolinde, reprezentativaca i rukovodstva hrvatske reprezentacije i prva stvar koja se pjeva na trgu Bana Jelacica nakon Rakiticevog penala. Sta je sljedece? "Sarajevo ispod Trebevica?"
- luckylaka
#298 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Nisam odgovorio tamo na temi @ Bazinga1234 pa evo ovdje.Hvala Bogu ispadose srbi,rusi nadam se da su sledeci hrvati i to ne sto ih toliko ne volim nego kada god slave hrvati i srbi najebu Bosnjaci.Ko ih jebe.Za Englesku do finala ABD.A na temu ko sta gleda.Ja bi licno vise volio pogledati utakmicu Zeljo-Siroki ili Sa-Zrinjski nego Engleska-Hrvatska iliFrancuska-Belgija.Jebo to
-
racionalista
- manijak1
#300 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Totalno nezgodan termin održavanja ove utakmice za BiH.Naime, 11-i juli je Dan žalosti u našoj zemlji..
Do sada su Englezi dobili četiri , izgubili dvije i jednu igrali neriješeno sa Hrvatskom.
Ovo će biti izjednačena i dobra utakmica , po svemu prikazanom , ove dvije ekipe su zaslužile i finale.
Mislim da će Hrvati otići u finale , nakon 90 minuta.2:1.I da neće biti nakon toga većih zajebancija kod nas.
I da će policija raditi svoj posao tokom tog dana , u pogledu emitovanja otvorenih prijenosa po kafanama i kafanicama.
Do sada su Englezi dobili četiri , izgubili dvije i jednu igrali neriješeno sa Hrvatskom.
Ovo će biti izjednačena i dobra utakmica , po svemu prikazanom , ove dvije ekipe su zaslužile i finale.
Mislim da će Hrvati otići u finale , nakon 90 minuta.2:1.I da neće biti nakon toga većih zajebancija kod nas.
I da će policija raditi svoj posao tokom tog dana , u pogledu emitovanja otvorenih prijenosa po kafanama i kafanicama.