boPoint. wrote:Ko?klosar pravi wrote:MI SMO NEBESKI NAROD
1/2 Hrvatska - Engleska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
klosar pravi
#1401 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
-
Romanija
#1402 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Svaka cast Hrvatskoj, ubacili su u vecu brzinu i krenuli na sve nista, kad nismo uvalili jos 1-2 u prvom, a Southgate je pogubio sve koncem nastavljajuci srljati sa 3-5-2 koji je postao vec dvojben krajem prvog. Vec tada se znalo da Kieran nosi povredu preopne koja mu je totalno prsla, a lijeva strana sa Youngom nije nikako isla ni u napadu ni u odbrani. Imao je opciju da nastavi 3-5-2 sa totalnim hirurskim zahvatom u odbrani ili da promjeni formaciju, a on je uradio nesto trece i nastavio sa neshvatljivim izmjenama. Steta jer ovakva prilika nece uskoro ponovo naletiti. Hrvatska u finalu zasluzeno!
-
sumirprimus
#1403 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Gdje ste sadaaaa prijatwljiiiiiii

-
klosar pravi
#1404 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
sumirprimus wrote:Gdje ste sadaaaa prijatwljiiiiiii![]()
Al' bukvalno konacno se shvata ko je nebeski narod
Sve uspjehe bivsih drzava baciti u kantu naspram ovog.
Last edited by klosar pravi on 11/07/2018 23:00, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#1405 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Vadi postove daj ban daj pivo daj svega

- AmiĐa_Idriz
#1407 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Perišić prijatno iznenađenje 
-
klosar pravi
#1408 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Kane najveci retard svih vremena
- Better Man
#1409 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Štimac u jednom video intervjuu ovih dana reće da je Hrvatska trebala biti prvak svijeta prije 4 godine u Brazilu, jer su imali kvalitetniju repku i još uzeo pričati ko bi trebao na kojoj poziciji igrati protv Engleza. Lik je imao priliku i pokazao da ne zna i zato pusti Dalića, jer on je gosodin za tebe i ne samo za tebe, već komletan HNS i ostala govna. Svaka čast Daliću!! Prvo je uspio da se izbori za ljude koje on želi u stručnom štabu, bez da mu ih Šuker i kompanija nameću i da samo on ima pravo da odluči ko će biti pozvan u repku. Rezultat toga je finale. Sjetimo se da su mu i nakon što je preuzeo ekipu pred kraj kvalifikacija izborio plasman na SP, nisu htjeli odmah dati ugovor da bude selektor, ali su na kraju ipak morali to uraditi zbog pritiska javnosti. Ćiro sad može da se pokloni Daliću, jer učenik je skinuo učitelja sa trona. I još jednom moram reći kapa do poda Daliću, pravi gospodin, čvrsto je na zemlji bez euforije i zato je tu gdje jeste.
Last edited by Better Man on 11/07/2018 23:04, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1410 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
da... gledam kako se raduju i skontam da sam ljut.spree wrote:Prva misao je tuga sto mi ovo nikada nećemo dozivjetiHouse wrote:ja im zavidim.da je bosna u finalu sp, ja bih razbio tv, sve prozore, izbacio komplet namjestan kroz prozor.... skinuo se gol i trčao po ulici
. Ako se nekom nemogucim slucajem nesto slicno desi ja ne znam sta bi sa sobom. Vjerovatno isto ovo kao ti i jos Bog zna sta.
šta imam biti ljut na ljude koji su poginuli i ostavili srce na terenu, i uz kvalitet koji imaju ostvarili rezultat.
onda skontam, ljut sam naše jadove koji Kipar jebeni ne mogu pobijediti, a učešće na završnicama doživljavamo kao osvajanje prvenstva.
večeras je srušeno toliko mitova... od onoga: "mali smo, ne može se", do "balkanski mentalitet"...
-
omar little
#1411 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
miso, jesi ziv? 
-
Nadzorna_ploca
#1412 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Ja za Hrvstsku ne gumo navijati. Ne gumo ni za Francuze.
Englezi i harry kane..prevare.
- dječak sa šibicama
#1414 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Odakle je Perisic izasao u drugom poluvremenu i produzecima, nema ga nema cijelo prvenstvo i onda lik rijesi utakmicu.
- AmiĐa_Idriz
#1415 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Fora je što su oni ovo mogli i prije.
- Toffee karamela
#1416 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
jao kad Kolinda noćas po treći put upadne u svlačionicu...
nekome ne gine sex sa njom
svaka im čast, nemam šta drugo reći
-
sumirprimus
#1417 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Neka patiii kome smetaaaa hrvatska je skoro prvaaaak svijetaa hahaa
- SmokingMan
#1418 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Nadzorna_ploca wrote:Ja za Hrvstsku ne gumo navijati. Ne gumo ni za Francuze.
Vala nema veće prevare od Hendersona.
- Mišo_Kovač
#1419 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Jedva, ako mene pitaš. Bio i prošao u zadnjih 10 minuta, plus ona ruka na krajuomar little wrote:miso, jesi ziv?
Last edited by Mišo_Kovač on 11/07/2018 23:07, edited 1 time in total.
-
Mirza007
#1420 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Slazem se.Better Man wrote:Štimac u jednom video intervjuu ovih dana reće da je Hrvatska trebala biti prvak svijeta prije 4 godine u Brazilu, jer su imali kvalitetniju repku i još uzeo pričati ko bi trebao na kojoj poziciji igrati protv Engleza. Lik je imao priliku i pokazao da ne zna i zato pusti Dalića, jer on je gosodin za tebe i ne samo za tebe, već komletan HNS i ostala govna. Svaka čast Daliću!! Prvo je uspio da se izbori za ljude koje on želi u stručnom štabu, bez da mu ih Šuker i kompanija nameću i da samo on ima pravo da odluči ko će biti pozvan u repku. Rezultat toga je finale. Sjetimo se da su mu i nakon što je preuzeo ekipu pred kraj kvalifikacija izborio plasman na SP, nisu htjeli odmah dati ugovor da bude selektor, ali su na kraju ipak morali to uraditi zbog pritiska javnosti. Ćiro sad može da se pokloni Daliću, jer učenik je skinuo učitelja sa trona. I još jednom moram reći kapa do poda Daliću, pravi gospodin, čvrsto je na zemlji bez euforije i zato je tu gdje jeste.
Svaki potez mu je bio pravi.
-
klosar pravi
#1421 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Štimac u jednom video intervjuu ovih dana reće da je Hrvatska trebala biti prvak svijeta prije 4 godine u Brazilu, jer su imali kvalitetniju repku i još uzeo pričati ko bi trebao na kojoj poziciji igrati protv Engleza. Lik je imao priliku i pokazao da ne zna i zato pusti Dalića, jer on je gosodin za tebe i ne samo za tebe, već komletan HNS i ostala govna. Svaka čast Daliću!! Prvo je uspio da se izbori za ljude koje on želi u stručnom štabu, bez da mu ih Šuker i kompanija nameću i da samo on ima pravo da odluči ko će biti pozvan u repku. Rezultat toga je finale. Sjetimo se da su mu i nakon što je preuzeo ekipu pred kraj kvalifikacija izborio plasman na SP, nisu htjeli odmah dati ugovor da bude selektor, ali su na kraju ipak morali to uraditi zbog pritiska javnosti. Ćiro sad može da se pokloni Daliću, jer učenik je skinuo učitelja sa trona. I još jednom moram reći kapa do poda Daliću, pravi gospodin, čvrsto je na zemlji bez euforije i zato je tu gdje jeste.
Da ispoštujem post od Better Man-a potrudio se.
Da ispoštujem post od Better Man-a potrudio se.
- Edin H.
#1422 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Kad se zarati, ja kontam, pored svog ostalog jada, pa gdje sada, taman smo imali tim da osvoji Svjetsko prvenstvo (Jugoslavija).
Takodje kontam niko of ovih novonastalih drzavica nece nikada biti ni blizu osvajanja.
Kad vidi sad belaja?
Hrvatska - ponos Balkana - premda se oni s tim ne bi slozili.
Takodje kontam niko of ovih novonastalih drzavica nece nikada biti ni blizu osvajanja.
Kad vidi sad belaja?
Hrvatska - ponos Balkana - premda se oni s tim ne bi slozili.
-
sumirprimus
#1423 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Liuiiiiiiiuuuuzer luzerpul hahahajajajajaajhahahahaha hahahaaAmiĐa_Idriz wrote:Fora je što su oni ovo mogli i prije.
Hwnderson koji ono netalentirani kloc bi
- BHCluster
#1424 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Chmoljo wrote:da... gledam kako se raduju i skontam da sam ljut.spree wrote:Prva misao je tuga sto mi ovo nikada nećemo dozivjetiHouse wrote:ja im zavidim.da je bosna u finalu sp, ja bih razbio tv, sve prozore, izbacio komplet namjestan kroz prozor.... skinuo se gol i trčao po ulici
. Ako se nekom nemogucim slucajem nesto slicno desi ja ne znam sta bi sa sobom. Vjerovatno isto ovo kao ti i jos Bog zna sta.
šta imam biti ljut na ljude koji su poginuli i ostavili srce na terenu, i uz kvalitet koji imaju ostvarili rezultat.
onda skontam, ljut sam naše jadove koji Kipar jebeni ne mogu pobijediti, a učešće na završnicama doživljavamo kao osvajanje prvenstva.
večeras je srušeno toliko mitova... od onoga: "mali smo, ne može se", do "balkanski mentalitet"...
-
Mirza007
#1425 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Ufatice nekog na prepad.Toffee karamela wrote:jao kad Kolinda noćas po treći put upadne u svlačionicu...![]()