ZYON!!! GONI...!!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Neelix

#76 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by Neelix »

:D ne gledam, al mi je pravo smijesna reklama za jednu od emisija bi la, valjda bili u onom cirkusu i neke zivotinje gledali, kad lik kaze...vidi, svi bijeli a ovaj crn...eeeeeeeeeeeeeeeeeeee Drogba, dje si Drogba :lol:

EDIT: sad vidim da me je Eborg pretek'o :D
Last edited by Neelix on 10/10/2008 15:57, edited 1 time in total.
Neelix

#77 Re:

Post by Neelix »

ProS wrote:vecernja skola :( :( :( osu se opet :oops:
eto nek su oni smijesni u pm. silovanje humora u pravom smislu rijeci. ne kontam kome onaj pervan moze biti smijesan :?
Qler

#78 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by Qler »

kaze mozete nas gledati poslije ovoga hirurskoga teferica (misleci na "operacija trijumf") :D:D jaka :D:D
moler

#79 Re: Re:

Post by moler »

Neelix wrote:
ProS wrote:vecernja skola :( :( :( osu se opet :oops:
eto nek su oni smijesni u pm. silovanje humora u pravom smislu rijeci. ne kontam kome onaj pervan moze biti smijesan :?
kroz ovu seriju smo primorani gledati odrastanje voditelja valjda nećemo morati čekati njegovu starost :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
reggae

#80 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by reggae »

super je zyon, voditelji se trude na smijesan nacin pokazati mladjima bolest naseg naroda koride,djigerase...

edit: http://www.youtube.com/watch?v=4yJCtNrJvn4 :D
Lauryn Hill

#81 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by Lauryn Hill »

Meni je Zyon isfuran. Sve u vezi s Zyon-om je postalo predvidivo, tako da sam odavno i prestala gledati. Ne mogu da skontam sta je tu jos smijesno ljudima? Sve je to nasa svakodnevnica, nije smijesno - zalosno je! Umjesto da se potrude da na neki nacin pomognu, oni ismijavaju. Other than that, onaj mali se izgleda pravo pronasao "glumeci" onog seljaka (no pun intended)?! Image
zimomor

#82 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by zimomor »

Glupost na koju FTV treba prestati bacati pare i natjerati onu djecu da nadju pravi posao jer im ocigledno humor ne ide od ruke.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#83 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by pici »

dobra emisija praaaaaavo :thumbup: ......pogotovo kad glume papke al glume praaaaaavo stvarnooo :thumbup: :mrgreen:
Qler

#84 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by Qler »

pici wrote:dobra emisija praaaaaavo :thumbup: ......pogotovo kad glume papke al glume praaaaaavo stvarnooo :thumbup: :mrgreen:

meni je emisija dobra. ja svaki dan citam ovaj forum i kontam, hebo te kralj, pa ovjde sve neki akademici, na nivou, sto bi rekao Zika Pavlovic :D

sve im smeta, sve je ispod njihovog nivoa, glupo, nezrelo, nemastovito, daj ba rekao sam 1000 puta do sada, prosvijetlite nas, napravite show, emisiju, dokumentarac, nesto pametno, pa da svi uzivamo u vasoj pameti humoru i idejama. ocigledno neki ljudi ovdje sve znaju najbolje, samo im mrsko to pokazati javno...
Damir.a

#85 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by Damir.a »

Mijesate pojmove duhovito i GLUPO a ovo o cemu vi raspravljate je GLUPO
Qler

#86 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by Qler »

pa ti onda organizuj nesto PAMETNO.

daj ba nije mi jasno kako mozete biti toliki negativci. haj napravite mi spisak emisija koje su dobre, sa nasih prostora. ako se dogovorite za tri da su dobre svaka vam cast.
zimomor

#87 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by zimomor »

Qler wrote:
pici wrote:dobra emisija praaaaaavo :thumbup: ......pogotovo kad glume papke al glume praaaaaavo stvarnooo :thumbup: :mrgreen:

meni je emisija dobra. ja svaki dan citam ovaj forum i kontam, hebo te kralj, pa ovjde sve neki akademici, na nivou, sto bi rekao Zika Pavlovic :D

sve im smeta, sve je ispod njihovog nivoa, glupo, nezrelo, nemastovito, daj ba rekao sam 1000 puta do sada, prosvijetlite nas, napravite show, emisiju, dokumentarac, nesto pametno, pa da svi uzivamo u vasoj pameti humoru i idejama. ocigledno neki ljudi ovdje sve znaju najbolje, samo im mrsko to pokazati javno...
Nadrealisti su bili kvalitetni i popularni, a za Zyon nakon silnih godina prikazivanja gotovo niko nije cuo.
Mislim da to dovoljno govori o cemu se ovdje radi.
Qler

#88 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by Qler »

nisam ja nikad rekao da je zyon bolji od TLN ali nemoj ba da se blati bas sve. jel se mora bas svemu uvijek naci mana. momci se trude,rade nesto... za razliku od velike vecine..
xfacktor

#89 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by xfacktor »

TLn je fenomen svog vremena. Sto je kod nas TLN kao standard humora, pokusavat kopiranje njih je isto kao kopiranje onih koji imaju status bogova sto se tice humora. Malo originalnosti i njihovih furki bez doticaja sa TLN-om kao fenomenom svog vremena, bi emisiju napravilo dobrom.

GONI !!!
marsovac_

#90 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by marsovac_ »

hmmm ljudi mislim na ove koji su rekli da emisija nije ok ... pa sta je sa vama oni su jedina emisija na tv koja me razveseli... i koja valja... ah gledam i dnevnik da se informisem i naravno 60 minuta i bakir zna sta treba dati na tv ...

a sad GONI.....
marsovac_

#91 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by marsovac_ »

zimomor wrote:Glupost na koju FTV treba prestati bacati pare i natjerati onu djecu da nadju pravi posao jer im ocigledno humor ne ide od ruke.

ehh steta sto ti nisi na mjestu urednika .... sta ustvari ljudi zele da vide na tv??? oces li samo gledat kako raste broj nezaposlenih?? kako nema posla i jos ... zyon je prava stvar.....sretno momci

ma GONI...
rado_vidjen

#92 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by rado_vidjen »

koliko je jak cionisticki zloum vidi se i na primjeru ove emisije slikovitog naziva. infiltracija i vrbovanje kadrova je odavno zavrseno, a sada su presli na djela. kad se razmakne prividna povrsnost, uocavaju se jasni ciljevi - kvarenje omladine, poticanje neke vrste anarhije, boljsevicke revolucije i sl.

siguran sam da su dobro placeni za to.
JThomas

#93 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by JThomas »

anarhija i boljševizam ne samo da nisu ni slično, nego su dvije polarne suprotnosti. poticati i jedno i drugo...pa usudio bih se reći da je nemoguće.
rado_vidjen

#94 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by rado_vidjen »

trudio sam se da bude sto nebuloznije...ali jbg, sjebo si mi naum :skoljka:
JThomas

#95 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by JThomas »

izvini :D

čak ni meni detektor ironije nije uvijek uključen :D
Aqualung

#96 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by Aqualung »

Emisija koja se ne može svidjeti djeci preko 12 godina. Nisko, veoma nisko,ismijavanje seljaka sa sela, glupiranje ,besmislice godinama,nekreativna(sve što rade je več odavno viđeno),zaglupljuje, onaj brkati bez ikakvog smisla se nešto batrga,Saran jedan pravi kukuruzlija,isto neka mala tetkica ,debela ,nešto kofol priča duhovito,napadno. Nikakve vrijednosti novinara, nepravilan izgovor. Ne znam zašto ne ukinu tu emisiju više,baš je uljez na ftv. :? Katastrofa
strong69

#97 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by strong69 »

Aqualung wrote: Ne znam zašto ne ukinu tu emisiju više,baš je uljez na ftv. :? Katastrofa
Mislis da je uljez? Meni se bas dobro uklapa u "sjajnu" programsku shemu... :D :D :D
The 51st State

#98 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by The 51st State »

neka djece, naucice formu malo humoristicnije koristiti, bitno je da sustinu pogadjaju...
Borej

#99 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by Borej »

cuj malo, pa onaj mali kad je poceo radit emisiju vjerovatno se brijo jednom mjesecno, a sad to mora radit svaki dan, i to se sve pred ocima nacije(ako se to moze tako reci), a ne mogu se sjetit bilo nikoga da mi je rekao "e jesam se nasmijo......" i sve to u istoj emisiji, bash im treba vremena da sazriju... :D
So What!

#100 Re: ZYON!!! GONI...!!!!

Post by So What! »

Daj ima li igdje ova emisija da se nađe. Da mi je barem još jednom odgledat onaj skeč kad su zvali ljudi povodm oglasa, a u pozadini je išla ova pjesma.
Post Reply