Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šta mislite o zyon emisiji koja je na FTV ???
ja mislim da je jedna od boljih emisija u bih....
obozavam ih gledat a pogotovo emisije od onog Zmaja il kako vec....
OOOOOOOOOOOOOO DRAGOJE
Hajd pa recite stogod??
GONI!!!
Last edited by botanicar on 28/01/2008 23:53, edited 2 times in total.
mislim da je onaj lik Brke osvjezhenje jos otkako se kao klinjo pojavio u emisiji 'Idemo dalje'. Lik je prirodan i duhovit, ali, jedini je problem shto nema ekipu uz sebe.
lamija je super, ali ona mi je vise za ozbiljnijih emisija, dok se Brko ubio za kvalitetnu zajebanciju i satiru. Sharan je sirovina i na silu zheli biti duhovit, ali mu je dihovitost amputirana a da mu to niko nije rekao.
sretno Brko!
GONI!!!
Last edited by stochar on 28/01/2008 23:50, edited 1 time in total.
Sharan il kako ga vec nazivas je fakat extra lik....tipko sam snjim jednom pravo ugodan frajer pametan itd itd....
meni su njih 2 prejaki bas su extra...a lamija mi je nekako u zadnje vrijeme ispala iz fazona mali admir ja mislim da se tako zove (tj brko) je extrica prava,.....
Ona emisija korida ovo ono kad su se glavama gurali kao bikovi je prejaka bila .....fakat ih volim gledat cudesni su..:!!!
botanicar wrote:Sharan il kako ga vec nazivas je fakat extra lik....tipko sam snjim jednom pravo ugodan frajer pametan itd itd....
meni su njih 2 prejaki bas su extra...a lamija mi je nekako u zadnje vrijeme ispala iz fazona mali admir ja mislim da se tako zove (tj brko) je extrica prava,.....
Ona emisija korida ovo ono kad su se glavama gurali kao bikovi je prejaka bila .....fakat ih volim gledat cudesni su..:!!!
GONI!!
nemam ja nishta protiv Sharana lichno, djeluje mi chak kao neko s kim se mozhe popit' dobra kapljica, ali je za tri klase ispod Brke kad su ona emisija i humor uopce u pitanju. o tom ti govorim. nije ni u pola simpatichan i originalan kao shto je Brko.
upravu si nema sta jeste...doduse ajmo reci onaj brko je i zaduzen za humor...a ovaj i nije bas...
al ja im placem svakako....pa na one teferice kad odu jaooooo majko....
botanicar wrote:upravu si nema sta jeste...doduse ajmo reci onaj brko je i zaduzen za humor...a ovaj i nije bas...
al ja im placem svakako....pa na one teferice kad odu jaooooo majko....
GONI!!
aj agri! samo da se jos malo uozbilje u pristupu zajebanciji, da daju Brki josh ovlasti i bolji termin, i imamo super proizvod!
Emisija koja ne znači ništa. Žalostan humor, dosadan sadržaj, uz ismijavanje onih koji to ne zaslužuju. Primitivci su. Posebno onaj najbucniji, ne znam kako se zove.
pitanje je ima li ko pametan i mocan da pogura ovu ekipu i on njih napravi nove nadrealiste dakle neusiljeni autenticni humor koji kritikuje BiH kakva je danas
Faust wrote:Emisija koja ne znači ništa. Žalostan humor, dosadan sadržaj, uz ismijavanje onih koji to ne zaslužuju. Primitivci su. Posebno onaj najbucniji, ne znam kako se zove.
Znam adu i njegovu porodicu 15-tak godina, fakat sve naj o njemu/njima. Dobro jest malo pretjerivanje, al fakat se uvijek ismijem do suza, al dobro nije emisija za svakoga, nekom ce se svidjeti nekom ne.
Ja mislim da emisiju upravo i kreira jedan od pionira u Nadrealistima, Boris Siber Sibi...mislim da je on zacetnik ideje...
ja se sjecam kad je bila ona afera s restoran-picerijom "Pomodorino" i kad su ih djeca izreklamirala popularnim nazivom svog restorana "Potrovano"
meni su simpa a mali, kako ga vi nazvaste, brko ili ti gazda ima neodoljiv sarm i talenat, spontan je, kamera ga voli i mislim da nije lako stati pred kameru i glumiti da si budala, ma koliko god slobode imao u tome
Meni je super pomenuta emisija, žao mi je što se toj ekipi nije pružila prilika da radi nešto poput radio primusa il nešto slično.....
GONI, crko sam od šege kad sam ih vidio na EXIT-u
Faust wrote:Emisija koja ne znači ništa. Žalostan humor, dosadan sadržaj, uz ismijavanje onih koji to ne zaslužuju. Primitivci su. Posebno onaj najbucniji, ne znam kako se zove.
Goni ih na NTV 99!!!
bravo!
ako se deres ne znaci da si u pravu, Zyon Pion !
vama nis ne valja Joooooj, jeste Mrgudi
emisiju nisam gledala, nego na kojeg Sarana mislite????
Nisu losi, medjutim emisije im ponekad nemaju nikakvog smisla, sadrzaja, sta ja znam. Nekad su i predstavljali neke grupe, udruzenja i slicno, sad nema ni toga. I da, onaj mali da nije iskopirao Dzipalo Junuza, bilo bi jos bolje.
p.s. mislim da se ono moze puno, puno bolje napraviti, no samo naprijed.
Goni ih na NTV 99!!!
U pocetcima je bilo interesantinh priloga,reportaza sa alternativne scene,raznih desavanja,i tu bi se naslo ponesto dobro.
U zadnje vrijeme galama,vriska itd.
u najavnoj spici strogo se hvatam daljinskog...prebacujem na slalom