Zvonko Marić i svojim emisijama podcjenjuje gledateljstvo.
Sjeckanjem snimaka sa protesta boraca pokušava gledateeljstvu inputirati laž kao istinu.
Svakom je jasno da je predstavnik boraca ,izvjesni G-din Pojata prozvao SDP kao krivca za njihov nerješen status.
Na sreću Narod gleda prave Televije,a ne one koji rade emisije po konceptu Riste Đoge.
Jedna od gledateljki je reagovala sa pitanjem Džonlagiću(Radončićev SBB),Vjeruje li u ono što govori,jer je ista Zaključila da je više od 80% članova SBB-ea bilo u Vlasti od mogućih 20, najmanje 15 godina
Ja ću nabrojat neke ;Terzić,Škaljić,Malkić,Rađo.... -Direktno obnašali dužnosti i proteklom periodu.
Indirektno i Radončić-nekad preko Silajdžića(sjećamo se dobro veličanja u AVAZU),poslije preko Izetbegovića(veličo Bakira a srozavao Tihića,srozavao i Lagumdžiju(opravdano)
stekao "bogatstvo"u vrijeme njihove vladavine.Tad im je puhao u PA.Š.
Uglavnom da završim propali voditelj ,propala TV , a propašće mu i nalogodavac
Zvonko Marić ko Dobrica Ćosić-Laž nas je održala
-
hecimnadri
- It_is_a_Leclerc
#2 Re: Zvonko Marić ko Dobrica Ćosić-Laž nas je održala
Ko još organizuje emisije o toj nakupini neradnika koji bi hljeba bez motike, i u penzije sa 35 godina ?! Ja bih njima organizovao jedino dijeljenje oglasnika za posao, da se konačno uozbilje i krenu raditi nešto produktivno, a ne se cucati da upadnu na budžet, k'o da i onako nemamo i viška budžetskih cuclara !
Ako SDP odbije podržati ili primjeniti taj sramni zakon, bit će to jedino dobro što su uradili za svog mandata.
Ako SDP odbije podržati ili primjeniti taj sramni zakon, bit će to jedino dobro što su uradili za svog mandata.
-
dragan.s
#3 Re: Zvonko Marić ko Dobrica Ćosić-Laž nas je održala
It_is_a_Leclerc wrote:Ko još organizuje emisije o toj nakupini neradnika koji bi hljeba bez motike, i u penzije sa 35 godina ?! Ja bih njima organizovao jedino dijeljenje oglasnika za posao, da se konačno uozbilje i krenu raditi nešto produktivno, a ne se cucati da upadnu na budžet, k'o da i onako nemamo i viška budžetskih cuclara !
-
Montana1
#4 Re: Zvonko Marić ko Dobrica Ćosić-Laž nas je održala
It_is_a_Leclerc wrote:Ko još organizuje emisije o toj nakupini neradnika koji bi hljeba bez motike, i u penzije sa 35 godina ?! Ja bih njima organizovao jedino dijeljenje oglasnika za posao, da se konačno uozbilje i krenu raditi nešto produktivno, a ne se cucati da upadnu na budžet, k'o da i onako nemamo i viška budžetskih cuclara !
-
evo mene
#5 Re: Zvonko Marić ko Dobrica Ćosić-Laž nas je održala
Zvonko Marić je pravi izdanak SDA - sa lažnom diplomom fakulteta u Beogradu!!!
-
Innovation
#6 Re: Zvonko Marić ko Dobrica Ćosić-Laž nas je održala
Zar nije SBB /Alfa/?
-
Canton
#7 Re: Zvonko Marić ko Dobrica Ćosić-Laž nas je održala
Izvini ako je poslovna tajna,al moram pitat..hecimnadri wrote:Zvonko Marić i svojim emisijama podcjenjuje gledateljstvo.
Sjeckanjem snimaka sa protesta boraca pokušava gledateeljstvu inputirati laž kao istinu.
Svakom je jasno da je predstavnik boraca ,izvjesni G-din Pojata prozvao SDP kao krivca za njihov nerješen status.
Na sreću Narod gleda prave Televije,a ne one koji rade emisije po konceptu Riste Đoge.
Jedna od gledateljki je reagovala sa pitanjem Džonlagiću(Radončićev SBB),Vjeruje li u ono što govori,jer je ista Zaključila da je više od 80% članova SBB-ea bilo u Vlasti od mogućih 20, najmanje 15 godina
Ja ću nabrojat neke ;Terzić,Škaljić,Malkić,Rađo.... -Direktno obnašali dužnosti i proteklom periodu.
Indirektno i Radončić-nekad preko Silajdžića(sjećamo se dobro veličanja u AVAZU),poslije preko Izetbegovića(veličo Bakira a srozavao Tihića,srozavao i Lagumdžiju(opravdano)
stekao "bogatstvo"u vrijeme njihove vladavine.Tad im je puhao u PA.Š.
Uglavnom da završim propali voditelj ,propala TV , a propašće mu i nalogodavac
Kolika ti je dnevnica za otvaranje bezbroj tema o SBBu?
Providni ste previše, skoro kao i sam Avaz.