Izvinjenje Komandantu Marku koji je ovo vec postavio
Zvjezdan Misimović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#151 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Jelenskih mi rogova nisam vidio
- muskox
#152 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Zvjezdan Misimović će igrati za reprezentaciju !
Selektor "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine Meho Kodro danas je u Njemačkoj razgovarao sa Zvjezdanom Misimovićem nakon čega je na zadovoljstvo svih ljubitelja fudbala Misimović povukao svoju nedavnu odluku i nastavit će igrati za reprezenatciju Bosne i Hercegovine.
Informaciju je potvrdio i generalni sekretar Munib Ušunović koji je istakao da je izuzetno sretan zbog ove Zvjezdanove odluke.
I sam Misimović je rekao da je posljednijih dana bio „zatrpan“ porukama i pozivima navijača i suigrača što je naravno uz današnji razgovor sa selektorom bilo presudno za povlačenje ranije njegove odluke.
Selektror Kodro je takođe izjavio: „Drago mi je što se sve završilo dobro. Razgovarao sam sa Zvjezdanom o fudbalu i životu i znam da svi ponekad prolazimo kroz krize, ali da moramo naći načina da ih prevaziđemo.“
Reprezentacija Bosne i Herrcegovine će dakle i u narednim kako prijateljskim tako i kvalifikacionim utakmicama za SP moći računati na ovog izuzetnog igrača.
nfsbih.ba

Selektor "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine Meho Kodro danas je u Njemačkoj razgovarao sa Zvjezdanom Misimovićem nakon čega je na zadovoljstvo svih ljubitelja fudbala Misimović povukao svoju nedavnu odluku i nastavit će igrati za reprezenatciju Bosne i Hercegovine.
Informaciju je potvrdio i generalni sekretar Munib Ušunović koji je istakao da je izuzetno sretan zbog ove Zvjezdanove odluke.
I sam Misimović je rekao da je posljednijih dana bio „zatrpan“ porukama i pozivima navijača i suigrača što je naravno uz današnji razgovor sa selektorom bilo presudno za povlačenje ranije njegove odluke.
Selektror Kodro je takođe izjavio: „Drago mi je što se sve završilo dobro. Razgovarao sam sa Zvjezdanom o fudbalu i životu i znam da svi ponekad prolazimo kroz krize, ali da moramo naći načina da ih prevaziđemo.“
Reprezentacija Bosne i Herrcegovine će dakle i u narednim kako prijateljskim tako i kvalifikacionim utakmicama za SP moći računati na ovog izuzetnog igrača.
nfsbih.ba
-
slavemaster
#153 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
eto...
mislim da se sad tema moze zatvoriti......
mislim da se sad tema moze zatvoriti......
- alphonse kauders
- Raul_tz
#155 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Najbolje bi bilo zatvoriti temu....I da mu halalimo ovo ako mozemo...Ipak on nam je trenutno mozda i najbolji veznjak.....

- muskox
#156 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
slazem se...Raul_tz wrote:Najbolje bi bilo zatvoriti temu....I da mu halalimo ovo ako mozemo...Ipak on nam je trenutno mozda i najbolji veznjak.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cyprus
#157 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Prvo nije možda najbolji veznjak, no je sigurno najbolji veznjak.Raul_tz wrote:Najbolje bi bilo zatvoriti temu....I da mu halalimo ovo ako mozemo...Ipak on nam je trenutno mozda i najbolji veznjak.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drugo, nije samo najbolji veznjak, nego i najbolji igrač uopšte.
Eto, drago mi je da nije otišo.
- Epitop
#158 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Samo sad mu treba vratiti kapitensku traku. Mislim da je dokazano po aktivnosti svih navijača na bilo kojem forumu ili u pričama da je daleko najpopularniji igrač u reprezentaciji. 
- Edin H.
#159 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
I meni je drago da je Munib sretan 
- Zwanziger
#160 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Do juce smo covjeka blatili a evo sad ga u zvijezde kujemo 
- Raul_tz
#161 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Neka si me ispravio...mozda si upravu.....cyprus wrote:Prvo nije možda najbolji veznjak, no je sigurno najbolji veznjak.Raul_tz wrote:Najbolje bi bilo zatvoriti temu....I da mu halalimo ovo ako mozemo...Ipak on nam je trenutno mozda i najbolji veznjak.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drugo, nije samo najbolji veznjak, nego i najbolji igrač uopšte.
Eto, drago mi je da nije otišo.
hehehehehheh
- muskox
#162 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Niko nije dovodio njegovo fudbalsko znanje u pitanje, zna se da bi falio ovoj reprezentaciji ali koga nema bez njega se mora...Zwanziger wrote:Do juce smo covjeka blatili a evo sad ga u zvijezde kujemo
A poslije ovog razgovora sa Kodrom mozemo zakljuciti da Miske ipak nije imao pretjeranih problema sa zdravljem i da je tu vjerovatno bilo drugih razloga. Naprosto cudno je da neko sa 26 godina otkaze nastupe za reprezentaciju zbog bolova u ledjima
Drago mi je da je momak dosao pameti...
- cyprus
#163 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Eh da je kako još natjerat onog jablančanina da se vrati i shvati državni dres kao svetinju... 
- helo
#164 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Zvjezdan se vraca u repku. Kako mediji prenose Kodro se sastao sa Zvjezdanom i razrješli probleme do koih je došlo... Zvjezdan kaže da se vraca u reprezentaciju i da želi da igra za svoju zemlju, kako sam kaže najviše su ga pogodili postovi navijaca reprezentacije na njegovom sajtu.
http://www.misimovic.de/?502A0
http://www.misimovic.de/?502A0
- helo
#165 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Daj Bože, ako iko može da ga vrati to je Kodro, gledam sada tekmu Juve vs Milano, zabio dva gola.... On ite kako bi nam trebao, i slažem se sa tobom ali da svati da mu je BiH dres svetinja!cyprus wrote:Eh da je kako još natjerat onog jablančanina da se vrati i shvati državni dres kao svetinju...
Last edited by helo on 12/04/2008 23:02, edited 1 time in total.
- muskox
#166 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Onaj je tvrdoglav nemos sa njim izaci na krajcyprus wrote:Eh da je kako još natjerat onog jablančanina da se vrati i shvati državni dres kao svetinju...
Nemam nista protiv covjeka i dobar je igrac ali kad moze Barba, mogu oni potpisnici, evo sad i Miske, sto je on neki poseban pa da nemoze reci evo ode i ja pomoci svojoj reprezentaciji...
Treba znati da ce se nekad sigurno vratiti u BiH i da ce ga narod pamtiti samo po nastupima u reprezentaciji a ne u nekom svabskom ili italijanskom klubu...
-
Mobile_Disco
#167 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Sad se vraca...
Njegove igracke kvalitete nisu upitne.. ali kao covjek? Potpisao pismo.. pa dosao da igra.. oduzeta mu traka.. pa nece da igra.. "povrijedjen".. E moj Misimovicu.. 
-
Abacija
#168 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
muskox wrote:Onaj je tvrdoglav nemos sa njim izaci na krajcyprus wrote:Eh da je kako još natjerat onog jablančanina da se vrati i shvati državni dres kao svetinju...![]()
Nemam nista protiv covjeka i dobar je igrac ali kad moze Barba, mogu oni potpisnici, evo sad i Miske, sto je on neki poseban pa da nemoze reci evo ode i ja pomoci svojoj reprezentaciji...
Treba znati da ce se nekad sigurno vratiti u BiH i da ce ga narod pamtiti samo po nastupima u reprezentaciji a ne u nekom svabskom ili italijanskom klubu...
Mozda je sve ovo sa Misimovicem bila navlakusa da se i Salihamidzic vrati. Eto, veli Miske, kad mogu ja da se vratim u repku mozes Brazzo vala i ti.
- muskox
#169 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Svakako nebi bilo lose da Kodro pokusa jos koji put razgovarati sa Bracom, mozda je sve ovo (povratak Misimovica i prije Barbareza) utjecalo na njegovo razmisljanje o povratku.Abacija wrote:Mozda je sve ovo sa Misimovicem bila navlakusa da se i Salihamidzic vrati. Eto, veli Miske, kad mogu ja da se vratim u repku mozes Brazzo vala i ti.
Evo izjave Kodre i Misimovica: http://www.youtube.com/watch?v=jomeJpTkO7g
- alphonse kauders
#170 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Braco ima 31g. i dva puta je kidao križne ligamente na koljenu, a ko se bavio sportom zna šta znači i koliko je teška ta povreda, a on je 2x morao kroz to prolaziti.
Osim toga, Hasan je odigrao preko 300 utakmica u Bundesligi i još oko 150 u ostalim takmičenjima za Bayern, plus 30-ak utakmica za reprezentaciju.
Naravno da bi nam Hasan itekako dobrodošao na bilo kojoj poziciji, ali ja momka apsolutno shvatam da ne želi dodatno opterećivati koljeno i završiti karijeru na zeničkoj oranici.
Teško da će se Hasan vratiti koliko god mi to željeli.
Ja sam zadovoljan i Mišketovim povratkom
Osim toga, Hasan je odigrao preko 300 utakmica u Bundesligi i još oko 150 u ostalim takmičenjima za Bayern, plus 30-ak utakmica za reprezentaciju.
Naravno da bi nam Hasan itekako dobrodošao na bilo kojoj poziciji, ali ja momka apsolutno shvatam da ne želi dodatno opterećivati koljeno i završiti karijeru na zeničkoj oranici.
Teško da će se Hasan vratiti koliko god mi to željeli.
Ja sam zadovoljan i Mišketovim povratkom
- pirmin
#171 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
Prva pobjeda razuma
...respekt za hoMeta 
- Bosanac in Lederhosen
#172 Re: Misimović neće u reprezentaciju!
alphonse kauders wrote:E, hajmo se zamisliti u koži Zvjezdana Misimovića -rođen u Minhenu, prošao Bayernovu školu, na nagovor Brace igra za reprezentaciju (i to fenomenalno), nikada ne pravi probleme i profesionalno shvata svoju ulogu reprezentativca - a, onda se nađu poluidioti koji će mu na utakmicama hebat majku i optuživati za izdaju iako taj momak se svim srcem BORI da predstavi BiH u što boljem svjetlu. Kao, izdao je drugove pa nismo igrali dovoljno loše da nas svi deru 7-8 razlike.
Ma daj...
Što bi njemu trebalo uvlačenje u guzove Pašaliću? Momak ima love koliko mu treba, NAJBOLJI je fudbaler BiH trenutno (pored Hase), dođe, ne buni se, pošteno i kvalitetno odigra i onda mu hebu mater jer uopšte igra? Kakvi su to ljudi i ko je tu patriota, ha?
I onda povrijeđen dođe na zeničku oranicu, odigra 85min. bez riječi pobune da ga trener ranije zamijeni iako 3 dana kasnije igra jednu odlučujućih utakmica za Nirnberg ( i sam je odluči), a sad mi treba da ga se odričemo u stilu "ko te hebe?".
Momku je očigledno nešto DOOOOBRO zasmetalo, jer ovo nije normalno ponašanje, a šta je razlog to ne može znati niko od nas već samo možemo nagađati.
Problem je što ako se Miške i vrati, opet naći polumorona koji će zviždati sopstvenom igraču i spominjati mu četničku mater.
I onda najsmješnije - "šta će nam on, taman mjesta sad za Štilića i Pjanića (!!!!!????????)"
Pa, halo, ko to gradi svoju reprezentaciju na dvojici koja zajedno nemaju ni 40 godina i to na dvojici nedokazanog kvaliteta??? Šta je to Štilić postigao u životu? Šta je Pjanić postigao (osim što naši izmišljaju priče kako eto nijedan klub ne zna kako je dosad mogao bez Pjanića)?
Ako je Misimović otišao zbog morona sa tribina, potpuno ga podržavam, ako je otišao zbog kapitenske trake to je baš onako dječije...
A, ponavljam, samo Misimović zna šta je razlog.
Bez Misimovića, mi smo barem 20% slabija ekipa, a ja vala neću da ostarim čekajući da se mi plasiramo negdje...
super, ako Miske opet igra !
http://de.youtube.com/watch?v=PlQkd9FH4Bc
sada samo jos Grlica vratit...
- Edin H.
#173 Re: Zvjezdan Misimović
To oko psovki ne treba ni komentarisati zna se kakva smo mi zemlja.
Makar malo postovanja za igraca koji proda fintu i uvali ga Castilasu na Mesai nakon sto ovaj nije primio gol 700 minuta.
Bio sam na toj utakmici i ne mogu opisati to osjecanje

Makar malo postovanja za igraca koji proda fintu i uvali ga Castilasu na Mesai nakon sto ovaj nije primio gol 700 minuta.
Bio sam na toj utakmici i ne mogu opisati to osjecanje