Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Zmijuga loma
#1826 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Jel ovo prvi put da je promašio penal u repci?
- phillie
#1827 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Sta Kina uradi od covjeka
Kralj!
- Infaze Studio
#1828 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
I tada je cak uspjevao zadrzati loptu, kada su ga rusili, on je uspjevao "iskobeljati" .-LIBERO- wrote:Nevjerovatno brilijantna partija. Jedno od boljih njegovih izdanja.
Bukvalno je samo jednu loptu izgubio..a u drugom poluvremenu kada su provalili koliko znaci kreaciji nas igre po dvojica-trojica grka su ga napadala.Umjetnik!!!!!![]()
loptu...(oko 65. minute na centru igralista ga 2 puta ruse, on oba puta "dotura" loptu do saigraca)
Kakva partija Misketa..nevjerovatno. Jedan sam od onih, koji su ga smatrali sporim i "upitnim", ali za grke je bio otrov sinoc. THANK YOU MISKE!!!
P.S. I zanima me gdje je bio taj flaster??? Pa ljudi su se toliko usrali, da covjek koji je trebao flasterisati
Misketa nije mogao da ga nadje na terenu..
Nije sala, kada ljudi pricaju onako o Bilinom Polju...Ljudi su se sinoc smrzli od hastra.
- Tigar1
#1829 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Svaka dala za pruženu partiju... kako je lik odigrao to je strahovito
Miske hvala ti kralju!!!
Miske hvala ti kralju!!!
- tendzera
#1830 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Nek' sad kazu, da kineska liga ne valja 
- Don Zivconi
#1831 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
@htcxone
nema sada pljuvatora i odpisivaca
jedno je gledati tekmu na tv a drugo kad si na stadionu pa mozes da pratis kretanje igraca po terenu, Miske je sinoc trcao ko dopingovan
cijelu sredinu je drzao samo za sebe jednostavno i kad je setao postavi se uvjek na pravo mjesto. Mozda mu je trebao jos samo avdija odmah na pocetku ili maletic da im moze gurati brze lopte pa bi dali koji gol i bez prekida. Uglavnom je odigrao perfektno, a rekli su da je propao ko Grcka 
nema sada pljuvatora i odpisivaca
- htcxone
#1832 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Don Zivconi wrote:@htcxone
nema sada pljuvatora i odpisivacajedno je gledati tekmu na tv a drugo kad si na stadionu pa mozes da pratis kretanje igraca po terenu, Miske je sinoc trcao ko dopingovan
cijelu sredinu je drzao samo za sebe jednostavno i kad je setao postavi se uvjek na pravo mjesto. Mozda mu je trebao jos samo avdija odmah na pocetku ili maletic da im moze gurati brze lopte pa bi dali koji gol i bez prekida. Uglavnom je odigrao perfektno, a rekli su da je propao ko Grcka
- Logovan
#1834 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Kad bošnjo nekoga popljuje, on jednostavno mora da proradi.Don Zivconi wrote:@htcxone
nema sada pljuvatora i odpisivacajedno je gledati tekmu na tv a drugo kad si na stadionu pa mozes da pratis kretanje igraca po terenu, Miske je sinoc trcao ko dopingovan
- simonese
#1835 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
zmajcinasimonese wrote:Miske ce da igra ko zmaj
-
juan
#1836 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
akupunktura ofo nophillie wrote:Sta Kina uradi od covjekaKralj!
ma lavcina, nas deba
-
Korisničkoime
#1837 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pored svega ja ću opet Pjanić treba da ima prednost kada je zdrav a Miske sa kondicijom iz Rusije je za klupe i kad je Pjanić povrijeđen. Vrati se genijalac na moje postove po 1000-ti puta Miske zna ali sa onom kondiciojm koju je imao nije mogao i ne može ako mu ista opet opadne a nešto se bojim da hoće. Ne radi se tu o nikakvom podcjenjivanju njegovog znanja i umijeća nego kao što neko reče ko ne može da trči ne može ni da igra. Miske nije jednom bio u toj situaciji da ne može da trči 90 minuta takav iako zna nažalost ne može. Uostalom pored toga moramo biti i realni svi prolaze smjenu generacija tako je i kod nas prije ili kasnije.htcxone wrote:SAMO DA CITIRAM OVE GENIJALCEKorisničkoime wrote:Sa boldiranim se slažem potpuno otprilike je to i moje razmišljanje to bi nam (ako ikad kako treba zaživi) trebalo donjeti puno toga.Artest wrote:Ja sam Misimovica jos prije godinu dana dislocirao na klupu. Svo ovo vrijeme sam zamisljao taktiku sa Stevanovicem na krilu i Pjanicu kao playmakeru, sa punom slobodom. Ali desila se vanredna situacija - i Misimovic mora igrati, htjeli ne htjeli.
Vece su sanse da ce ga grci iskljucit iz igre, kao sto su uradili portugalci, ali ljudski je nadat se...
Nema potrebe da pises esej za nesto sto se podrazumjeva.
Ako izgubimo od grkce, vjerovatno ce to biti oprostaj Misimovica.
Na žalost za esejima ima potrebe jer vjerovatno znaš da ima pacijenata na forumu kojim ako ne objasniš sve od a do ž izokrenu stvari da nije za povjerovati tako sam bio i pljuvač i četnik i kamenjar i škutor i mrzio repku i BiH i Sušića i ne znam ni ja i to sve na temama vezanim za fudbal. Kako bi izbjegao raspravu s likovima nekad idem naširoko.
Nekad je doduše likove poput ovog s Pjanićem najbolje zaobilaziti.![]()
![]()
![]()
covjeka koji je prekucao njemacku ligu i koji nije imao srece sa izborom klubova ovako podcjeniti... strasno
grci su sinoc padali oko njega...strasno...
-
Korisničkoime
#1838 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ama drug gdje sam to rekao, "Miske nije jednom bio u situaciji da ne može trčati 90 minuta" to se nije odnosilo na sinoć jbg.gledao sam tekmu ne može mu se to sinoć prigovoriti nema šta. Mislio sam da će i sinoć tako biti toga me bilo strah jer se dešavalo u prošlosti pogotovo dok je bio u Rusiji, bojim se da bi se opet moglo dogoditi.leškarenje wrote:Ma bjezi ba,Miske sinoc bio ko navijen i ti kazes da nije mogao trcati cijelu tekmu.Mogao je igrati jos jednu cini mi se.
- Šibicar
#1839 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Misimović od sinoć nam nije potreban,on nam je neophodan.
- Gandalf
- DonVito
#1841 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Sad skontali.Šibicar wrote:Misimović od sinoć nam nije potreban,on nam je neophodan.
ON REP. BIH nije zaduzio samo od sinoc, on je uvijek bio uz repku u najgorim i najboljim danima kako na terenu tako i van njega, rekorder po nastupima nas drugi najbolji strijelac posle E.Dzeke, najbolji asistent repke
Sva sreca imamo i Pjanica ali tek tako su neki okrenuli film i ismijavali... odrekli bi se ovakvog majstora preko noci
MISIMOVIC MAJKA
Last edited by DonVito on 23/03/2013 20:25, edited 1 time in total.
-
gorgonzola
#1842 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ma kakav misimovic, bolji je pjanic zvani "sam sebe saplice".
- DonVito
#1843 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Nije stvar u tome koje bolji.gorgonzola wrote:Ma kakav misimovic, bolji je pjanic zvani "sam sebe saplice".
Stvar je da imamo dva najbolja playmakera koji isto mogu skupa da igraju, Pjanic i nije toliko los u def. trci dosta mogao bi igrati umjesto Medunjanina ali eto..
Neki su kao djeca plavi autic je bolji od zutog, Messi je bolji od Ronalda itd..
Dva vrhunska igraca, sva sreca pa ih imamo u jednoj rep.
- MyTao
#1844 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Meni ide na k.... nasi mediji i njihov odnos prema Misimovicu...
Covjek je uvijek igrao odlicno za reprezentaciju... vec dvije tri zadnje kvalifikacije nas je najbolji igrac... Najvise odigranih utakmica, drugi strijelac u historiji reprezentacije... a sa njim pricaju kao da je to neko ko prvi put igra za reprezentaciju, i svi ko iznenadjeni njegovim nastupom sinoc... pa ono "povratnik" u reprezentaciju, iako je uvijek bio tu, i uvijek bio jedan od boljih na terenu...
Covjek je uvijek igrao odlicno za reprezentaciju... vec dvije tri zadnje kvalifikacije nas je najbolji igrac... Najvise odigranih utakmica, drugi strijelac u historiji reprezentacije... a sa njim pricaju kao da je to neko ko prvi put igra za reprezentaciju, i svi ko iznenadjeni njegovim nastupom sinoc... pa ono "povratnik" u reprezentaciju, iako je uvijek bio tu, i uvijek bio jedan od boljih na terenu...
-
gorgonzola
#1845 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
moram malo loziti ove koji su kukali "sta cemo sad nema pjanica".DonVito wrote:Nije stvar u tome koje bolji.gorgonzola wrote:Ma kakav misimovic, bolji je pjanic zvani "sam sebe saplice".
Stvar je da imamo dva najbolja playmakera koji isto mogu skupa da igraju, Pjanic i nije toliko los u def. trci dosta mogao bi igrati umjesto Medunjanina ali eto..
Neki su kao djeca plavi autic je bolji od zutog, Messi je bolji od Ronalda itd..
Dva vrhunska igraca, sva sreca pa ih imamo u jednoj rep.dva majstora.
- luckylaka
#1846 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
pametnom dosta,,Name in native country: Miralem Pjanićgorgonzola wrote:Ma kakav misimovic, bolji je pjanic zvani "sam sebe saplice".
Date of birth: 02.04.1990
Place of birth: Tuzla
Height: 1,80
Nationality: Bosnia-Herzegovina
Luxembourg
Position: Midfield - Attacking Midfield
Foot: both
Market value: 12.500.000 £
14.000.000 €
Player's agent: Dr. Michael Becker
-
Emilija Kovačev
#1847 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Meni to tačno smeta. Pričaju ko da čovjek ima 42, a ne 30 godina. Ronaldinho napunio 33 neki dan, i dalje izvodi majstorije po terenu, prije dva mjeseca bio opet pozvan u brazilsku reprezentaciju. Gerrard je rođen 1980, i dalje igra intenzivno oba fronta. S tim poređenjem, ne mislim reći da on iznenada mora postati klupska legenda, osvojiti ovo-ono. Važno je da blista kad dođe pod palicu Papeta, a u klubu neka samo održava formu (...u Kini. Mada se ne bih bunila da se iznenada vrati u Europu, u normalni klub, čak bih onaj trenutak kad bih to saznala, proglasila jednim od sretnijih u zadnje vrijeme.)MyTao wrote:Meni ide na k.... nasi mediji i njihov odnos prema Misimovicu...
- DonVito
#1848 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Postao/la DonVito dana 24 dec 2012, 23:54
Miske će igrati za repku u prvih 11 dok god bude imao snage da hoda i istovremeno žvače žvakaću.
MISIMOVIC MAJKA
- Don Zivconi
#1849 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
MyTao wrote:Meni ide na k.... nasi mediji i njihov odnos prema Misimovicu...
-
Frankyee
#1850 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
73 utakmice, 23 gola i jedno 1000 assistencija , centarsuteva, kornera i driblanja . Kad bi ostatak tima imao 50% ovog ucinka mi bi sad bili u rangu Spanije.
pored jednog rafalanja , sve covjek mirno odradi za ovu drzavu i nasu raju,....
zasto jedan Rahimic zasluzuje veci respekt od Misketa, zasto nije potrebno da Rahimic igra aktivno da bi dobio poziv ?
Nama treba i Pjanic i Miske
pored jednog rafalanja , sve covjek mirno odradi za ovu drzavu i nasu raju,....
zasto jedan Rahimic zasluzuje veci respekt od Misketa, zasto nije potrebno da Rahimic igra aktivno da bi dobio poziv ?
Nama treba i Pjanic i Miske