Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Don Zivconi

#1701 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Don Zivconi »

iamia wrote:
Don Zivconi wrote:Kazem nisam ga puno pratio ... :)
sve si rekao u ovoj recenici.
nisi pratio pjanica ali si vec stvorio kompletno misljenje o njemu ? .. hmm..
bezvezan si.
Mozda nisam Pjanica dobro procjenio ali o tebi imam takodjer kompletno misljenje :dance:

Miralem za mene ima bljeskove u svojoj karijeri koji je 20%, 30% igra dobro a 50% igra loše još neki ljudi ovo mišljenje djele samnom, tako da sam sad jos više ubjedjen da sam u pravu. Ovakva situacija je i sa Dzeksonom volim ih ja kao nase igrace ali pokušavam da budem objektivan ne da posmatram kao navijac. Nikad Dzeko ne moze biti kao jedan Tevez ili Aguero koliko god ih mi mrzili oni su ti koji melju protivnike i daju golove primjer zadnja tekma MC. Djaba meni sto volim Dzeku mrzim Mancinija kao i Teveza al kad je covjek bolji za klasu tako je.

Samo objektivno
BHF_Manijak

#1702 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

Dzeko iz Wolfsburga se ne bi bas slozio s tobom. :oops: :wink:

Sto se Pjanica tice, fino ti rekoh da je trenutno prvi ili drugi najvazniji igrac Rome, pokretacka snaga, a to sto takvo misljenje dijelite ti ili vas nekoliko, je sasvim irelevantno. Interes klubova pokazuje cinjenicno stanje kada je igra Miralema Pjanica u pitanju.

Sto se Teveza tice, sta mislis sto ga je "otjero" bukvalno Ferguson? Nije igra za ekipu, vec stanca individualnu statistiku, jebe se njemu je li City izgubio ili dobio ako je on dao gol ili dva!
Dzeko se gubi u sistemu, siguran sam da bi davao u prosjeku +20 golova po sezoni da je u normalnoj ekipi koja igra sistem tipa Arsenala, koji treba ubicu u napadu, tj. ciji ce posao biti da trpa. O ovome smo vec davno pisali, tako da nema potrebe ponavljati se.

Dzeko je klasa, svidjelo se tebi ili ne, kojeg nema sanse kao ni logike porediti sa Aguerom ili Tevezom, apsoltuno razliciti tipovi igraca!
vryzas

#1703 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by vryzas »

Don Zivconi wrote:
iamia wrote:
bezvezan si.
Mozda nisam Pjanica dobro procjenio ali o tebi imam takodjer kompletno misljenje :dance:

Miralem za mene ima bljeskove u svojoj karijeri koji je 20%, 30% igra dobro a 50% igra loše još neki ljudi ovo mišljenje djele samnom, tako da sam sad jos više ubjedjen da sam u pravu. Ovakva situacija je i sa Dzeksonom volim ih ja kao nase igrace ali pokušavam da budem objektivan ne da posmatram kao navijac. Nikad Dzeko ne moze biti kao jedan Tevez ili Aguero koliko god ih mi mrzili oni su ti koji melju protivnike i daju golove primjer zadnja tekma MC. Djaba meni sto volim Dzeku mrzim Mancinija kao i Teveza al kad je covjek bolji za klasu tako je.

Samo objektivno

Ovo za Pjanica je bas objektivno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:oops:
zdici1

#1704 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by zdici1 »

Modrić bolji od Pjanića?

:lol: :lol: :lol:
Edin H.

#1705 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Dole Pjanic, zivio Misimovic :oops:
Don Zivconi

#1706 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Don Zivconi »

zdici1 wrote:Modrić bolji od Pjanića?

Ipak on igra za real a ovaj je u romi sto mi i nije bas nesto veliki pokazatelj kvalitete igraca ;-)
BHF_Manijak

#1707 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

Pa dobro igra recimo i Arbeloa u Realu pa imas milion boljih desnih bekova od njega ili Bale igra u Tottenhamu pa je opet jedan od boljih igraca Evrope itd...
Don Zivconi

#1708 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Don Zivconi »

BHF_Manijak wrote:Pa dobro igra recimo i Arbeloa u Realu pa imas milion boljih desnih bekova od njega ili Bale igra u Tottenhamu pa je opet jedan od boljih igraca Evrope itd...
Slazem se sa ovim, imamo i Felainia u Evertonu koji je po meni opet bolji od Pjanica ;-) a ekipe su u istom rangu. Ipak je Totenhem u samom vrhu Engleske premere tako da je ocekivano da imaju jednoga Balea (koji ce usput receno mozda u Real) ali Roma je dosta slabiji klub koji je u rangu Evertona
BHF_Manijak

#1709 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

Pa dobro, ali ti hocu reci da je poenta ista, dakle nije od presudne vaznosti gdje igrac igra, vec kako. :) Slazem se da Pjanic jos uvijek ima prostora za napredak (i hvala Bogu kad je tako) i da treba "uvesti" konstantu u svoju igru, a vec je polahko uvodi, no nije on bas tako los igrac. :)
insomnia99

#1710 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by insomnia99 »

zdici1 wrote:Modrić bolji od Pjanića?

da,stvarno komedija...ta će modrić
još samo da neko kaže da je hrvatska bolja od bih...to bi tek bio smijeh
Don Zivconi

#1711 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Don Zivconi »

BHF_Manijak wrote:Pa dobro, ali ti hocu reci da je poenta ista, dakle nije od presudne vaznosti gdje igrac igra, vec kako. :) Slazem se da Pjanic jos uvijek ima prostora za napredak (i hvala Bogu kad je tako) i da treba "uvesti" konstantu u svoju igru, a vec je polahko uvodi, no nije on bas tako los igrac. :)
Naprotiv nisam ni rekao da je on loš igrac nego sam ga poredio sa Modricem i rekao sam da sjevne te da nije konstantan u tome, i meni bi bilo drago da bude jedan od najboljih veznjaka pa ne dajem bezveze ovlike pare za tekme reprezentacije (moram dvije kupiti svaki puta) :)

Bas sam gledao top 50 igraca prosle sezone modric je medju njima u prvih 15, pjanketa nema, na drugoj listi medju 100 igraca Dzeko je 79 pjanketa nema, modric je na 34 mjestu. Treca lista, broj bodova po igracu :( tuzno al pjanke je iza lulica i mujdze i to na 759 mjestu. Tako statistike kazu
Pismonosa

#1712 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 26/01/2021 10:45, edited 1 time in total.
swanfilter

#1713 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by swanfilter »

Najstrucniji komentar u vezi uspordbe Pjane i Modrica jeste da je Modric bolji od Pjanica defanzivno? Jedan jedini argument ne bi bio na odmet ...
insomnia99

#1714 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by insomnia99 »

Pismonosa wrote:
A to ti kao znaš pouzdano da je Hrvatska trenutno bolja od BiH, ono igraju se dvije utakmice i obje zagarntovano dobijaju Hrvati?? To imaš neku dojavu da bi bilo tako? Neko ti šan'uo?

Dođeš sa jednom takvom nebulozom i još prozivaš druge za neobjektivnost :skoljka: Hajde, barem se uklapaš u komediju, ako ništa drugo.
od kud tebi da ja mislim da je Hrvatska bolja od BiH? to bi bilo presmiješno....niti su bolji igrački,niti su bolji rezultatski...
da igraju međusobno, sigurno bi se kladio na BiH
iamia

#1715 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by iamia »

samo nepismen covjek ne bi svrstao pjanica u izvanserijskog igraca koji se rodi jednom u par desetljeca.
onakav pregled igre, onakav dodir. osjecaj..
on ne igra fudbal,, njegovi potezi su ritmicni . kao da se radi o vrsti plesa.
i kad bi mu tijelo izdrzalo taj ritam,mogao bih staviti najvise tri igraca u svijetu da bi bili u njegovom rangu.
kazem tijelo!,, ali mislim noge,, koje ga izdaju iz sasvih cudnih situacija.
kad bi mogao te povrede izbjeci, ne bi se sa njim mogla ni tri modrica porediti.

a sad, nazad na temu!
Don Zivconi

#1716 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Don Zivconi »

iamia wrote:samo nepismen covjek ne bi svrstao pjanica u izvanserijskog igraca koji se rodi jednom u nekoliko desetljeca.
i kad bi mu tijelo izdrzalo taj ritam,mogao bih staviti najvise tri igraca u svijetu da bi bili u njegovom rangu.
kad bi mogao te povrede izbjeci, ne bi se sa njim mogla ni tri modrica porediti.

a sad, nazad na temu!
Sta ce svijet sa vama pismenima i velikim "svrstacima" :lol:, opet ne zelim da ti kazem gdje sam te svrstao i kako sam te procijenio nakon ovoga posta :lol: :lol: , Posto spominjes ritmiku i ples a rijec je o fuci pa nakon toga spominjes pjanicevo tijelo a zatim noge mogu da zakljucim da si i sam sebe svrstao u pravu grupu :lol:
Sandokan Schiavone

#1717 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Sandokan Schiavone »

iamia wrote:samo nepismen covjek ne bi svrstao pjanica u izvanserijskog igraca koji se rodi jednom u par desetljeca.

a sad, nazad na temu!
Ti nemaš pojma šta govoriš, poeta, el ti plešeš ili vrtiš kolut ili si heb.eno napušen.?
Last edited by Sandokan Schiavone on 12/03/2013 17:40, edited 1 time in total.
vee-jay

#1718 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by vee-jay »

jedino sto Pjanicu fali je... poziv iz Barcelone
Ammaar

#1719 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Ammaar »

Pjana je ljudi moji plafon kakav modric kakvi bakraci, samo jedna stvar to je mora ojacati atletski dakle nabiti malo mase( misica) koja ga nece usporavati nego ciniti jacim tako da defanzivno ima da mete sve oko sebe...
Za par godina vidim ga u Barci, Bayernu a mozda I Realu jer svi znamo koliko su oni pohlepni za gigantima tipa Pjanic.
Korisničkoime

#1720 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Korisničkoime »

Don Zivconi wrote:
iamia wrote:
bezvezan si.

Samo objektivno
Svašta se ovdje može čuti i pročitati, za Modrića ću se složiti s tobom, realno i objektivno Modrić je trenutno na jednoj većoj razini od Pjanića to što ga se ovdje baš i ne voli je druga stvar nisam ni je neki njegov ljubitelj zapravo daleko sam od toga ali realno Modrić je zaista veoma dobar igrač i ako Real bude imao malo strpljenja mislim da će se i u Realu dokazati. Za ostalo iskreno nemaš argumenata osim što si Pjanića i Džeku ti sa nekim iskustvom u igranju fudbala i još neki (a koji ne znamo) prokužili. Recimo cijela "fudbalska" Evropa (ljudi koji rade i žive od fudbala) su rekli drugačije. Ponavljam što svaki put moram kada izgubimo tekmu pa se igrači od nekih proglase za dežurne krivce (i to baš naši najbolji) ljudi zarađuju milione i milione igrajući lopte to se ne čini sa bljeskovima i 20% dobrom i 50 % lošom igrom (izgubi se negdje ostalih 30%) i ako su za klasu slabiji od saigrača.
Pogotovo za Džeku te pobija ako ništa drugo statistika u dosadašnjoj karijeri iako brojevi znaju slagati Džekini su i previše impresivni da bi zavarali.
@BHF Manijak ti navede sistem ostavimo se Macinija i Džeke imaš Ibrahimovića i Barcu kao primjer kako izuzetan igrač i sistem nekada ne odgovaraju ali ko zna možda je i Ibrahimović drugorazredan igrač objektivno. Ipak i pored toga Džeko igra veoma dobro u Cityu to što ti Teveza gledaš kroz zadnju tekmu kada je zabio dva gola je nešto sasvim drugo do objektivno.
Don Zivconi

#1721 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Don Zivconi »

Previse navijacki gledate na nase igrace a manje realno, kad sa vama raspravljam dobijam osjecaj kao da sam nekoj majci za djete rekao da nevalja :mrgreen:.

Rekao sam da se pogledao tri cetri statisticke tabele i naveo sam na koji pozicijama se nalaze nasi igraci, svi ovi igraci koje si naveo a narocito Ibrahimovic se nalaze u samom vrhu tih tabela a naši reprezentativaca ili ima negdje jako visoko ili nema nikako. Cinjenica je da nasi igraci nisu konstantni u onome sto bi trebali da rade i za mene takvi igraci nisu u top 10 kako kazete. Ja bih volio da je Dzekson bolji od Teveza i Aguera ali jednostavno nije mozda statisticki jeste trenutno ucinkovitiji te je samo pitanje vremena kada ce se statistika promjeniti. Da se nije snasao u MC to je cinjenica pa smo ga vidjeli u Bajernu te u Juventusu te vamo te tamo. Nisam jednom hebao Manciniju Agueru Tevezu i narocito Silvi i Nasriju majku radi toga sto bih volio da Dzeko daje golove, ali tako je kako je, nema vise Majstora Misketa da ga pita loptama i Grafitea da ga rastereti odbrane :sad: . Ono sto je Misimovic radio u Wolfsburgu to Pjanic trenutno niti zna niti može. Da se osvrnem na Teveza recu ti samo jedno to je igrac prevage njega se jebe jel igra golfa :mrgreen: ili tenisa dok drugi treniraju, jel hebe Manciniju majku te hoce li uci u igru ili ne, jednostavno trenutno ne mogu bez njega da je kojim slucajem nas Dzeko uradio nesto slicno kao Tevez vec bi bio na posudbi ili prodan to je razlika izmedju klase i dobrog napadaca.
Sto se tice ovih postotaka napisao sam fino 20% bljeskova 30% dobre igre a 50% loše ako hoces moze i ta tvoja bez ovih 30% pa njih mozes svrstati na klupu i povrede nije ni tako loše.
Muhamed Đakmić

#1722 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Muhamed Đakmić »

http://www.goal.com/en/news/3194/video/ ... ID=HP_BN_2

Uvijek objektivna goal.com publika :dance:

Jesmo mi paćenička nacija :roll:
vicious

#1723 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by vicious »

Sarajevo1946 wrote:http://www.goal.com/en/news/3194/video/ ... ID=HP_BN_2

Uvijek objektivna goal.com publika :dance:

Jesmo mi paćenička nacija :roll:
Nemoj tako, možda su Kinezi navalili da glasaju :D
JThomas

#1724 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by JThomas »

glupo je porediti modrića i pjanića kad je jedan pet godina stariji. a modrića je vodio i gurao maminjo, vjerujte da je to ogromna stvar što se tiče publiciteta i cijene za koju će neko otići. i onda te automatski smatraju boljim i ako nisi.

ja mislim da će pjanić kad se sve završi i podvuče crta ostati upamćen kao veći igrač i od modrića i od onog kome je posvećena ova tema. ali polako, i da ga povrede poštede...
dinty2

#1725 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by dinty2 »

imate temu o pjaniću,,ovdje se piše o kralju ZVJEZDANU MISIMOVIĆU MISKETU
Post Reply