ZVEZDA vs BAYERN

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

admir karic

#1 ZVEZDA vs BAYERN

Post by admir karic »

Danas ye u Nyonu održan ždrijeb skupina Kupa UEFA,BAYERN ye u grupi F:
SKUPINA F: Bayern, Bolton, Braga, Crvena zvezda, Aris

Godine kada ye Zvezda postala klubski prvak evrope, upravo ye BAYERNA dobila u 1/2 finalu :( ... veoma dramaticno, malo tuzno za Bayern i Nyemacku, syayno za Zvezdu i exYU... U Munchenu ye zvezda dobila (!), a u Beogradu ye bilo 2:2, za Zvezdu, moze se rec, gol u 90.-toy minuti, greskom golmana, koyi nezasluzuye da se sada spominye -- :) :(

--- Ma ! Zvezdu, to me nemuci, Zvezdin yedan od nayvecih uspyeha ye bas to, a za Bayern, yedna od onih tekmi koya se spomene samo kada za to dodye vriyeme... A sada ye vriyeme, Zvezda ce ugostit ponovo Bayern!!! To ce za ovay sada BAYER BITI SAMO yos YEDNA,YEDNA TEKMA OVE SEZONE, A ZA ZVEZDU UTAKMICA SEZONE, NOSTALGIYA ...

Syayna sansa za naviyace Bayerna u exYU, da vide DREAM TEAM, DA VIDE ONO STO OVE SEZONE NECE MOCI VIDYETI NI FANATICI LIGE PRVAKA, i to uzivo....
cico x

Post by cico x »

pa momak je u pravu,ovakvog bayerna gledati uzivo je neprocjenjivo!
enes-s
Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.

Post by enes-s »

Admire, karte će se verovatno prodavati u paketu za sve četiri utakmice. Tako je bilo i kada je Partizan ušao u Ligu šampiona. Međutim, karte su se unapred rasprodale jer je Zeka lopov dao trebovanja menjačnicama koje su karte tapkale po mnogostruko višoj ceni. Probaj preko ticket servisa.
rolenc

Post by rolenc »

Zvjezda ne igra u Beogradu, nego gostuje Bajernu u zadnjem kolu.
elSaik

Post by elSaik »

rolenc wrote:Zvjezda ne igra u Beogradu, nego gostuje Bajernu u zadnjem kolu.
Ako ye to istina, onda ye to pravo loše :-)

@enes-s - kako da se karte prodaju u paketu za sve četiri tekme kad se igraju samo dvije u Beogradu :? :-)
enes-s
Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.

Post by enes-s »

Za sve četiri su se prodavale za Partizan, kada je ušao u LŠ.
Hteo sam da mu kažem da će teško pustiti u prodaju pojedninačne karte nego vezane.
Last edited by enes-s on 10/10/2007 09:36, edited 1 time in total.
gbojan2004

Post by gbojan2004 »

U pitanju je liga kupa Uefa, tako da crveno-bijeli igraju 2 utakmice kuci i 2 u gostima.Cekamo Bayern i Bolton, a gostujemo Arisu i Bragi.Ne vjerujem da ce se ulaznice prodavati u paketu za ove 2 utakmice.Karta minimalno 50 KM protiv Bayerna.
I da, pjevanje sa 70000 Delija jeste neprocjenjivo.
enes-s

Post by enes-s »

Evo neka moja računica. Karte će se prodavati vezane za te dve utakmice ( ko će da se zeza dva puta sa tom ruljom ). Teško da će neko van Beograda kupiti karte. Mislim hoće, ali samo oni koji imaju nekog. Znači za te dve tekme će biti jedno 100 evra kod tapkaroša + da je to najjeftinija varijanta, dakle sever, jug.
Put je oko 60 KM, spavanje minimum 60 KM. Znači suma sumarum, treba jedno 160 €, tj preko 300 maraka.
elSaik

Post by elSaik »

bolje pare skupljati pa otići gledati finale sa Bayernom :D
KENJAC

Post by KENJAC »

Zvezda tih godina (90-91) je bila daleko najjaci klub na Svijetu. Prosinecki, Savicevic, Stojkovic ,Mihajlovic ej Dragisa Binic 100 metara u kopackama za manje od 12 sec. Danas je nesto sasvim drugo. Ali ni Bayern nije puno bolji jer da nije tako bio bi u ligi sampiona. Dakle sve se mijenja ali grotlo Marakane ostaje jos uvijek strah i trepet za sve klubove svijeta. Najvjerovatnije da ove godine necu biti tamo (nikakvi (z)vjerski niti ekonomski razlozi) jednostavno poso mi ne da. Al cu zato da bit uz TV i navijat za Zvezdu kao sto sam i protiv Ajaxa za Dinamo navijo i kao sto cu uvijek krvi za VELEZ da dam!
vanjki

Post by vanjki »

ma jarane i meni se ide za beograd.bio sam na stadionu protiv partizana i vjerovatno cu ici ponovo za beograd.sa mnom ce ici jos 3 jarana autom tako da ce troskovi bar za benzin biti smanjeni.ma treba ti oko 150KM do 200km.ako treba ja cu se zaduziti samo da odgledam tu tekmicu. :D
enes-s

Post by enes-s »

Ko je ovo sve brisao?
Zašto?
Evo ti pa ti sada piši. Forum vam ima katastofalne probleme sa učitavanjem i samo je nečija dobra volja što se trudi da nešto napiše i čeka po 10 minuta da mu izađe komentar, a vi brišete.
Jebite se bre!
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

@enes-s, .... ako ti se ovaj forum ne dopada, .... pronadji neki koji ti odgovara.
Brisano je sve sto ne ide uz naslov ove teme, obrazlozenje slijedi.
karanana

Post by karanana »

Znam da nije moje da se raspravljam, i obicno zaobilazim ovakve rasprave, ali i mene interesuje zasto je moj komentar vezan za ovu temu izbirsan. Naslov teme je bio hocu u Beograd da gledam Zvezdu, i ja sam samo konotirao naslov sa poznatom reklamom za mastercard....mozda je malo offtopic, ali i nije, momak je fino pitao koliko bi ga kostalo i ja sam mu dao neke poprilicno tacne cijene prevoza i ulaza....ali ok....no problem.

Momak, ja bi ti dao pare da sebi kupis novu tastaturu pa da fino pises J umjesto Y, a za odlazak na Marakanu ti ne bih dao ni pfeninga. Jedina rijec koju si pravilno napisao je bila "Bayern".
pudlica

Post by pudlica »

bilo bi fino otici al opet valja otici i valja doci do karte i dinamo-hsv bi bilo fino se otici gledati al opet karta je u pitanju
admir karic

Post by admir karic »

lyudi ba.... iam fakat glupih komentara... yedan frayer me podrzo, hvala svaka cast..OSTALI KAO DA IZ VLADE PRIMAMM PORUKE, AK HOCE KO DA URADI NEST STO YE FAKAT OK, NEMERE :)
a ovay selyo sto pise da sam samo BAYERN pravilno napiso, bas ye selyo!!!
nema vezze... ya samo hocu u beograd, volio bi, ali eto...
mozda pak i odem, AMIN :)

klosemania.blogger.ba --- imate malo i opsirniye:)
YA
pape

Post by pape »

@admir karic, .... imas posljednje upozorenje pred crveni karton. Razlozi, ... zachatavas svaku temu pa i one gdje si autor.
Pokusaj pisati sa upotrebom slova J umjesto Y, .... ne pisi velikim slovima, sem kada je to neophodno. Nadam se da shvatas upozorenje i da ces ga prihvatiti.
pape

Post by pape »

admir karic wrote:pa vise komentara na dernek.ba
dyeca znayu sta ye dobro...
haymo ba u bg..ima li ko???:):):)
YA
Image

:roll: @admire karicu, .... bit ces banovan na 3 dana. Ignorisao si sva upozorenja. Zao mi je.
Last edited by pape on 11/10/2007 00:05, edited 1 time in total.
saviola

Post by saviola »

ljudi, ni ne pomisljajte ici na zvezda-bayern, nema sanse doci do karte :-)
elSaik

Post by elSaik »

Problem u BiH je što se sve gleda kroz nacionalističke oči. Primjer je i ova tema. Većina govori "Zašto će vam tema o Zvezdi?", iako je tema o Bayernu. :D
saviola

Post by saviola »

da ne otvaram novu temu:

Zvezda prodala Grcima finale 1971. godine!!!

Crvena zvezda prodala je Panatinaikosu plasman u finale Kupa evropskih šampiona 1971. godine, tvrdi udovica generala Jorgosa Papadopulosa, čelnog čoveka vojne hunte koja je tada vladala Grčkom. Fotina Papadopulos, piše „Press”, priznala je grčkoj televiziji da je čuveni revanš u kome je PAO, posle poraza od 4:1 u Beogradu, savladao Zvezdu 3:0, bio namešten i da je rezultat te utakmice dogovoren na „mnogo važnijem mestu nego što je fudbalski teren”!

„Sećam se da smo te godine igrali odlično. Sve nam je polazilo za rukom do tog polufinala sa Crvenom zvezdom, kada smo u prvoj utakmici u Beogradu doživeli žestok poraz. Bila nam je potrebna pobeda od 3:0 u revanšu, a ostalo mi je u sećanju da mi je to izgledalo potpuno nemoguće. Kada sam sela u svečanu ložu, okrenula sam se ka tadašnjem predsedniku Panatinaikosa i rekla mu da sam jako zabrinuta. U istom trenutku osetila sam ruku svog supruga na kolenu. Poluglasno mi je rekao: ”Nema potrebe da se brineš. Kupili smo utakmicu. Zar misliš da smo imali pravo da stvar od državnog interesa prepustimo slučaju? Zvezda će dobiti veliki novac za to što će nas danas pustiti„, ispričala je svoja sećanja Fotina Papadopulos.

Gospođa Papadopulos prisetila se i da je utakmici u Atini prisustvovao i tadašnji ambasador SFRJ u Atini. Prema njenim rečima, i on joj je potvrdio da je utakmica nameštena.

”Kada mi je muž rekao da je rezultat utakmice dogovoren, ljudi iz uprave Panatinaikosa potvrdno su klimali glavom. Onda sam shvatila da ambasador SFRJ sedi toliko blizu nas da je sigurno sve čuo. ´Opusti se, Foti, čovek ne zna ni reč grčkog jezika´, rekao mi je muž. Možete samo da zamislite kako sam se osećala kada mi je ambasador na poluvremenu na čistom grčkom jeziku rekao da se ne brinem i da je rezultat određen na mnogo važnijem mestu nego što je fudbalski teren„, rekla je ona.

Revanš meč protiv Panatinaikosa u Atini doskora je bila jedna od najvećih misterija u istoriji najtrofejnijeg srpskog kluba. Mnoge su legende ispričane o toj utakmici, a najčuvenija je ona koja govori da su Grci tada poslužili Zvezdine igrače otrovanom supom, međutim, izgleda da je crveno-belima finale Kupa šampiona te 1971. godine uskratio neko iz vrha tadašnje države.

U ispovesti ”Kuriru„ tadašnji predsednik Crvene zvezde Nikola Bugarčić, kao i mnogi igrači koji su učestvovali u ”atinskom debaklu„ tvrde da niko iz kluba nije učestvovao u nameštanju, ali ističu da postoje sumnje, ne i dokazi da je bilo neregularnosti.

Osamdesetsedmogodišnji Bugarčić kaže da bi posle tri i po decenije priznao da je učestvovao u prljavoj raboti, ali nije.

”... Pa, sad bih vam priznao, imam već toliko godina da nemam razloga da se plašim istine. Mnogo bismo više para dobili da smo se plasirali u finale i došli do prilike da pobedimo Ajaks„, rekao je između ostalog Bugarčić.

Milovan Đorić, bek Zvezde sedamdesetih godina, uverava da igrači nisu bili umešani u nameštanje, ako ga je bilo.

”Zašto bismo namestili polufinale kad smo imali premiju od 20.000 dolara? Da li smo bili drogirani? Pravo da vam kažem, ručak je bio veoma čudan. Posle tog meča karijere su nam krenule strmoglavo nadole. Prodavali smo se za siću. Jedan Dragan Džajić je otišao u Bastiju za 200.000 dolara, a mi za mnogo manje od toga„, rekao je Đorić.

Prva utakmica između Crvene zvezde i Panatinaikosa odigrana je 14. aprila 1971. godine u Beogradu. Za Zvezdu zbog crvenog kartona u prethodnom meču nije nastupio Dragan Džajić, ali su crveno-beli ipak pobedili 4:1. Na tribinama ”Marakane„ bilo je 100.000 ljudi, a golove su postigli Ostojić (3) i Janković. Trener Zvezde Miljan Miljanić u revanšu 28. aprila izveo je isti sastav kao i u prvom meču, a Grci su već u 1. minutu poveli. Do kraja meča postigli su još dva gola i otišli u finale, koje je odigrano na londonskom ”Vembliju„. Tamo su poraženi od Ajaksa 2:0.
elSaik

Post by elSaik »

elSaik wrote:
Problem u BiH je što se sve gleda kroz nacionalističke oči. Primjer je i ova tema. Većina govori "Zašto će vam tema o Zvezdi?", iako je tema o Bayernu. :D
Poslije Saviolinog posta se moram ispraviti, ipak je tema o Zvezdi.
Mrzim Zvezdu, najmrži klub iz Yuge.
elSaik

Post by elSaik »

saviola wrote:
elSaik wrote:Poslije Saviolinog posta se moram ispraviti, ipak je tema o Zvezdi.
Mrzim Zvezdu, najmrži klub iz Yuge.
pa i meni je zeljo najmrzi klub u BiH, ali ja teme o zelji ne otvaram uopste za razliku od tebe. :roll:
Ne bih da zachatavam, jer mi prijet BAN, jer već imam dva žuta, ali navodiš neistine od meni pa da razjasnimo nešto...
Temu o Zvezdi hvala Bogu nisam nikad nijednu otvorio. Stari mi je Grobar (bio), tako da znam o kakvom se klubu radi.
Međutim, ako misliš otvarati kao posjećivati, posjećivao sam je jer sam mislio da je tema o Bayernu, a i jeste o Bayernu jer je momak pokrenuo temu jer ga je zanimalo da li će mu neko pomoći da dođe do BGa da gleda svoj tim iz snova - FC Bayern Munchen.
Rado bih da se na ovom završi jer kako sam već napisao ne treba mi više žutih. Pozdrav.
enes-s

Post by enes-s »

Saviola, koliko je Sever? Je l´ karte prodaju odvojeno ili vezano?
gbojan2004

Post by gbojan2004 »

Sjeverna i juzna tribina su uvijek najjeftinije. Protiv Rendzersa Uuaznice za severnu i južnu tribinu koštale su 800, za istočnu 2.000 bočna mesta i 2.500 centar, a za zapadnu 2.500 bočna mesta i 3.000 dinara centralni deo. Cena ulaznica za VIP galeriju bila je 4.000 dinara, a za VIP 2 10.000 dinara.
Treba očekivati otprilike iste cijene karata i za Bayern.1 Konvertibilna marka je 40,3 dinara.Dakle sjever oko 20 maraka.Najveci problem je naci kartu za sjever jer se ljudi bukvalno otimaju za sjever.Za utakmicu sa Glazgovom moj drug je za sjever dao kartu za jug i 1200 dinara(40 KM).
Izgleda da ce se karte ipak prodavati u paketu.Ko bude išao neka posebno obrati pažnju gdje kupuje karte jer vrlo lako može da kupi falsifikat,pa da te ne puste na kapijama
Last edited by gbojan2004 on 11/10/2007 22:23, edited 1 time in total.
Locked