Zvanje!!!

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
rihakm

#1 Zvanje!!!

Post by rihakm »

Jel mi moze neko reci,koje zvanje se dobije kada se zavrsi VI stepen na prirodno matematičkom fakultetu smjer matematika sa teorijom racunara!? :? :? :?
mustang_gt_1987

Post by mustang_gt_1987 »

"Nezaposlenik na birou" ili Nz. nb.
:D
senadd

Post by senadd »

NEMA VISE ZVANJA,SVI SMO GOSPODA.
Ko ima stelu,ja pare nek studira,ostali...netreba se sikirati.Jedan ja zivot.
amrica

#4 Re: Zvanje!!!

Post by amrica »

rihakm wrote:Jel mi moze neko reci,koje zvanje se dobije kada se zavrsi VI stepen na prirodno matematičkom fakultetu smjer matematika sa teorijom racunara!? :? :? :?
To je viša stručna prema, možes biti nastavnik matematike (možda i informatike?)
senadd

#5 Re: Zvanje!!!

Post by senadd »

amrica wrote:
rihakm wrote:Jel mi moze neko reci,koje zvanje se dobije kada se zavrsi VI stepen na prirodno matematičkom fakultetu smjer matematika sa teorijom racunara!? :? :? :?
To je viša stručna prema, možes biti nastavnik matematike (možda i informatike?)
AMRIĆ,JA ŠTA IMA U ZE..
Nema više više spreme.
Novi zakon poznaje samo sedmi stepen
amrica

Post by amrica »

o cemu ti to pricas?
Koji novi zakon?
Otvori novine pa procitaj oglase sta skole traze, NASTAVNIKE!!!! A nastavnik je VI stepen, VII stepen VSS ima zvanje PROFESOR
saga

Post by saga »

dobijas zvanje softver inzinjera
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

mustang_gt_1987 wrote:"Nezaposlenik na birou" ili Nz. nb.
:D
:lol: :thumbup: :evil:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

saga wrote:dobijas zvanje softver inzinjera
Cega ba?! :lol:
senadd

Post by senadd »

daduli_sa wrote:
saga wrote:dobijas zvanje softver inzinjera
Cega ba?! :lol:

Gdje je stalo ????
Nema više viših škola, Pokušajte pretrčavati po privatnim fakultetima pa možete vidjeti strahote od naziva,koja naše podneblje ne pozna,ali raja ide ,ko nada se.
Npr. fakulteti koji daju zvanja "menađer za....pa ko je išta završio ,zna da npr.inženjer (bilo koji) mora provesti bar tri godine i to sa klasnim mentorom,da bi dobio zvanje stručnog saradnika,a menager.....
Šta će takvi kad završe i dobiju ova i slična zvanja,ili onaj iz Travnika trogodišnji ....dipl.pravnik.

Asad za one koji kažu bitno je znanje....smijeh....koji to fakultet i za koju oblast sprema stručnjake?????

Zato nam školstvo nije ni priznavano,jer se kitilo zvanjima,a sad tek sa 3+2 dobija zvanje specijaliste,i opet je upitno znanje.
Sajo---:

Post by Sajo---: »

Kada smo već kod zvanja, interesuje me sta cu ja biti kada (čitaj: ako) zavrsim visoku poslovnu skolu na ekonomiji???
zlatan01

Post by zlatan01 »

Sajo---: wrote:Kada smo već kod zvanja, interesuje me sta cu ja biti kada (čitaj: ako) zavrsim visoku poslovnu skolu na ekonomiji???
Onaj ko vodi skolu treba da ti kaze. Inace meni se svidja sistem BSc ako se zavrsi trogodisnji fakultet (sto je kao i bosanski cetvorogodisnji minus sociologija,strani jezik, odbrana i zastita), a MSc poslije petogodisnjeg fakulteta.
Fiore

#13 we

Post by Fiore »

Nastavnik (tog smjera sto si studirala) :D
Post Reply