Zvanje!!!
-
rihakm
#1 Zvanje!!!
Jel mi moze neko reci,koje zvanje se dobije kada se zavrsi VI stepen na prirodno matematičkom fakultetu smjer matematika sa teorijom racunara!?

-
mustang_gt_1987
"Nezaposlenik na birou" ili Nz. nb.

- amrica
#4 Re: Zvanje!!!
To je viša stručna prema, možes biti nastavnik matematike (možda i informatike?)rihakm wrote:Jel mi moze neko reci,koje zvanje se dobije kada se zavrsi VI stepen na prirodno matematičkom fakultetu smjer matematika sa teorijom racunara!?![]()
![]()
-
senadd
#5 Re: Zvanje!!!
AMRIĆ,JA ŠTA IMA U ZE..amrica wrote:To je viša stručna prema, možes biti nastavnik matematike (možda i informatike?)rihakm wrote:Jel mi moze neko reci,koje zvanje se dobije kada se zavrsi VI stepen na prirodno matematičkom fakultetu smjer matematika sa teorijom racunara!?![]()
![]()
Nema više više spreme.
Novi zakon poznaje samo sedmi stepen
-
senadd
daduli_sa wrote:Cega ba?!saga wrote:dobijas zvanje softver inzinjera
Gdje je stalo ????
Nema više viših škola, Pokušajte pretrčavati po privatnim fakultetima pa možete vidjeti strahote od naziva,koja naše podneblje ne pozna,ali raja ide ,ko nada se.
Npr. fakulteti koji daju zvanja "menađer za....pa ko je išta završio ,zna da npr.inženjer (bilo koji) mora provesti bar tri godine i to sa klasnim mentorom,da bi dobio zvanje stručnog saradnika,a menager.....
Šta će takvi kad završe i dobiju ova i slična zvanja,ili onaj iz Travnika trogodišnji ....dipl.pravnik.
Asad za one koji kažu bitno je znanje....smijeh....koji to fakultet i za koju oblast sprema stručnjake?????
Zato nam školstvo nije ni priznavano,jer se kitilo zvanjima,a sad tek sa 3+2 dobija zvanje specijaliste,i opet je upitno znanje.
-
zlatan01
Onaj ko vodi skolu treba da ti kaze. Inace meni se svidja sistem BSc ako se zavrsi trogodisnji fakultet (sto je kao i bosanski cetvorogodisnji minus sociologija,strani jezik, odbrana i zastita), a MSc poslije petogodisnjeg fakulteta.Sajo---: wrote:Kada smo već kod zvanja, interesuje me sta cu ja biti kada (čitaj: ako) zavrsim visoku poslovnu skolu na ekonomiji???