Zuta macka
-
kilam
#1 Zuta macka
mozda je bilo vec spominjano ali sta predstavlja ona nasmijana zuta macka sa bijelim krilima? nadam se da znate na sto mislim.. istu mozete vidjeti na raznim lokacijama po starom gradu..
- Lace
evo vam maca..'ebo ga maca
(za one koji misle da nam se prividja zuta macka
)

mada ja mislim da je ovo neki "marketinski" potez...mace su preplavile grad...prica se o njima a niko nista ne zna...a onda ce u neko dogledno vrijeme da se sve sazna

mada ja mislim da je ovo neki "marketinski" potez...mace su preplavile grad...prica se o njima a niko nista ne zna...a onda ce u neko dogledno vrijeme da se sve sazna
- Alfons Kauders
MRNJAAAAAOOOOOO !
Fino od tebe sto si nam to tako docarala Lacika... Ovo ona ulicica iznad Papagajke ?
Fino od tebe sto si nam to tako docarala Lacika... Ovo ona ulicica iznad Papagajke ?
- Alfons Kauders
ah, da, ti si dijete iz centra...Lace wrote:ovo je moja ulicaAlfons Kauders wrote:MRNJAAAAAOOOOOO !
- Alfons Kauders
ma joooj, jaraaaneeee sto znaaam sarajvo, ko da nisam dosljo...Lace wrote:neee...ja sam dijete koje je od granice centra udaljeno 50 metara...a locirano u starom gradui ova maca je u starom gradu...na kraju ulicice iznad papagajke
...i papagajka je u starom gradu
...nekih 100-ak metara od granice
- Alfons Kauders
treba mi sto manje informacija, da oslobodim glave glavate za pametnije stvari od zutih maca s krilima... a sta maca predstavlja... spucala se 9 puta zutim i poletila na ahiret ?Lace wrote:pa tu sam ja da te informisem...glavonjo
- Alfons Kauders
pa pricaju ameri o jfk-u ceteres godina i nista... a kamoli o zutim mrnjao na zidovima...Lace wrote:mislim da cemo saznati...samo treba jos malo da se prica o njima
-
neko iz mase
da Kinezi ne obiljezavaju svoju teritoriju ili da nije znak neke bande
- Lace
bas sam se neki dan sa zensko podsjetila tih nekih marketinskih trikova (vis a vie ove macke)...sjetismo se i sejle graz i MC-a i 8-ice (koja se vrti jos uvijek)
..zato i napisah da cemo mozda uskoro znati sta poredstavlja...samo se treba jos malo pricati o ovome 
-
kilam
cisto sumnjam da je neki marketinski trik, jer te mace su na zidovima vec duze vrijeme najmanje 3-4 mjeseca sto je ipak predugo za neku kampanju, medij koji je koristen - ne vjerujem da je dozvoljeno koristenje javnih povrsina na ovaj nacin itd itd...
stvarno mistery:D
stvarno mistery:D