jos samo nesto jel ima arheologija u sarajevu nisam mogao nac nigdje na netu
hvala
VolimTePivo wrote:e ljudi mene zanima jeli zurnalistka tezak fax i kakav je prijemni ispit (ako ga i ima) i jeli to u zgradi politickih nauka????
hvala
Odsjek za arheologiju će ubrzo biti pokrenut u SA na Filozofskom fakultetu.VolimTePivo wrote:e ljudi mene zanima jeli zurnalistka tezak fax i kakav je prijemni ispit (ako ga i ima) i jeli to u zgradi politickih nauka????
hvala
Klodovik wrote:Odsjek za arheologiju će ubrzo biti pokrenut u SA na Filozofskom fakultetu.VolimTePivo wrote:e ljudi mene zanima jeli zurnalistka tezak fax i kakav je prijemni ispit (ako ga i ima) i jeli to u zgradi politickih nauka????
hvala
mislim da treba stela i da se zavrsi...za svaki slucajkomi wrote:jedina prednost zurnalistike sto ima dosta poslova koji se mogu obavljati mimo novinarstva...
ako imalo imaš poznanstava i štela...možeš uspjeti...
ja sam ganjala da idem vani... jer ovdje kod nas ni 5% nista ne valja, uzasno sam se razocarala do te mjere da sam skroz demotivirana ista da zavrsavam, a znam da moram nesto...callmethebreeeze wrote:moj ti je savjet da zavrsis pravo, ekonomiju, politicke nauke, ili slicno i onda upises jednogodisnji kurs zurnalistike, imaces puno vecu korist i prodju na trzistu rada. plus sto ces moci promijeniti posao, ako ti novinarstvo dosadi.
na koje poslove mislis? pr? potparol? ima li kod nas studij ili kurs za tu vrstu poslova?callmethebreeeze wrote:moj ti je savjet da zavrsis pravo, ekonomiju, politicke nauke, ili slicno i onda upises jednogodisnji kurs zurnalistike, imaces puno vecu korist i prodju na trzistu rada. plus sto ces moci promijeniti posao, ako ti novinarstvo dosadi.
@povjetarac bolan jel' ti to sam sebi pitanja postavljash?callmethebreeeze wrote:na koje poslove mislis? pr? potparol? ima li kod nas studij ili kurs za tu vrstu poslova?callmethebreeeze wrote:moj ti je savjet da zavrsis pravo, ekonomiju, politicke nauke, ili slicno i onda upises jednogodisnji kurs zurnalistike, imaces puno vecu korist i prodju na trzistu rada. plus sto ces moci promijeniti posao, ako ti novinarstvo dosadi.
joj, fakat sam puk'o. ovo je pitanje bilo upuceno komiju.omar little wrote:@povjetarac bolan jel' ti to sam sebi pitanja postavljash?callmethebreeeze wrote:na koje poslove mislis? pr? potparol? ima li kod nas studij ili kurs za tu vrstu poslova?callmethebreeeze wrote:moj ti je savjet da zavrsis pravo, ekonomiju, politicke nauke, ili slicno i onda upises jednogodisnji kurs zurnalistike, imaces puno vecu korist i prodju na trzistu rada. plus sto ces moci promijeniti posao, ako ti novinarstvo dosadi.![]()
![]()
Ostavi to pivo!!
![]()
![]()
Bosna i Hercegovina će konačno, na početku školske 2008./2009. godine, dobiti studij arheologije nakon što je donesena odluka o formiranju Odsjeka za arheologiju na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, čiji će prvi šef biti prof. dr. Enver Imamović.Simply_Red wrote:Klodovik wrote:Odsjek za arheologiju će ubrzo biti pokrenut u SA na Filozofskom fakultetu.VolimTePivo wrote:e ljudi mene zanima jeli zurnalistka tezak fax i kakav je prijemni ispit (ako ga i ima) i jeli to u zgradi politickih nauka????
hvala
Znas li mozda kad je to?