Jutros mi je analgin pomogao a malo prije sam popio i nije mi pomogao

Ima kućni lijek...Udari glavom o zid i zubobolja prestaje , automatski glava počinje boljeti...malo šale....ako imaš duhana stavi malo tu gdje je bila plomba,pomaže kažu stari ljudi...red evil wrote:Znam da je on najbolji lijek, ali sad ne radi stoma(k)tlog
Ima li ista da se bol sprijeci? Neki kucni lijek?
dexomen, a radi ti zubar u hitnoj, nema izgovora ......red evil wrote:Znam da je on najbolji lijek, ali sad ne radi stoma(k)tlog
Ima li ista da se bol sprijeci? Neki kucni lijek?
probaj zacepiti tu rupu od plombe vatom da ne ulazi zrak, vjerovatno ti zivac izasao vanired evil wrote:Zna li neko sta je dobro za zubobolju? Bio sam zub popravio i prije nekoliko mjeseci mi je blomba ispala i nije me bolilo do danas nista. A najgore je sto ne znam koji je me zub boli imam osjecaj da me svi bole.
Jutros mi je analgin pomogao a malo prije sam popio i nije mi pomogao
kreni redom k'o Mr.Beanred evil wrote:Najgori je prblem sto ja nemam pojma koji me zub boli
red evil wrote:Najgori je prblem sto ja nemam pojma koji me zub boli
Koliko kafetin djeluje? Analgin malo djeluje, samo 3-4 sata. Djeluje li kafetin duze?
odi do hitne, jedan od najboljih i najiskrenijihred evil wrote:Hvala svima na odgvorima, al ima jedan problem, a to je da su svi zubari na 2-3 spratu a ja nemogu hodat, u kolicima sam...
Zna li neko jesu li dobre kapsule Neklofan? Da li ih smiju piti svi? Ima li neka starosna dob?
red evil wrote:Hvala svima na odgvorima, al ima jedan problem, a to je da su svi zubari na 2-3 spratu a ja nemogu hodat, u kolicima sam...
Zna li neko jesu li dobre kapsule Neklofan? Da li ih smiju piti svi? Ima li neka starosna dob?
druze, ako hoces mogu te odvesti do hitne veceras, nije problem... neka ti tamo odrade sto moraju a onda u ponedeljak ili u dom zdravlja ili kod privatnika. i tu ti stojim na raspolaganju.red evil wrote:Najgori je prblem sto ja nemam pojma koji me zub boli
Koliko kafetin djeluje? Analgin malo djeluje, samo 3-4 sata. Djeluje li kafetin duze?
Svaka ti castitekako wrote:druze, ako hoces mogu te odvesti do hitne veceras, nije problem... neka ti tamo odrade sto moraju a onda u ponedeljak ili u dom zdravlja ili kod privatnika. i tu ti stojim na raspolaganju.red evil wrote:Najgori je prblem sto ja nemam pojma koji me zub boli
ne ustrucavaj se, znam kako ti je....
Kako je lijepo ovakvo nešto pročitati, svaka čast.itekako wrote:druze, ako hoces mogu te odvesti do hitne veceras, nije problem... neka ti tamo odrade sto moraju a onda u ponedeljak ili u dom zdravlja ili kod privatnika. i tu ti stojim na raspolaganju.red evil wrote:Najgori je prblem sto ja nemam pojma koji me zub boli
Hvala, druze. Ali ja sam u Bugojnu...itekako wrote:druze, ako hoces mogu te odvesti do hitne veceras, nije problem... neka ti tamo odrade sto moraju a onda u ponedeljak ili u dom zdravlja ili kod privatnika. i tu ti stojim na raspolaganju.red evil wrote:Najgori je prblem sto ja nemam pojma koji me zub boli