Zrinjski ispada, ha ha ha

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

3per

Post by 3per »

hrasno38 wrote: Umalo da se plasiramo je puno bolji rezultat od onoga "nema sanse da se plasiramo" kao sto je bilo svake kvalifikacije prije nego sto je on dosao. I tebi postavljam isto pitanje, koga bi ti za selektora.
Umalo da se plasiramo je los rezultat. I te kvalifikacije gdje smo se umalo plasirali, par rezultata nam je islo na ruku, pa smo i dosli do te situacije.

Elem, ja sam uvjeren da nama treba strani trener. Neko ko ce OZBILJNO shvatiti taj posao. Neko ko ce imati pojma sa taktikom. Neko ko ce znati iskoristiti igrace (a ne krpiti pozicije sa Barbarezom).
mostarac

Post by mostarac »

3per wrote:
hrasno38 wrote: Umalo da se plasiramo je puno bolji rezultat od onoga "nema sanse da se plasiramo" kao sto je bilo svake kvalifikacije prije nego sto je on dosao. I tebi postavljam isto pitanje, koga bi ti za selektora.
Umalo da se plasiramo je los rezultat. I te kvalifikacije gdje smo se umalo plasirali, par rezultata nam je islo na ruku, pa smo i dosli do te situacije.

Elem, ja sam uvjeren da nama treba strani trener. Neko ko ce OZBILJNO shvatiti taj posao. Neko ko ce imati pojma sa taktikom. Neko ko ce znati iskoristiti igrace (a ne krpiti pozicije sa Barbarezom).
Bas tako. Nama treba trener koji nije opterecen nasim dnevno-politickim sranjima i lobiranjima u savezu i koji ce svoj posao shvatiti i uraditi profesionalno. Nama treba trener kojem ce igrati 11 najboljih pa makar bili svi oni jedne nacije, nebitno koje, a NAMA NIKAKO NE TREBA TRENER KOJI CE PROVODIT DAYTON NA FUDBALSKOM TERENU. Svaka cast Baki, ali najbolji trener kojeg smo do sada imali je po meni Muzurovic. Zato je i dobio nogu, jer je radio kako treba.
ABUAMAR

Post by ABUAMAR »

I ja slazem da je Muzurovic bio najbolji trener ali....Sto se tice Bake smetalo mi je kada je vodio Hajduk jer slabo koji trener moze da vodi i klub i reprezentaciju ali se nadam da ce barem imati utjecaja da VELEZ zaigra na svom stadionu.
mostarac

Post by mostarac »

ABUAMAR wrote:I ja slazem da je Muzurovic bio najbolji trener ali....Sto se tice Bake smetalo mi je kada je vodio Hajduk jer slabo koji trener moze da vodi i klub i reprezentaciju ali se nadam da ce barem imati utjecaja da VELEZ zaigra na svom stadionu.
Ma da se razumijemo, nemam ja protiv Bake nista i svi Velezovci ga cijene i nijedan pravi Velezovac vam nece nista ruzno reci o njemu jer on je pozitivna licnost i to jedna od veoma veoma veoma rijetkih licnosti koju voli i istok i zapad Mostara, ali mislim da kao trener nema pojma. Cijenim ga kao covjeka, a nazalost nisam imao prilike i godina da ga gledam uzivo kao igraca.
Post Reply