Zrinjski ispada, ha ha ha
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zalosna_sova
#1 Zrinjski ispada, ha ha ha
nakon prvog produzetka gube 3:0 od sampiona Luxemburga u sred MOSTARA. kakva bruka. to im i treba s obzirom kako su osvojili prvenstvo.
-
*Unreal*
Evropa 2005
Teuta-siroki 3-1
zrinjski-Dudelanz 0-4
Baskimi-zepce 3-0
Mislim da je ovo najbolji pokazatelj gdje se nalazi nas fudbal...0-4 poraz od ekipe iz luksemburga je kulminacija katastrofalnih desavanja u nasem fubalu...Ovo je bruka za BiH fudbal. Mislim da ce jednog dana doci vrijeme kada ce profiteri iz hercegovine i ostala bagra ostati bez novca i samim time poslati ovakve seljacke klubove u zasluzenu penziju.
Katastrofa je za nas fudbal da klub koji slavi "navodnih" 100 god postojanja (nisu postojali od 1945 do 1992) predstavlja BiH i Mostar u evropi pored jednog Veleza koji ima i tradiciju i navijace..
ostaje samo pitanje...
Do kada ce nekakvi zrinjski, siroki i slicne ekipe predstavljati BiH u evropi?!? kada ce slavni klubovi Borac, Velez, Sarajevo, Zeljo, Celik i drugi koji to zasluzuju stati na noge?
Vratite Velezu Bijeli Brijeg
Teuta-siroki 3-1
zrinjski-Dudelanz 0-4
Baskimi-zepce 3-0
Mislim da je ovo najbolji pokazatelj gdje se nalazi nas fudbal...0-4 poraz od ekipe iz luksemburga je kulminacija katastrofalnih desavanja u nasem fubalu...Ovo je bruka za BiH fudbal. Mislim da ce jednog dana doci vrijeme kada ce profiteri iz hercegovine i ostala bagra ostati bez novca i samim time poslati ovakve seljacke klubove u zasluzenu penziju.
Katastrofa je za nas fudbal da klub koji slavi "navodnih" 100 god postojanja (nisu postojali od 1945 do 1992) predstavlja BiH i Mostar u evropi pored jednog Veleza koji ima i tradiciju i navijace..
ostaje samo pitanje...
Do kada ce nekakvi zrinjski, siroki i slicne ekipe predstavljati BiH u evropi?!? kada ce slavni klubovi Borac, Velez, Sarajevo, Zeljo, Celik i drugi koji to zasluzuju stati na noge?
Vratite Velezu Bijeli Brijeg
-
No_Comment
Ja bruke braco draga....i to od prvaka luxemburga....oteto prokleto...
!

!
-
No_Comment
Prisvojili su pola Mostara i naselili sa ljudima koji sa Mostarom nemaju nikakve veze...Edin H. wrote:Ja ne znam cemu se radujete?
Pa ovo je sramota nasega fudbala.
Zrinjski je kao sampion u nasoj zemlji.
Ukrali su Velezu stadion pod bjelim brijegom...
Prisvojili su Aluminijski kombinat tj. oteli a njegove prijashnje radnike Boshnjacke i Srpske nacionalnosti najurili...
Taj isti kombinat finansira Zrinski...
Radujemo se zato shto lopovluk ne prolazi u Evropi...pa makar i od prvaka Luxemburga...
!
-
archbishop
Ukoliko vidite bljeskajucu poruku znajte da je Zrinski na putu za Evropu!

-
kub lajkan
Treba biti realan...
Nismo imali srece pri zrijebanju...
Ipak su to vodece fudbalske velesile... Makedonija, Albanija i Luksemburg...

Nismo imali srece pri zrijebanju...
Ipak su to vodece fudbalske velesile... Makedonija, Albanija i Luksemburg...
-
ABUAMAR
Imam 2(hrvata) jarana koja se cude sto mi je drago sto je Zrinjski ispao.Pa gdje mi bolan nece biti drago kad im u nazivu stoji "ustaski" klub,i kad na daju VELEZU da igra pod Bijelim brijegom.Mozda bi i navijao za njih da oni navijaju za drzavu u kojoj zive.Za sve VELEZOVCEpozdrav iz TUZLE
-
mr_orange
Nek neko sad kaze nesto o tome kako je Zeljo pobjedjivao amatere kad su stigli do treeg pretkola.
A sto se tice Zrinjskog, to ne da je bruka, nego trebaju sebi cune sjecnut sve do jednog. Cuj konobari im dali 4 gola?! Pa nisu u zadnjih 10 ukupno 4 gola dali.

A sto se tice Zrinjskog, to ne da je bruka, nego trebaju sebi cune sjecnut sve do jednog. Cuj konobari im dali 4 gola?! Pa nisu u zadnjih 10 ukupno 4 gola dali.
-
No_Comment
Nemoj tako ba sto i kusur godina oni postoje...slavna tradiciju Zrinski ima ...treba proslaviti...mr_orange wrote:Nek neko sad kaze nesto o tome kako je Zeljo pobjedjivao amatere kad su stigli do treeg pretkola.
A sto se tice Zrinjskog, to ne da je bruka, nego trebaju sebi cune sjecnut sve do jednog. Cuj konobari im dali 4 gola?! Pa nisu u zadnjih 10 ukupno 4 gola dali.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()