Zrijeb kvalifikacija za EP 2008- 27.jan.2006

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

armin00

Post by armin00 »

BošnjakTZ wrote:Sta ste se digli,sumnjam da je ko od vas forumasa bio na cetnickoj mrakani a tu nesto pricate.
Bio sam na najmanje 10 utakmica reprezentacije i i opet cu ici na svaku utakmicu,i naravno navijati za nase ZLATNE LJILJANE.
A sto se tice Turske opet ponavljam da mi nece biti zao i ako izgubimo.

Vidimo se u Zenici :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
ti si vjerovatno vidovit, pa znas ko je od nas bio na marakani a ko nije?

no hard feelings ;)
Edin H.

Post by Edin H. »

Bosnjak imam osjecaj da si ti cesce bio na Marakani, jer se zna koji narod slavi poraze.

A ako nisi preporucio bih ti da ides lijepo u Tursku (kada si tako impresioniran sa brkatim vlasnicima kebab sopova).

Ups, ne mozes ni to jer su majmuni bili malo preagresivni u zadnjoj utakmici, poput i onih sa Marakane.

A ako kojim slucajno stvarno navijas za BiH i pored tvog ociglednog porijkla iz jedne manje srpske oblasti onda nauci ono Jedna i jedina i prestati nervirati ljude kojima ova reprezentacije nesto znaci :x
mostarac

Post by mostarac »

winetou wrote:Dobra grupa,sta bi da igramo protiv Danske :-?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

grcka turska noveska....
sve tri ekipe su jace od nas...
i ako ce turska igrati bez navijaca smatram da to ipak nije veliki hendikep.
mislim da ce turci jurisati na 1 mjesto i smatram ih favoritima.
otto rehagel je stari lisac i sigurno ce naci prave rijeci za svoje igrace i nece dopustiti nakon neuspijelih kvalifikacija za s.p. da grcka ne bude ucesnik.a vidjeli smo svi koliko su grci jaki u portugalu.
norveska kompaktna ekipa .ko misli da ce lahko biti protic njih ,neka pogleda utakmicu u zenici .mislim da ce biti najteze igrati protiv norvezana.

madjari nisu vise kao sto su bili prije par godina.to hrvati najbolje znaju.ipak ta ekipa je napravaila ogroman korak naprijed i nece se kriti.trazit ce svoju sansu i mogu cak i iznenaditi favorite ove grupe.
moldavija totalno nepoznata ekipa.
protiv malte ne bi trebalo biti bilo vecih problema ukoliko bude koncentracija na odgovarjucem nivou.
Edin H.

Post by Edin H. »

Kako optimisticno razmisljanje Murate.

Ja bih ti preporucio da navijas za Englesku pa neces morati razmisljati o drugim ekipama.

Svaka od pomenutih ekipa moze se pobjediti i kuci i na strani.

Sve je definitivno do nas.
I mislim da nas previse podcjenjujes, a to rezultatima, pa i igrom nismo zasluzili.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

BošnjakTZ wrote:Sad bi Tihic trebao dati intervju pa reci da ce navijati za TURSKU :)
Kako god da bude proci ce valjda jedna nasa reprezentacija,il BOSNA il TURSKA svejedno.
A sa Turcima niposto u Banja luci,trebamo ih bratski docekati u Zenici pa ko god da go slaviti,jal oni jal mi.
Kad ce se Blaz dogovariti o rasporedu utakmica znal iko?
Koji idiot.

MARŠ U ŠUMU!

:D
Edin H.

Post by Edin H. »

PANIKA :music2:

Jos dva dana i saznacemo kada i gdje igramo :D

Pa hajmo sada Bosanci i Hercegovci ruke u budzelare i kupujte karte za Moldaviju, Grcku, Norvesku, Madzarsku, Maltu dok su jeftine.

Turska vozdra :D

Joj sto nisam Skot, mala nacija, ali 10000 hiljada ne gine na gostovanjima bez obzira sa kim i kako igraju :angry:

Odlozite malo kupovinu novih televizora, stereo uredjaja ili automobila :-D

MAKE US PROUD TO BE BOSNIANS
hamza1

Post by hamza1 »

Sike_ wrote:Ako u ovim kvalifikacijama osvojimo cetvrto mjesto dobro je!
Stvarno mi nije jasno na koji nacin smo u zadnja dva ciklusa uspjeli u zadnjem kolu odlucivati o svojoj sudbini. Stvarno se sve bilo poklopilo. U kvalifikacijama za evropsko Rumunija nas nabi 5-0 ukupno, a ljudi zavrsise na cetvtom mjestu?! Norveska nas razbi kod kuce 2-0, cisto sumnjam da smo opucali po golu.
Sad u ovim zadnjim kvalifikacijama Belgija nas pobuca 4-1 sto po meni pokazuje realnu snagu nase ekipe. Sve ostalo je bilo na silu, jos uvijek mi nije jasno kako smo uvezali tri pobjede protiv velesila kao sto su Belgija, Litvanija i Malta?
Madzari su jaci od nas bar za klasu, a mi im se smijemo?
Baka nije u stanju probiti San Marino, pa kako ce onda postavit taktiku za Grcku i Tursku?
Volio bi da budemo prvi, ali imacemo problema i sa Moldavijom u gostima.
To je po meni nasa realna snaga, a vi kako hocete.

Upravo tako,
Jos se samo treba dobiti da ce Uske i Co. garant lovu primiti od Grka ili Turaka (naravno ako im bude gusto).
Edin H.

Post by Edin H. »

Bravo hamza majstore.

Nadam se da ovaj optimizam, a i patriotizam kojim zracis (koji je nazalost odraz vecine gradjana BiH) ne prenosis i na svoj privatni zivot.

Ipak kupi ti sebi novi mobilni :x
armin00

Post by armin00 »

Next stop: DORTMUND!! 28.2.
hamza1

Post by hamza1 »

Edin H. wrote:Bravo hamza majstore.

Nadam se da ovaj optimizam, a i patriotizam kojim zracis (koji je nazalost odraz vecine gradjana BiH) ne prenosis i na svoj privatni zivot.

Pa zar covjek nije u pravu?

Ja sam ubijedjen da su svi oni rezultati na srecu. Nigdje nisu pokazali dominaciju! Volio bi da sam u pravu.

Nego, je li to ti Telekom reklamiras?? :D
hamza1

Post by hamza1 »

hamza1 wrote:
Edin H. wrote:Bravo hamza majstore.

Pa zar covjek nije u pravu?

Ja sam ubijedjen da su svi oni rezultati na srecu. Nigdje nisu pokazali dominaciju! Volio bi da sam u KRIVU.

Nego, je li to ti Telekom reklamiras?? :D
ovdje je bila mala ispravka :D
Edin H.

Post by Edin H. »

Hamza, u slucaju da se ne kvalificiramo, sto se ipak granici sa nemogucim 8) , ti ces mi biti krivlji nego Baka. I to samo zbog greske :-)

Naravno da reklamiram BH Telecom. Neko mora kada ste se svi okrenuli protiv njih, a ljudima pada profit.
Poenta je bila odlozi kupovanje novog mobilnog telefona i spremaj se da ides na utakmice na koje mozes otici.

Samo da hoce proci ovo glupo Svjetsko Prvenstvo - potpuno je nezanimljivo kada mi ne igramo :oops:
hamza1

Post by hamza1 »

Edin H. wrote:Hamza, u slucaju da se ne kvalificiramo, sto se ipak granici sa nemogucim 8) , ti ces mi biti krivlji nego Baka. I to samo zbog greske :-)

Naravno da reklamiram BH Telecom. Neko mora kada ste se svi okrenuli protiv njih, a ljudima pada profit.
Poenta je bila odlozi kupovanje novog mobilnog telefona i spremaj se da ides na utakmice na koje mozes otici.

Samo da hoce proci ovo glupo Svjetsko Prvenstvo - potpuno je nezanimljivo kada mi ne igramo :oops:
E moj Edo!!
Sta bi ti covjek!
Isao sam na utakmice i jos cu uvijek ici. Nadao sam se i uvijek cu se nadati. Svjestan sam i uvijek cu svjestan biti.
Baka je los trener,
NS je los savez!
Rep. je lose igrala u kvalifikacijama s obzirom koje su igrace po svijetu na raspolaganju imali.
Vidio sam licno ponasanje nase reprezentacije u hotelu u kojem bi spavali. To je vise teferic nego skup PROFESIONALACA! Znam iz prve ruke da se € 15000 mora platiti da bi se igralo!
Poslije ovog sveg sto sam ti naveo, TI MENE OKRIVLJUJES ZA PORAZ.

JA CU OKRIVLJIVATI ONE KOJE IM VJERUJU!!
armin00

Post by armin00 »

2006.
2/3. septembar Malta-BiH
5/6. septembar BiH-Mađarska
7/8. oktobar Moldavija-BiH
10/11. oktobar BiH-Grčka
2007.
24/25.mart Norveška-BiH
27/28.mart slobodni
2/3. juni BiH-Turska
5/6. juni BiH-Malta
8/9. septembar Mađarska-BiH
11/12.septembar BiH-Moldavija
13/14.oktobar Grčka-BiH
16/17.oktobar BiH-Norveška
17/18. novembar slobodni
20/21. novembar Turska-BiH
Edin H.

Post by Edin H. »

Nije lose, nije lose.

Kraj godine docekujemo sa 12 bodova :D
alphonse kauders

Post by alphonse kauders »

Edin H. wrote:Nije lose, nije lose.

Kraj godine docekujemo sa 12 bodova :D
NEma šanse. S Moldavijom je u najboljem slučaju x, kao i s Grčkom, a daj Božeda pobijedimo Maltu u gostima. Znači max. 8 po mom mišljenju.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ja ću biti ovaj put izdajnik :D :D u inat Miletu :D demokrati .............navijaću za Tursku :D da bude druga u grupi :D :D .
A ako mi opet ne budemo imali snage da preskočimo potočić :D onda bih volio da to bude i Norveška ..........a svaki ishod je moguć u većini grupa .......samim tim :D :D i u našoj skupini :D moguće je da nas zdrmaju malteški :D sokolovi :D .
mostarac

Post by mostarac »

Ovaj raspored je katastrofa i po meni nije moglo gore. Sve teske utakmice igramo pred kraj kvalifikacija kad ce Barbarez, na kojem se baziradosta toga u nasoj repki, vec biti na zalsku karijere, a Baka moze srat sta god hoce i bit zadovoljan, jer on ionako nema pojma.
Edin H.

Post by Edin H. »

Manijak da ti ne kazem sta mislim o malteskim sokolovima :D

Ja zaista mislim da cemo zavrsiti godinu sa 12 poena, ali nazalost to nije garancija da emo se plasirati zbog ovih tezih utakmica na kraju.

To se desilo Wales-u u zadnjim kvalifikacijama kada su krenuli fenomenlno i onda samo pokleknuli pred kraj.

Kljuc je kao sto rece mostarac kako ce igrati Sergej.
Post Reply