Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nKrkan
-
LSD
#52 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
ma ovi zagrljeni flamansko- valonski halkari nece proci ni grupi
pizda im materina bezobrazna, lako je bilo na napaćenoj Bosni i Kipru zarađivati jeftine poene
pizda im materina bezobrazna, lako je bilo na napaćenoj Bosni i Kipru zarađivati jeftine poene
- pirmin
#53 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
Turci, Hrvati, Austrijanci i Poljaci na prvenstvu.
Bec ima konstantno da gori u junu. Bice veselo.
Bec ima konstantno da gori u junu. Bice veselo.
-
todd_smith
#54 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
Ocekujem da Ukrajina, Poljska i Island budu ekipe koje ce napraviti neko iznenadjenje. Ovo ostalo manje vise, sve je tu.
Grupa A: Francuska, Švicarska
Nece biti Benzeme, ali imaju Martiala mozda ovo bude njegov turnir. Ima Giroud i slicno. Griezman ce im biti joker uz Martiala, Pogba, Zouma, Varane...mlada ali jaka ekipa. Nece osvojiti ali mogu dogurati do polufinala.
Svicarska...ne znam, mislim da ce im biti tesko, ali da ce uspjeti da prezive. Dalje ne znam, ne vjerujem da mogu nesto napraviti.
Grupa B: Engleska,Vels
Zanimljiva grupa zbog ove dvije ekipe i medjusobnog odnosa. Rusija je davno propala, Vels mi je tvrda ekipa. Bice guravo, ne vjerujem da iko moze nesto vise osim prolaza iz grupe ovdje da napravi. Englezi solidni na papiru, dalje znamo. Rooney je propao ali igra centar njima. Vardy bi ga trebao zamijeniti ali Englezi k`o Englezi.
Grupa C: Njemačka,Ukrajina/Poljska;
Svabo glavni favorit uz Spance meni, UKR/POL...ne znam, rekoh iznad da su mi obje ekipe koje mislim da mogu napraviti neko iznenadjenje mozda. Ko ce proci grupu....ne znam, mislim da ce medjusobna utakmica odluciti. Blagu prednost dajem Poljskoj...51-49
Grupa D: Španija,Turska
Spaniju znamo, ne treba pricati kao sa Svabama...ovdje drugo mjesto...tesko reci..Turci onako, Cesi isto hoce nece nekad, Hrvatska na papiru kontas hladno ide, ali kako su odigrali ovaj ciklus...
Grupa E: Belgija,Italija
Italija bi trebala proci cisto jer su Irci i Svedjani karinasi. Irci jesu kompaktna ekipa, ali u turniru gdje jedna utakmica moze odluciti sve, nisu ekipa za to. Tri utakmice zaredom da briljiraju, ne vjerujem. Svedjani su FK Ibrahimovic, a i on sa godinama. Belgija kao Belgija, pogledaj imena sve jasno, da li ce napraviti neki veliki uspjeh, ne vjerujem ali sasvim dovoljno dobri da prodju grupu.
Grupa F: Island, Portugal/Austrija
Ne znam zasto prednost dajem Islandu da prolazi lakse nego ostali. Portugal/Austrija...ma mislim da ce ipak Portugal proci, ali hajd. Ciganija je to, igraju k`o govna tokom ciklusa i u turnirima se upale. Sugavije ekipe nisam vidio u zadnjih 20 godina.
Grupa A: Francuska, Švicarska
Nece biti Benzeme, ali imaju Martiala mozda ovo bude njegov turnir. Ima Giroud i slicno. Griezman ce im biti joker uz Martiala, Pogba, Zouma, Varane...mlada ali jaka ekipa. Nece osvojiti ali mogu dogurati do polufinala.
Svicarska...ne znam, mislim da ce im biti tesko, ali da ce uspjeti da prezive. Dalje ne znam, ne vjerujem da mogu nesto napraviti.
Grupa B: Engleska,Vels
Zanimljiva grupa zbog ove dvije ekipe i medjusobnog odnosa. Rusija je davno propala, Vels mi je tvrda ekipa. Bice guravo, ne vjerujem da iko moze nesto vise osim prolaza iz grupe ovdje da napravi. Englezi solidni na papiru, dalje znamo. Rooney je propao ali igra centar njima. Vardy bi ga trebao zamijeniti ali Englezi k`o Englezi.
Grupa C: Njemačka,Ukrajina/Poljska;
Svabo glavni favorit uz Spance meni, UKR/POL...ne znam, rekoh iznad da su mi obje ekipe koje mislim da mogu napraviti neko iznenadjenje mozda. Ko ce proci grupu....ne znam, mislim da ce medjusobna utakmica odluciti. Blagu prednost dajem Poljskoj...51-49
Grupa D: Španija,Turska
Spaniju znamo, ne treba pricati kao sa Svabama...ovdje drugo mjesto...tesko reci..Turci onako, Cesi isto hoce nece nekad, Hrvatska na papiru kontas hladno ide, ali kako su odigrali ovaj ciklus...
Grupa E: Belgija,Italija
Italija bi trebala proci cisto jer su Irci i Svedjani karinasi. Irci jesu kompaktna ekipa, ali u turniru gdje jedna utakmica moze odluciti sve, nisu ekipa za to. Tri utakmice zaredom da briljiraju, ne vjerujem. Svedjani su FK Ibrahimovic, a i on sa godinama. Belgija kao Belgija, pogledaj imena sve jasno, da li ce napraviti neki veliki uspjeh, ne vjerujem ali sasvim dovoljno dobri da prodju grupu.
Grupa F: Island, Portugal/Austrija
Ne znam zasto prednost dajem Islandu da prolazi lakse nego ostali. Portugal/Austrija...ma mislim da ce ipak Portugal proci, ali hajd. Ciganija je to, igraju k`o govna tokom ciklusa i u turnirima se upale. Sugavije ekipe nisam vidio u zadnjih 20 godina.
- eurosmijeh
#55 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
Grupa a
Albanija a protiv Albanije B
Albanija a protiv Albanije B
-
5korpus
#56 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
Jedna "jaka" nece proci grupu 100%.
Njemacka/Italija lagano do polufinala
Njemacka/Italija lagano do polufinala
- limeni
#57 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
Dresove Spanije i Turske vec imam uzimam dres Ceske i nek pocne 
- zg1911
#58 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
bankrotirat ćeš ovo ljeto. neće ti trebat samo češki dres 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#59 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
Jebo vas ta mantra i navijanje za Tursku. Zasto? Iz inata Hrvatima? Ma dajte, molim vas 
- Logovan
#60 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
Ma raja se zajebava samo.Tomahawk11 wrote:Jebo vas ta mantra i navijanje za Tursku. Zasto? Iz inata Hrvatima? Ma dajte, molim vas
- limeni
#61 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
Ne zajebajem ni sekunde, Turska je meni najdraza drzava nakon BIH iz mnogo razloga. Odmore kojem sam proveo u Turskoj su bili najljepsi ikada, svidja mi se mentalitet koji je slican nasem, imam mnogo prijatelja i prijateljica iz Turske inace sam imao vazda lijepo iskustvo sa njima, zagrljaj i suze u ocima policajke kada je vidjela bh pasos dok te hrvati na granici provocirajuLogovan wrote:Ma raja se zajebava samo.Tomahawk11 wrote:Jebo vas ta mantra i navijanje za Tursku. Zasto? Iz inata Hrvatima? Ma dajte, molim vas
Vec mi je zao male plave stum..ovaj hrvate
- cyprus
#62 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
U vrlo izvjesnim tučama između pristalica dvije nam prijateljske zemlje želim samo da ne bude kolateralne štete... Direktnih učesnika nažalost ne mogu reći da će mi biti žao...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#63 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
Zavisi na koga mislis pod ti mali zeleni.SEYOboy wrote:vidim mali zeleni će opet zavijati za turke
Posto tvojih 9 od 10 postova trazi samara, nisi nista bolji od onih koji ce navijati za Turke.
Budi covjek bar jednom
- fortaleza
#64 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
limeni wrote:Ne zajebajem ni sekunde, Turska je meni najdraza drzava nakon BIH iz mnogo razloga. Odmore kojem sam proveo u Turskoj su bili najljepsi ikada, svidja mi se mentalitet koji je slican nasem, imam mnogo prijatelja i prijateljica iz Turske inace sam imao vazda lijepo iskustvo sa njima, zagrljaj i suze u ocima policajke kada je vidjela bh pasos dok te hrvati na granici provocirajuLogovan wrote:Ma raja se zajebava samo.Tomahawk11 wrote:Jebo vas ta mantra i navijanje za Tursku. Zasto? Iz inata Hrvatima? Ma dajte, molim vasTurska je nama svima mnogo dala da nije bilo Osmanlija i sada bi ljudi na ovom prostoru skakali po sumi u gacama tako da mozemo reci da je Osmansko Carstvo nama svima na ovim prostorima majka a Turska bratska zemlja.
Vec mi je zao male plave stum..ovaj hrvatekada opet bude SENTÜÜÜÜRK GOOOOOLL 2-1!!!

Sigurno ti je i Češka najdraža država nakon BiH i Turske. A tek Španjolska, kakva su tek tamo ljetovanja.limeni wrote:Dresove Spanije i Turske vec imam uzimam dres Ceske i nek pocne
-
Fudo387
#65 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
Ko se zajebaje?Logovan wrote:Ma raja se zajebava samo.Tomahawk11 wrote:Jebo vas ta mantra i navijanje za Tursku. Zasto? Iz inata Hrvatima? Ma dajte, molim vas
Hrvati su jaci na terenu, al' ce zato fasovati na tribinama.
- zg1911
#66 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
ma samo da eventualne navijacke kavge budu jedini problem. bit ce zajevano organizirat ovaj euro
turci su individualnom kvalitetom daleko od hrvatske, sto opet samo po sebi ne znaci puno
turci su individualnom kvalitetom daleko od hrvatske, sto opet samo po sebi ne znaci puno
- pirmin
#67 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
A red je vala da jednom i za rezervnu domovinu navijam. Kad mogu Srbi i Hrvati iz BiH sto ne bih i ja.
Jest' da ne mogu smisliti Arnautovica.
Jest' da ne mogu smisliti Arnautovica.
- Charuga
- Globalni moderator
#68 Re: Žrijeb EP 2016. godine u Francuskoj
Bio žrijeb i prošao. Počeli ste s.ati i svakakve gluposti pisati ...