Zoster plagijatori?!
Moderator: _BataZiv_0809
- Babsy
#1 Zoster plagijatori?!
Ugl... Zoster su mi nak... slusljivi... i oke i oke... i onda cujem od jedne jaranice da su skoro sve stvari sa cedea poskidali sa albuma jedne talijanske grupe "99 posse"...
Jel to samo bomba.. ili pak...?
Jel to samo bomba.. ili pak...?
-
Drumer
Neznam nista u vezi toga, imaju dobrih stvari, al mi je ona stvar gdje on pjeva da ce kupiti pistolj i roknut nju pa i sebe nevjerovatno debilna i glupa. Jedna od glupljih i nevjerovatno iritirajucih pjesama u zadnje vrijeme sto sam cuo....Btw veceras sviraju u TZ pa cu bas otici da pogledam.....
-
lalemali
jest jarane i meni je ta stvarka pravo glupa. ustvari, tu se moze vidjeti koliko
su ti ljudi tanki kao autori. a sto se tice plagijata, to je sasvim moguce. uostalom, plagiran je citav sound grupe.. sve zvuci tako poznato.. a znamo da su i drugi pravili plagijate, a ipak je usrana publika to pusila, zar ne?
su ti ljudi tanki kao autori. a sto se tice plagijata, to je sasvim moguce. uostalom, plagiran je citav sound grupe.. sve zvuci tako poznato.. a znamo da su i drugi pravili plagijate, a ipak je usrana publika to pusila, zar ne?
-
wolf lobovski
ja sam bio na koncertu i tvrdim da je Skroz daleko bio ispred. ali eto mozda sam ja subjektivan, ja i jos 500 ljudi!!!
-
Drumer
Ne serem ja nista, ja sam rekao da imaju dobrih stvari al da im je ta jedna stvar deblna. Cuo sam album, ima dobrih stvari al je ova jedna debilna do bola....zach wrote:serete po jednom od rijetkih bisera bosanskohercegovacke muzicke scene..
ko god sumnja, nek ih pogleda uzivo. u CDA prije mjesec-dva su razvalili, Skroz je imao nesrecu da poslje njih svira.. nisu im ravni bili.
- Babsy
Cisto pitam... jer sam cula neke price... a gdje ima vatre ima i dima... a ne bi bilo prvi put da se halapise... ono, ako i jesu, ucili su od najboljih... Bregovic, Merlin...zach wrote:serete po jednom od rijetkih bisera bosanskohercegovacke muzicke scene..
ko god sumnja, nek ih pogleda uzivo. u CDA prije mjesec-dva su razvalili, Skroz je imao nesrecu da poslje njih svira.. nisu im ravni bili.
-
La_Forge
... ma Štuke pa Zoster pa Skroz ... tu mi je nedje raspored ...
a stvar "roknuću teee ... a i sebeee ćuuu..." mi je ekstra ...
svak ima svoj ukus ... u svakom slučaju se nešto dešava po pitanju ove vrste muzike ... dugo nije nikoga bilo ...
.. jah ... i Basheskija mi je ekstra .. mad ainače nisam specijalno zagrijan za electroniku ali mi je ovaj novi album super
a stvar "roknuću teee ... a i sebeee ćuuu..." mi je ekstra ...
svak ima svoj ukus ... u svakom slučaju se nešto dešava po pitanju ove vrste muzike ... dugo nije nikoga bilo ...
.. jah ... i Basheskija mi je ekstra .. mad ainače nisam specijalno zagrijan za electroniku ali mi je ovaj novi album super
-
dejvi-d
A ja polemike bezvezne.
Pa ljudi u drzavi imamo muzicara da ih na prste jedne ruke mozes nabrojati i onda se mora nazvati plagijatom i ono sto nam je malo ostalo.
Sta to danas nije plagijat? Sve je isvirano samo je pristup bitan, a Zosterov je odlican sto se mene tice. Sad svidjalo se nekom ili ne to svako sa sobom rascisti na brzaka, brate.
Jedino da se neka bescujna muzika napravi koja se slusa preko koze pa bi to mogli nazvati inovacijom:) Ili ti nemam pojma sta vec.
Pozdrav i kani te se corava posla nego gitaru u ruke pa pravite da nije plagijat.....
Pa ljudi u drzavi imamo muzicara da ih na prste jedne ruke mozes nabrojati i onda se mora nazvati plagijatom i ono sto nam je malo ostalo.
Sta to danas nije plagijat? Sve je isvirano samo je pristup bitan, a Zosterov je odlican sto se mene tice. Sad svidjalo se nekom ili ne to svako sa sobom rascisti na brzaka, brate.
Jedino da se neka bescujna muzika napravi koja se slusa preko koze pa bi to mogli nazvati inovacijom:) Ili ti nemam pojma sta vec.
Pozdrav i kani te se corava posla nego gitaru u ruke pa pravite da nije plagijat.....