Zvanična politika je Trgovska gora, peljšački most, noćni nelegalni plinovod ispod Save, ilegalno prebacivanje migranata u BiH, inputiranje islamističke prijetnje i fabrikovanje selefijskih terorista, miješanje u untrašnja politička pitanja, destabilizacija BiH, ...flyrepublic wrote: ↑07/12/2021 13:20Kakva je to zvanična politika Hrvatske prema BiH, evo na stranu milanović, uzmi plenkovića kao primjer, ne znam da je lik spomeno BiH od kad je premijer, osim u slučaju da nije u redu da bošnjaci biraju hrvatskog člana predsjedništva.daddy-kool wrote: ↑07/12/2021 10:35 On je samo glasnija i jasnija verzija KGH. To je zvanična politike RH prema BiH, i specifično prema Bošnjacima.
A hoćemo li malo o zvaničnoj politici BiH prema Hrvatskoj, što kaže Milanović, zvanična politika bih prema hrvatskoj je da je Hrvatska agresor na BiH, da hrvatska ovo hrvatska ono, još ni jednu lijepu nisam čuo ni od jednog političara, o hrvatskom članu predsjedništva BiH da ne govorim, taj mrzi sami spomen na hrvatsku, al eto zapalo ga da mora nosit taj prefiks u nazivu titule![]()
To je politika, hajmo malo o forumašima, evo ja mislim da su tvoje tri omiljene riječi uzp, fašist i kockoglavi...
a za te omiljene riječi malo si pomiješao sa nekim...
I koliko se sjećam postoje presude Haškog suda o agresiji RH u BiH.