ja bih prva kupila njegov cd...
zoo
Moderator: _BataZiv_0809
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Jeste, vidi kako samo ismijavaju ribe!!!tersulja wrote:al cemu ona bunda od jadnih malih zivotinja

-
iirma
#12 ILoveDoktor-Zooooooooooooo;)
Loveeeeeeeeeeeee YOUUUUUUUUUUUU Zoooooooooo
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
obzirom da je Zulfikar ispao, da se cure loze na cupavog djecaka koji pocesto falsira, obzirom da nisu mogli da odluce da li je najbolja selma il damir, mislim da je jedino posteno bilo da Zo pobijedi.
ni govora o steli nema jer se na njegovoj faci vidjelo da nije ocekivao ovako nesto....
mene je samo nasmijala odjava prijenosa "eto, dobili smo tri pobjednika OBN Multi talenata, i za njih su sponzori pripremili nagrade. Laku noc" i gotovo
valjda nisu smjeli da kazu sta ce dobiti pa da ih ko Amela zeznu 
sto se tice price o nacionalnom kljucu, malo su se zeznuli...jelena je pobijedila jer je ipak zgodnija od alise...alisa ima kratke noge i spusteno dupe i nije mi jasno kako je ona ostala a Jasna Pirgo (dugonoga ridja) ispala.... ebi ga, vidi se ko ima jacu telefonsku podrsku....
isto tako ne znam zasto nije decko pobijedio..bilo koji od one dvojice...
samir je definitivno kralj
eto
"moram ic naprijed hej naprijed hej ic naprijed hej".....
ni govora o steli nema jer se na njegovoj faci vidjelo da nije ocekivao ovako nesto....
mene je samo nasmijala odjava prijenosa "eto, dobili smo tri pobjednika OBN Multi talenata, i za njih su sponzori pripremili nagrade. Laku noc" i gotovo
sto se tice price o nacionalnom kljucu, malo su se zeznuli...jelena je pobijedila jer je ipak zgodnija od alise...alisa ima kratke noge i spusteno dupe i nije mi jasno kako je ona ostala a Jasna Pirgo (dugonoga ridja) ispala.... ebi ga, vidi se ko ima jacu telefonsku podrsku....
isto tako ne znam zasto nije decko pobijedio..bilo koji od one dvojice...
samir je definitivno kralj
"moram ic naprijed hej naprijed hej ic naprijed hej".....
-
Johnny Knoxville
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
poslije takvog komentara, mogu zakljuciti da si ti jedan od njegovih rijetkih pacijenata koji je uspio pobjecimissA wrote:dr. zo ili veterinar, je pobio svoje pacijente i dosao na scenu!tersulja wrote:al cemu ona bunda od jadnih malih zivotinja
Zo je dezveze, bolji je damir od njega!
-
tersulja
e sad ozbiljno. zar nije malo glupo pogaziti sve to o cemu pise u svojim tekstovima, i navuci bundu od pravog krzna, malogradjanski statusni simbol i onako ponosno izaci na scenu. na stranu to sto je za tu bundu ubijeno pedesetak malih zivotinja. gdje je tu dosljednost ? automatski je sve postalo prazna furka. al to je moje misljenje. 
-
adac
#22 oO
koliko se dalo primjetiti , textove svoje pishe , al beatove uzima tudze
naravno ne govorim nista u negativnom smislu, samo onako kako je
ps: onaj text o prostitutCi nije njegov =) podzonjen a nije htjeo rec'
al ipak skidam kapu za sav trud koji je ulozio
i pobijedio zasluzeno .. naspram .. onog debilcica iz Cazina
naravno ne govorim nista u negativnom smislu, samo onako kako je
ps: onaj text o prostitutCi nije njegov =) podzonjen a nije htjeo rec'
al ipak skidam kapu za sav trud koji je ulozio
i pobijedio zasluzeno .. naspram .. onog debilcica iz Cazina
- NeKi_LiK
Najbolje je provalio fazon šta treba raditi da bi postao pobjednik
... slično kao Amel koji je do live nastupa, razbijanja stolica i kvazi-glume zajebanog i divljeg rokera
bio u sjeni envera, amre (amrić - by Pile & Maca) i one celine dion djevojke...
-
missA
O jos i da ti prevodim!mIRCerka wrote:PrevedimissA wrote:ne baljezgaj!
Ti si (moj) referent za rijeci (kojima ne/znam-o znacenje), pa izvoli obavljaj pos'o!
Damir je bio bolji, zo je malo out kao i hip hop, rap i slicno, ona budala iz cazina je trebala letit jos davno, i to je to.
I graha mi je bio O.K. Selma nije dorasla finalu, zulfikar je bio odlican, a pobjednik u kategoriji glumaca je uistinu zasluzio titulu!