...da li ste i vi strucnjaci za zongliranje vise shema kroz neki duzi vremenski period? Ono i "vuk sit, a i ovce na broju"?
Zongliranje shema.....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Zongliranje shema.....
prije nego sto pocne paljba na moj racun, ne, nisam sama inspiracija za ovu temu, inspiracija je dobar drug koji je majstor za ovakve situacije....
...da li ste i vi strucnjaci za zongliranje vise shema kroz neki duzi vremenski period? Ono i "vuk sit, a i ovce na broju"?
Kako to uspijevate i u cemu je car? Ili da li ste bili jedna od zongliranih shema
? Sta mislite o ovoj vrsti zongler(ic)a? 
-
Drumer
#2 Re: Zongliranje shema.....
Ja apsolutno nisam strucnjak u takvim stvarima, jedva zongliram sa jednom curom a kamoli sa dvije ili vise. Jebiga nisam maher kao neki, al i nisam taj tip covjeka, pa sad da li je to nekom dobro ili lose njegov problem. Ja nisam pobornik takvih shema.anais_nin wrote:prije nego sto pocne paljba na moj racun, ne, nisam sama inspiracija za ovu temu, inspiracija je dobar drug koji je majstor za ovakve situacije....
...da li ste i vi strucnjaci za zongliranje vise shema kroz neki duzi vremenski period? Ono i "vuk sit, a i ovce na broju"?Kako to uspijevate i u cemu je car? Ili da li ste bili jedna od zongliranih shema
? Sta mislite o ovoj vrsti zongler(ic)a?
-
vodolija_33
Zar nije već bila tema o nevjeri??
"žongliranje"- nevjera= jedno te isto
(ako sam dobro razumjela suštinu
)
"žongliranje"- nevjera= jedno te isto
-
Drumer
A ja se sjecam isto tako da je bila tema o zabrani posjeta forumu onima sto vole da pametuju jer nemaju ideja za teme pa bi onda da ispravljaju krive Drine...Ako ti se ne svidja idi negdje na kafu...vodolija_33 wrote:Zar nije već bila tema o nevjeri??![]()
"žongliranje"- nevjera= jedno te isto(ako sam dobro razumjela suštinu
)
-
FortunaBela
I meni je to ista tema, samo drugačije upakovana....vodolija_33 wrote:Zar nije već bila tema o nevjeri??![]()
)
-
vodolija_33
hej, drumer....Drumer wrote:A ja se sjecam isto tako da je bila tema o zabrani posjeta forumu onima sto vole da pametuju jer nemaju ideja za teme pa bi onda da ispravljaju krive Drine...Ako ti se ne svidja idi negdje na kafu...vodolija_33 wrote:Zar nije već bila tema o nevjeri??![]()
)
- anais_nin
ocigledno nisam bila jasnavodolija_33 wrote:Zar nije već bila tema o nevjeri??![]()
)
-
Drumer
Hajde i ti idi na kafu sa vodolijom i tracajte jer izgleda da vam to ide od ruke, i ne zaboravite da komentarisete ko je sta obukao i sl. furke iz spanskih sapunica...FortunaBela wrote:I meni je to ista tema, samo drugačije upakovana....vodolija_33 wrote:Zar nije već bila tema o nevjeri??![]()
)
-
Drumer
Ne nerviram se. Daleko od toga. Samo kazem ono sto mislim. Sto znaci da ako nemas sta da kazes na zadatu temu moja ti je preporuka be silent forever...vodolija_33 wrote:hej, drumer....Drumer wrote:A ja se sjecam isto tako da je bila tema o zabrani posjeta forumu onima sto vole da pametuju jer nemaju ideja za teme pa bi onda da ispravljaju krive Drine...Ako ti se ne svidja idi negdje na kafu...vodolija_33 wrote:Zar nije već bila tema o nevjeri??![]()
)
što se nerviraš
- anais_nin
hasta jesamedu wrote:cuj zaboravila..![]()
..sta ti je? da nisi hasta..haj ti postavi jos jednu temu na ljubav&sex..da se oraspolozis..
![]()
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ana, ko je taj majstor,taj virtuoz hoces me upoznati? 
-
FortunaBela
Hoću, ako mi ipričaš sadržaj bilo koje, kod nas toga nema...Drumer wrote:Hajde i ti idi na kafu sa vodolijom i tracajte jer izgleda da vam to ide od ruke, i ne zaboravite da komentarisete ko je sta obukao i sl. furke iz spanskih sapunica...FortunaBela wrote:I meni je to ista tema, samo drugačije upakovana....vodolija_33 wrote:Zar nije već bila tema o nevjeri??![]()
)
-
Drumer
A gdje to kod vas? Basigovci?????FortunaBela wrote:Hoću, ako mi ipričaš sadržaj bilo koje, kod nas toga nema...Drumer wrote:Hajde i ti idi na kafu sa vodolijom i tracajte jer izgleda da vam to ide od ruke, i ne zaboravite da komentarisete ko je sta obukao i sl. furke iz spanskih sapunica...FortunaBela wrote: I meni je to ista tema, samo drugačije upakovana....
-
FortunaBela
Jok ba, to ti je u Čekrićićima.... 
-
FortunaBela
Jes vala...teško nam se sakriti.... 
-
vodolija_33
Drumer
,
kako ide žongliranje?

kako ide žongliranje?

Last edited by vodolija_33 on 28/12/2005 12:21, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
samo se umrijeti mora...Drumer wrote:Osjetio sam ja to po nagalasku, al hajde mora se negdje zivjeti....FortunaBela wrote:Jok ba, to ti je u Čekrićićima....