ZoneAlarm Security Suite

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
Šandor
Posts: 2387
Joined: 13/04/2005 20:26
Location: Negdje izmedju

#1 ZoneAlarm Security Suite

Post by Šandor » 22/08/2006 16:15

Instaliro sam ZoneAlarm Security Suite i imam jedan veliki problem. :-)

Smaje vidim al ne rade ništa. Ponašaju se ko jpg slike. :(

Ovaj se ne smije :lol:

Ovaj ne vrti očima :roll:

Ovaj ne maše zastavoom :bih:


Šta da radim? Šta da podesim? Vako je na svakoj stranici u Firefoxu, Operi, IE, Msn Messengeru..... :(

Kad isključim ZoneAlarm sve štima. :evil:


neko iz mase
Posts: 2019
Joined: 29/12/2004 21:18

#2

Post by neko iz mase » 22/08/2006 20:31

izbrisi zone alarm i potrazi na netu spf.exe (Sygate perosnal firewall)

Šandor
Posts: 2387
Joined: 13/04/2005 20:26
Location: Negdje izmedju

#3

Post by Šandor » 22/08/2006 22:47

Hvala na prijedlogu ali ovaj thread je postavljen u nadi da će mi neko pomoći da riješim problem. Ili možda reći da Zone Alarm Pro ne valja i ponuditi bolje rješenje? Vjerovatno mnogo ljudi koristi ovaj firewall....zna li iko kako ovo riješiti?

Šandor
Posts: 2387
Joined: 13/04/2005 20:26
Location: Negdje izmedju

#4

Post by Šandor » 23/08/2006 01:19

Problem riješen! :bih: Hvala svima koji su pomogli! :D:D:D

Post Reply