Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
opcepoznati bh rock bend iz gz... pocetkom augusta su izdali cd "vakat je" pa ako naletite u prodavnici na njega ne propustite da ga poslusate! mnogo su jake pjesme
Kamo srece da se ovakvi bendovi ne moraju u ovoj drzavi gurati na ovakav nacin
Imam ih na par kompilacijskih discova, imam album prvi i voljela bih poslusati novi. Jedno su od prijatnih iznenadjenja domace scene. Kad poslusam, javim se.
Kamo srece da se ovakvi bendovi ne moraju u ovoj drzavi gurati na ovakav nacin
Imam ih na par kompilacijskih discova, imam album prvi i voljela bih poslusati novi. Jedno su od prijatnih iznenadjenja domace scene. Kad poslusam, javim se.
metal_rules_cura wrote:Kamo srece da se ovakvi bendovi ne moraju u ovoj drzavi gurati na ovakav nacin
metal_rules_cura wrote:Kamo srece da se ovakvi bendovi ne moraju u ovoj drzavi gurati na ovakav nacin
Koliko ja znam oni i imaju samo jedan album...
u pravu si, ovo im je prvi i nazalost jedini album
na promociji u city pub-u su svirali sve pjesme sa albuma, i par novih pjesama sa "novog" tj buduceg
ma daaaj , znas . . . , i onako ga necu kupiti , pa dobio ga sad il za sedmicu dana , nigdje vezze , onda mi dajte link na private . . . pls , a ako vama nesto treba samo recite .. .
Koliko ja znam oni i imaju samo jedan album...
Imam neki njihov full album, dobila na mp3, ovaj sada nije. Mozda je nesto neoficijelno...tj. sure.