Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bice izuzetno dosadne igre. Komotno su ih mogli i Tirani dodjeliti, cuj Sochi, obicna rupetina od grada. Sad na prvi pogled izgleda haj ko fol nesto, a sve u svemu sranje u bojama. A da bi citava prica postala sto cudnija, nista manje nego u Kvakaz regiju gdje rat od 1988 godine nije nikad prestao, eto dajmo tu Olimpiske igre. Da im se hoce snjeg otopiti
Neki hoteli imaju šifre za wi-fi : "Putin4ever", CNN rezervisao cijeli sprat u hotelu, a jučer im rekli da imaju jednu sobu slobodnu, u nekim wc-ovima se još obavljaju vodoinstalaterski radovi, kablovi od struje posvuda, stadioni i dvorane su uglavnom ok, ali ispred njih je razbacan građevinski materijal, kamioni...
Ove ce igre biti o izgleda mnogo cemu samo ne o sportistima i sportu. Sranje u boji. Sve u svemu bice jako dosadne, jer EBU nece kao na ljetnima prenosti sve eventove u cijelini tako da i da vidis sikjasa sa startnim brojem 70 i kusur i Zimbabveja
Prijateljica mi poslala slike svoje sobe koju dijeli sa sportnom-kolegicom jaoo mati mila, pa ja pomislio da spavaju na duseku - dok nisam malo bolje sagledo da fakticki krevet ali tako nizak. Velika soba, bijela, prazna kao u ludnici. Dobro nisam imao nikad priliku da vidim kako to lici, ali ovo je gore od vojnicke barake. Ni kamnina, ni pokrivenih povrsina, ni ljepih slika (pikaso ili nesto) ma fakticki made in IKEA - studentska soba.
Plus. Imaju problem sa ljudskim i životinjskim pravima.
Ovamo ne daju gejevima u grad i sude im, plus jedna zajednica muslimana u Turskoj tvrdi da je Sochi historijski njihov i lobiraju da se svijet educira o genocidu kojim su protjerani otud.
Pobili na desetke hiljada pasa lutalica.
smasma wrote:nikako mi nije jasno kako je mogao smrdljivi cetnik sa pala mladen plakalovic, da predstavlja nasu zemlju.
Meni nije jasno kako je iko od njih (Osim Leikerta i Novakovićke koji imaju normu) dobio priliku da predstavlja nas. Gledao sam sinoć njihove najbolje rezultate i Bože me prosti, al' ovo će biti k'o ono - kad dođu nek' zaključaju borilište.
Tom Plakaloviću je, čini mi se, 101. mjesto rezultat karijere.