ZOBS: Necu da platim kaznu RS-u, hocu FBIH
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ja zajebane situacije 
- chuchumbamayumbe
Jebote, i Silajdjic je prizn'o a lik ne priznaje!
Na kojoj si ti izbornoj listi bio, sviju ti?
Na kojoj si ti izbornoj listi bio, sviju ti?
- muha_sa
digital @ ništa od registrovanja auta.
--ništa od štele koja ce ti saobracajnu dat--
--ništa od placanja u FBiH.
--moraš uplatit--onaj ko ti registruje auto-uputit ce te na koji broj ceš uplatit--
--kad uplatiš onda uplatnicu nosiš drito u stanicu policije-SOKOLAC-kolko sam skonto.---licno je moraš odnijet i cikici na uvid dati--
--ako budeš drzak-tek ceš najebat,nece te za mjesec dana izbrisat sa spiska-
-nego,fino zamoli cikicu da te namah skine sa liste neplatiša.
- kad te oni skinu s te liste -tek tada ceš moci predat saobracajnu na muhuranje
--Živa istina-
--ništa od štele koja ce ti saobracajnu dat--
--ništa od placanja u FBiH.
--moraš uplatit--onaj ko ti registruje auto-uputit ce te na koji broj ceš uplatit--
--kad uplatiš onda uplatnicu nosiš drito u stanicu policije-SOKOLAC-kolko sam skonto.---licno je moraš odnijet i cikici na uvid dati--
--ako budeš drzak-tek ceš najebat,nece te za mjesec dana izbrisat sa spiska-
-nego,fino zamoli cikicu da te namah skine sa liste neplatiša.
- kad te oni skinu s te liste -tek tada ceš moci predat saobracajnu na muhuranje
--Živa istina-
-
IlijaLadin
Ne bih da sudim, ali se ne mogu oteti dojmu da se s policajcima uvijek može naći zajednička. Uglavnom nadrljaju oni koji se q. Desi se da i policajci pogriješe ali, brate, lagano. Koliko puta su te pustili? Progledali ti kroz prste.
No, kao što neko - većina - reče, na ovom forumu svako malo nešto pravo smiješno

No, kao što neko - većina - reče, na ovom forumu svako malo nešto pravo smiješno
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
Jedini put u zivotu da nisam dobio kaznu nakon sto me policija zaustavila mi se dogodilo u RS nedaleko od BL. U USA su me zaustavili barem 20 puta i nikad mi nisu progledali kroz prste. Je li to dole obicaj da te murija zaustavi samo da malo poprica.
Nego za ovoga sto kuka, je si li ti vozio prebrzo ? Ako jesi onda nema sta dalje pricati. Covjek te ulovio zakonski. Posalji kaznu Holbrook-u i reci da nas je zajebao Dejtonom.
Nego za ovoga sto kuka, je si li ti vozio prebrzo ? Ako jesi onda nema sta dalje pricati. Covjek te ulovio zakonski. Posalji kaznu Holbrook-u i reci da nas je zajebao Dejtonom.
-
IlijaLadin
Znaš kako dijasporaš
Kad vidi strane table zna da imaš posao i pare i da si svikao da platiš kad pogriješiš.
Kad vide naše table, znaju da si 50% nezaposlen, živiš od rada na crno, od krave, nekog hobija - šta li, i da ćeš debelo osjetit ako te kazni sa 50 KM. Zna to policajac jer mu je, 50% familije pogođeno istim problemom, pa mu srce smekša. Hebi ga.
A opet, desi se da čovjek nekad zaboravi upalit svjetla i, šta li već.
Sa druge strane, zakon je isti za sve (stanovnike ove zemlje
)
Mene neki dan zaustavi policajac, ah, veli to si ti, hajde... ma jok, reko, šta ima, šta se radi... pa se mi raspričali

Kad vidi strane table zna da imaš posao i pare i da si svikao da platiš kad pogriješiš.
Kad vide naše table, znaju da si 50% nezaposlen, živiš od rada na crno, od krave, nekog hobija - šta li, i da ćeš debelo osjetit ako te kazni sa 50 KM. Zna to policajac jer mu je, 50% familije pogođeno istim problemom, pa mu srce smekša. Hebi ga.
A opet, desi se da čovjek nekad zaboravi upalit svjetla i, šta li već.
Sa druge strane, zakon je isti za sve (stanovnike ove zemlje
Mene neki dan zaustavi policajac, ah, veli to si ti, hajde... ma jok, reko, šta ima, šta se radi... pa se mi raspričali
- cyprus
Eh vala pravo me nasmija ova tema.
Čuj on ne priznaje RS pa iz tog razloga policija dotičnog entiteta ne smje kaznit
. Znači ja proglasim da ne priznajem nikoga na ovoj planeti, jel to znači da ja onda mogu radit šta god hoću jer onda nijedno pravilo nigdje ne važi za mene. 
-
_ambassador
ja sam ZA da zakon i pravdu ponekad treba uzeti u svoje ruke. na diplomatski nacin ili ako ne onda na bilo koji alternativniji
:D
necu nista vise rec, da vidimo kako je ko skont'o. digital, razumijem tvoj bijes, u slicnoj situaciji sam na slican nacin reagovao i razmisljao (samo sto su mene nasi podjebavali...)
ali mi nesto ne pase: toliko raje sto govori jedno te isto; "prekrsio si zakon, plati i suti", ili "ne pricaj gluposti".......... kakava nam je drzava a kakav zakon? jesu li zasluzili respekt? mi obicni posteni mravi moramo stalno biti na usluzi zakonu i ustavu - iste one koje nas zive jebu, da prostite.
mislim da je svako od nas ima pravo da se buni na ovako jadan i primitivan drustveni sistem...
necu nista vise rec, da vidimo kako je ko skont'o. digital, razumijem tvoj bijes, u slicnoj situaciji sam na slican nacin reagovao i razmisljao (samo sto su mene nasi podjebavali...)
ali mi nesto ne pase: toliko raje sto govori jedno te isto; "prekrsio si zakon, plati i suti", ili "ne pricaj gluposti".......... kakava nam je drzava a kakav zakon? jesu li zasluzili respekt? mi obicni posteni mravi moramo stalno biti na usluzi zakonu i ustavu - iste one koje nas zive jebu, da prostite.
mislim da je svako od nas ima pravo da se buni na ovako jadan i primitivan drustveni sistem...
-
_ambassador
dobra ideja pravoEdin H. wrote:Prodaj fiktivno auto zeni ili nekom bliskom kome vjerujes da ti nece vozilo otudjiti i registruj na njihovo ime![]()
Nedaj im marke