ZOBS: Necu da platim kaznu RS-u, hocu FBIH

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

EI Presidente

Post by EI Presidente »

a svi kazu kako drzava BIH ne funkcionise :-)
bc_chupo

Post by bc_chupo »

BHG wrote::lol:
:shock: i ja proplakoh.... :lol: :lol:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

ja zajebane situacije :lol:
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Jebote, i Silajdjic je prizn'o a lik ne priznaje! :) :D
Na kojoj si ti izbornoj listi bio, sviju ti?
muha_sa

Post by muha_sa »

digital @ ništa od registrovanja auta.
--ništa od štele koja ce ti saobracajnu dat--
--ništa od placanja u FBiH.

--moraš uplatit--onaj ko ti registruje auto-uputit ce te na koji broj ceš uplatit--
--kad uplatiš onda uplatnicu nosiš drito u stanicu policije-SOKOLAC-kolko sam skonto.---licno je moraš odnijet i cikici na uvid dati--
--ako budeš drzak-tek ceš najebat,nece te za mjesec dana izbrisat sa spiska-
-nego,fino zamoli cikicu da te namah skine sa liste neplatiša.
- kad te oni skinu s te liste -tek tada ceš moci predat saobracajnu na muhuranje :D
--Živa istina-
komentar

Post by komentar »

Joj, jesi opasan.

Voziš se po entitetu kojeg nepriznaješ.
Pravi kauboj. :-D

Možda bi bilo bolje da nisi išao tamo nikako.
Sad je gotovo- sam pao- sam se ubio.
IlijaLadin

Post by IlijaLadin »

Ne bih da sudim, ali se ne mogu oteti dojmu da se s policajcima uvijek može naći zajednička. Uglavnom nadrljaju oni koji se q. Desi se da i policajci pogriješe ali, brate, lagano. Koliko puta su te pustili? Progledali ti kroz prste.

No, kao što neko - većina - reče, na ovom forumu svako malo nešto pravo smiješno :D :-)
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

Jedini put u zivotu da nisam dobio kaznu nakon sto me policija zaustavila mi se dogodilo u RS nedaleko od BL. U USA su me zaustavili barem 20 puta i nikad mi nisu progledali kroz prste. Je li to dole obicaj da te murija zaustavi samo da malo poprica. :D :-)

Nego za ovoga sto kuka, je si li ti vozio prebrzo ? Ako jesi onda nema sta dalje pricati. Covjek te ulovio zakonski. Posalji kaznu Holbrook-u i reci da nas je zajebao Dejtonom.
IlijaLadin

Post by IlijaLadin »

Znaš kako dijasporaš :-)

Kad vidi strane table zna da imaš posao i pare i da si svikao da platiš kad pogriješiš. 8-)
Kad vide naše table, znaju da si 50% nezaposlen, živiš od rada na crno, od krave, nekog hobija - šta li, i da ćeš debelo osjetit ako te kazni sa 50 KM. Zna to policajac jer mu je, 50% familije pogođeno istim problemom, pa mu srce smekša. Hebi ga.

A opet, desi se da čovjek nekad zaboravi upalit svjetla i, šta li već.

Sa druge strane, zakon je isti za sve (stanovnike ove zemlje :-) )

Mene neki dan zaustavi policajac, ah, veli to si ti, hajde... ma jok, reko, šta ima, šta se radi... pa se mi raspričali :-) :-)
cyprus

Post by cyprus »

Eh vala pravo me nasmija ova tema. :lol: Čuj on ne priznaje RS pa iz tog razloga policija dotičnog entiteta ne smje kaznit :lol: . Znači ja proglasim da ne priznajem nikoga na ovoj planeti, jel to znači da ja onda mogu radit šta god hoću jer onda nijedno pravilo nigdje ne važi za mene. :lol:
_ambassador

Post by _ambassador »

ja sam ZA da zakon i pravdu ponekad treba uzeti u svoje ruke. na diplomatski nacin ili ako ne onda na bilo koji alternativniji :D:D

necu nista vise rec, da vidimo kako je ko skont'o. digital, razumijem tvoj bijes, u slicnoj situaciji sam na slican nacin reagovao i razmisljao (samo sto su mene nasi podjebavali...)

ali mi nesto ne pase: toliko raje sto govori jedno te isto; "prekrsio si zakon, plati i suti", ili "ne pricaj gluposti".......... kakava nam je drzava a kakav zakon? jesu li zasluzili respekt? mi obicni posteni mravi moramo stalno biti na usluzi zakonu i ustavu - iste one koje nas zive jebu, da prostite.

mislim da je svako od nas ima pravo da se buni na ovako jadan i primitivan drustveni sistem... :x
Edin H.

Post by Edin H. »

Prodaj fiktivno auto zeni ili nekom bliskom kome vjerujes da ti nece vozilo otudjiti i registruj na njihovo ime :-)

Nedaj im marke :oops:
_ambassador

Post by _ambassador »

Edin H. wrote:Prodaj fiktivno auto zeni ili nekom bliskom kome vjerujes da ti nece vozilo otudjiti i registruj na njihovo ime :-)

Nedaj im marke :oops:
dobra ideja pravo :D samo da li je vremenski izvodljiva?
brdo

Post by brdo »

jebi je napravi drugu :lol: :lol:
Post Reply