znate neku dobru gataru u sarajevu?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Stefani

#1 znate neku dobru gataru u sarajevu?

Post by Stefani »

znate neku dobru gataru u sarajevu?
nekog ko je vama predvidio sudbinu i to se obistinilo.
gdje i kako mogu stupit u kontakt s tom osobom.
samo u sarajevu.
hvala
MASON33.50

Post by MASON33.50 »

A jel nako neki specifican problem ili uopste?
LudoALudjiJA

#3 Re: znate neku dobru gataru u sarajevu?

Post by LudoALudjiJA »

Stefani wrote:znate neku dobru gataru u sarajevu?
samo u sarajevu.
hvala
mislim da jednu znam...malo je reci dobra...jedrilica za avion-to je za nju san...ko armije pod barjacima smotra...kradem od brege (....ispod zastava...a ja komadic od sjene...emocija prastara...sto razdire mene...), a on iz biblije...za duhovne njege ne ustaj prvi od sinije...pun stomak utice na mozak...povecava mu sivilo, ubrzava korak...a ova gatara...maaaa, skoro pa za oltara...bolja od drugih ko od lignita treset... metar i osamdeset...izgled joj je za deset...a da pogodi buducnost, za to ima strucnost...uzgaja grah puzavac...ne zeljinoj tekmi navijesti suzavac...kaze mi da ne idem, jer cu plakati...i da ces ti, kad skontas koliko si joj para dao...njakati...(da prostis)...
Stefani

Post by Stefani »

mason,
ljubav i opcenito sve
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Sto ce ti gatara? Nemoj se u to uvlaciti, dajes gatarama kontrolu - mozes ti sama da rijesis sve probleme, u cemu je problem??
MASON33.50

Post by MASON33.50 »

Censored
Last edited by MASON33.50 on 04/03/2005 22:23, edited 1 time in total.
lejlica

Post by lejlica »

vidovita dzemila i saradnici

imas broj telefona u novinama express ...
AenemA

Post by AenemA »

Jel moze mozda "gatar"....ima Adil Kulenovic i njegova ekipa sa 99...
AenemA

Post by AenemA »

Jel moze mozda "gatar"....ima Adil Kulenovic i njegova ekipa sa 99...
Stefani

Post by Stefani »

Mason, gdje si ga gledao u Engleskoj? Ja sam u Engleskoj isto, a ti?
Ko je taj covjek?
Nema veze sto je muskarac, mozda i bolje, zenske su glupe, posebno nase babetine. Ne treba mi neka "izvikana" kao ove sto po novina se prodaju. Nego neko ko zaista ima dara, al mu to nije "business"
Pooll

Post by Pooll »

ima dosta ljudi koji se ovim bave i uglavnom su prevaranti... vjerujte... ;)
arci

Post by arci »

I ima jedan koji sigurno nije prevarant,a to ti je vidoviti Sarajlija Raso.Mislim da je pomogao mnogim,monogim ljudima,pa probaj
i ti.
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Ja bih rado da mi neka gatara kaze ako ima sanse za mene u ljubavnom svijetu :lol: :lol: :lol:
Bas_ta

Post by Bas_ta »

"Nema veze sto je muskarac, mozda i bolje, zenske su glupe"

Sudeći po ovom, ti nisi izuzetak koji potvrđuje pravilo!
Sarajevska Princeza

:lol:
black_one

Post by black_one »

MASON33.50 wrote:.... kad i najveci skeptici ili vjernici bilo koje vjere ili filozofije hrle kod njega
ma vala ti ne vjerujem. nit su to vjernici, niti su skeptici, ili bilo sta slicno. ljudi bez mozga... ili ljudi bez nade....
Bas_ta wrote:Nema veze sto je muskarac, mozda i bolje, zenske su glupe"

Sudeći po ovom, ti nisi izuzetak koji potvrđuje pravilo!
:lol: :lol:

ma stefani, evo ja cu ti reci sve, nema bolje gatare-
mlada si, imala si veze, ali sad ne znas sta te je snaslo, a bas bi htjela pogledati u buducnost... buducnost ce ti biti onakva kakvom je sama napravis - ruzna ili lijepa, tuzna ili vesela, to sve zavisi od tebe. samo zapamti da se najbolje stvari sticu najteze, i zaboravi na ''happy ending''

pozdrav
Pooll

Post by Pooll »

mogli bi vi biznis razviti... :D
Sarajevska Princeza

Ne bih da nikog uvrijedim ali obsesija prema gatanju i gatarima/gatarama je znak psihicke nestabilnosti. Trazenje izlaza sa gatanjem jasno pokazuje nesposbnost osobe da se suoci sa svakodnevnim zivotom. Iz radoznalosti ako je jednom u 5 godina, ok.... bez obaveza, iz zabave s rajom uz salu nista preozbiljno shvatati ok ....... ali svako navikavanje i zavisnost od gatara kad iskrsne problem nije dobar znak.

Mozda to kod tebe djevojko nije slucaj :), ali ako krenes sa gatarima upadas jos vise u problem. Stvar je u tome da ti stvari nisu jasne jer ne znas sve cinjenice i onda kontas da ce ih gatar razotkriti. Ali ti sama mozes sve cinjenice razotkrit, samo ako zelis i vidjeti u cemu je stvar. Ne vidim razloga zasto se osjecas bespomocno. U cemu je problem?
Last edited by Sarajevska Princeza on 21/08/2004 23:33, edited 2 times in total.
Pooll

Post by Pooll »

Nazalost dosta povodljivih ljudi dopuste da ima gatare i prevaranti upravljaju zivotom tako sto slijepo slusaju svaki njihov savjet :cry:
black

Post by black »

De ba reci curi u cemu je problem vec drugi put te pita , izgori od radoznalosti :D btw ona je inace najpoznatija "analiticarka" ljubavnih jada, na forumu .... :D

8)
V

Post by V »

E ima ona kasikara Azira, kazu da je dobra samo tako. Samo ne kontam sta li vidi u kasikama, ostatke hrane?

A sjetih se i ovog. Imam ja jednu skroz blesavu prijateljicu Sabinu, ali fakat blesavu. Dolazile mi iz grada kod nje na kahvu kad kona & Co sjedi u basti i pijucka taj mirisljavi smedji napitak, u stvari popila, prevrnula soljicu i ceka da se ocjedi. Mi se samo tako ljubazno pozdravismo kad ona pita ovu moju blesu zna li "ogledati". Blesa odgovori potvrdno uze soljicu i poce gledati stalno mijenjajuci izraze lica i mudro klimati glavom. Ja u sve vecem cudjenju gledam u nju sta radi i tamam hocu da joj kazem da se mane corava posla kad poce siriti oci u uzasu, pogleda konu, vrisnu i pobjeze u kucu. Ja ostala, ali fakat, sa sirom otvorenim ustima, kona blijeda ko krpa, mal' sto se ne onesvjesti, ove druge je tjese... ja u kucu da vidim sta je sa njom bilo, kad ona sve to fino gledi sa prozora i pada od smijeha :D :D

Moram li napomenuti da nije poznato da je koni vise iko "ogledao"? :D
Sarajevska Princeza

Ma ne moze nijedan 'vidovnjak' sa 100% sigurnoscu znati sta ce sutra biti - svaku izjavu treba uzeti sa rezervom....
bug

#23 Re: znate neku dobru gataru u sarajevu?

Post by bug »

Stefani wrote:znate neku dobru gataru u sarajevu?
samo u sarajevu.
hvala
hajd' kazi da se salis :-?
Sarajevska Princeza

black wrote:De ba reci curi u cemu je problem vec drugi put te pita , izgori od radoznalosti :D btw ona je inace najpoznatija "analiticarka" ljubavnih jada, na forumu .... :D

8)

Pa hocu naravno pomoci ako je zainteresovana.... ;)
Stefani

Post by Stefani »

e svi vi, pa ja to iz cisto radoznalosti hocu da uradim, ne zamarajte se. nema nikakav problem, trebat ce mi to za dio nekog projecta na faxu u narednom semestru, pa da se pripremim. nego sam se predomislila u medjuvremenu. ipak ovdje to napravim.
Post Reply