Zar nisi napisao Banja Luka?pirmin wrote:Ciganluk aka BecDope_Man wrote: Jarane u kakvoj ti internacionalnoj komuni zivis pa ti je svaki komsija iz druge drzave?

Zar nisi napisao Banja Luka?pirmin wrote:Ciganluk aka BecDope_Man wrote: Jarane u kakvoj ti internacionalnoj komuni zivis pa ti je svaki komsija iz druge drzave?

mojne ofiratsig_garret wrote:
Pa BL mi je rodno selo gdje godisnje provedem mjesec dana a u Ciganlukumoonca wrote:Zar nisi napisao Banja Luka?pirmin wrote:Ciganluk aka BecDope_Man wrote: Jarane u kakvoj ti internacionalnoj komuni zivis pa ti je svaki komsija iz druge drzave?
koji bezirkpirmin wrote: Pa BL mi je rodno selo gdje godisnje provedem mjesec dana a u Ciganlukuostalih 11.
Währingbeni-bu-man wrote: koji bezirk
Bolje nego Favoritenpirmin wrote:Währingbeni-bu-man wrote: koji bezirk
Ovo ili je igra "pronadji (polu)golu konu" ili je fora u paradajzusig_garret wrote:
ocigledno je da je fora u striku od kojeg je napravio cvor, iako je isti razapet, kao i da je tanjir satelitske antene okrenuo u zid. pitanje sa slike je mozda i dublje, pa se pita kako je to sve izveo i zasto...dječak sa šibicama wrote:Ovo ili je igra "pronadji (polu)golu konu" ili je fora u paradajzusig_garret wrote:
![]()
Jednom otvorio komsiji kad trazi 12KM da kupi bebi one hape.dječak sa šibicama wrote:kad budem prestao primjecivati komsinice, znacu da sam mrtav - Galileo da Vinci
ja mislim da ovi nisu otvorili jer su se prepali novih komsija, tek doselili i vec zvone na vrata, sigurno i virkaju kroz spijunku izvana da vide jel upaljeno svjetlo u stanu
i molim pojasnjenje tog intimiziranja sa komsinicom iz Gracanice, hvala