Izmedju ostalog, htjela sam i da mu se unaprijed izvinem za slucaj da bude buke tokom useljavanja.moonca wrote:Mozda je pravila buku kada se useljavalaanimals wrote:E ne bi ti ni ja otvorioSatori wrote:Do svojih 30-tih sam zivjela u jednoj zgradi, i danas se srecem i obilazim sa tim komsijama, a i oni dodju meni na veselje i na zalost na drugi kraj grada.
Vec 3 hodine zivim u drugoj zgradi, sa komsijama sam zdravo za zdravo. Kada smo useljavali u stan, zvonili smo u vise navrata komsiji prekoputa da se upoznamo, nije otvarao vrata.![]()
Znate li svoje komsije?
-
Satori
#151 Re: Znate li svoje komsije?
- HAVANA
#152 Re: Znate li svoje komsije?
Konta coek, sjoo evo ove
sacu regale nosat.
- spreca
#153 Re: Znate li svoje komsije?
moonca wrote:Mozda je pravila buku kada se useljavalaanimals wrote:E ne bi ti ni ja otvorioSatori wrote:Do svojih 30-tih sam zivjela u jednoj zgradi, i danas se srecem i obilazim sa tim komsijama, a i oni dodju meni na veselje i na zalost na drugi kraj grada.
Vec 3 hodine zivim u drugoj zgradi, sa komsijama sam zdravo za zdravo. Kada smo useljavali u stan, zvonili smo u vise navrata komsiji prekoputa da se upoznamo, nije otvarao vrata.![]()
Mozda joj krevet previse skripi
- pirmin
#154 Re: Znate li svoje komsije?
Zaboravih spomenuti komsinicu, Rumunku s kraja 20tih.
Kakav sex je ta zena imala - nevjerovatno ...dok joj neko nije rekao da se sve cuje.
Od tad slabo i pozdravi, stid je valjda.
Kakav sex je ta zena imala - nevjerovatno ...dok joj neko nije rekao da se sve cuje.
- Dope_Man
#155 Re: Znate li svoje komsije?
Jarane u kakvoj ti internacionalnoj komuni zivis pa ti je svaki komsija iz druge drzave?pirmin wrote:Zaboravih spomenuti komsinicu, Rumunku s kraja 20tih.
- mousstapha
#156 Re: Znate li svoje komsije?
Pa to je sad normalno u judeisticko-krscanskoj evropi 
- pirmin
#157 Re: Znate li svoje komsije?
Ciganluk aka BecDope_Man wrote: Jarane u kakvoj ti internacionalnoj komuni zivis pa ti je svaki komsija iz druge drzave?
- Dope_Man
#158 Re: Znate li svoje komsije?
A to ima smisla, ja sam nesto mislio da si u BiH na konto BL iz prvog komentara.
U Becu sam bio kod prijateljice koja u stanu zivi sa djevojkom iz Monaca, likom iz Brazila i jos jednim iz Juzne Amerike al ne znam koja bi drzava, mozda Kolumbija.. uglavnom komedija
U Becu sam bio kod prijateljice koja u stanu zivi sa djevojkom iz Monaca, likom iz Brazila i jos jednim iz Juzne Amerike al ne znam koja bi drzava, mozda Kolumbija.. uglavnom komedija
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#159 Re: Znate li svoje komsije?
Ih, kakvu ja komšinicu imam, friško prije par mjeseci doselila....al se ne smijem sa njom upoznavati, bilo bi belajaspreca wrote: Mozda joj krevet previse skripiili mozda preemotivna
![]()
Inače, kombinacija plavuša i drot
- spreca
#160 Re: Znate li svoje komsije?
daj broj tel.Tomahawk11 wrote:Ih, kakvu ja komšinicu imam, friško prije par mjeseci doselila....al se ne smijem sa njom upoznavati, bilo bi belajaspreca wrote: Mozda joj krevet previse skripiili mozda preemotivna
![]()
![]()
![]()
Inače, kombinacija plavuša i drot
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#161 Re: Znate li svoje komsije?
Jes, pa da te onaj njen uhapsispreca wrote:daj broj tel.Tomahawk11 wrote:Ih, kakvu ja komšinicu imam, friško prije par mjeseci doselila....al se ne smijem sa njom upoznavati, bilo bi belajaspreca wrote: Mozda joj krevet previse skripiili mozda preemotivna
![]()
![]()
![]()
Inače, kombinacija plavuša i drot![]()
![]()
sve cu ti ispricati kako je bilo da se ti nemucis
![]()
![]()
Ali hajde i to, nego što bi fasovo i od nje....i napredna i nazadna, mašala
- spreca
#162 Re: Znate li svoje komsije?
tak'e volim mashallah...nek mi radi sta hoceTomahawk11 wrote: Jes, pa da te onaj njen uhapsi![]()
Ali hajde i to, nego što bi fasovo i od nje....i napredna i nazadna, mašala
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#163 Re: Znate li svoje komsije?
Imam ja dežurnu, džabe dežurespreca wrote:tak'e volim mashallah...nek mi radi sta hoceTomahawk11 wrote: Jes, pa da te onaj njen uhapsi![]()
Ali hajde i to, nego što bi fasovo i od nje....i napredna i nazadna, mašala....a sto se tice tog njenog shmoklje...radit ce on nekad dezure
- spreca
#164 Re: Znate li svoje komsije?
sta ce ona kad on ode na posao...pite praviti......a treba onu kondiciju negdje potrositi i stalno biti u nformiTomahawk11 wrote: Imam ja dežurnu, džabe dežure![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#165 Re: Znate li svoje komsije?
Istinu zborišspreca wrote:sta ce ona kad on ode na posao...pite praviti......a treba onu kondiciju negdje potrositi i stalno biti u nformiTomahawk11 wrote: Imam ja dežurnu, džabe dežure![]()
Ali ja sam čuo....lopov ne krade u svom komšiluku.
E, da li se isto primjenjuje i na komšinice?
- spreca
#166 Re: Znate li svoje komsije?
Lopov krade gdje i kad mozeTomahawk11 wrote: Istinu zboriš![]()
Ali ja sam čuo....lopov ne krade u svom komšiluku.
E, da li se isto primjenjuje i na komšinice?
- mousstapha
#167 Re: Znate li svoje komsije?
Interesantno je vidjeti kako se muska populacija uglavnom fokusira na komsinice. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#168 Re: Znate li svoje komsije?
A šta ću, komšiju gledati....pa da mi kažu da sam derpe
S komšijom zdravo za zdravo
- spreca
#169 Re: Znate li svoje komsije?
genetski je tomousstapha wrote:Interesantno je vidjeti kako se muska populacija uglavnom fokusira na komsinice.
- spreca
#170 Re: Znate li svoje komsije?
ma ni to...narod ce odmah poceti o tome da se iz toga moze sta izroditiTomahawk11 wrote:A šta ću, komšiju gledati....pa da mi kažu da sam derpe![]()
![]()
- mousstapha
#171 Re: Znate li svoje komsije?
Samo da je do mindze doci 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#172 Re: Znate li svoje komsije?
Deen sigurno ne zagleda komšinice....doduše, možda da odu na kafu ili u šopingspreca wrote:genetski je tomousstapha wrote:Interesantno je vidjeti kako se muska populacija uglavnom fokusira na komsinice.
-
dječak sa šibicama
#173 Re: Znate li svoje komsije?
kad budem prestao primjecivati komsinice, znacu da sam mrtav - Galileo da Vinci
ja mislim da ovi nisu otvorili jer su se prepali novih komsija, tek doselili i vec zvone na vrata, sigurno i virkaju kroz spijunku izvana da vide jel upaljeno svjetlo u stanu
i molim pojasnjenje tog intimiziranja sa komsinicom iz Gracanice, hvala
ja mislim da ovi nisu otvorili jer su se prepali novih komsija, tek doselili i vec zvone na vrata, sigurno i virkaju kroz spijunku izvana da vide jel upaljeno svjetlo u stanu
i molim pojasnjenje tog intimiziranja sa komsinicom iz Gracanice, hvala
- stakasa
#174 Re: Znate li svoje komsije?
I ja sam ovo pomislio. Eventualno traze busilicuHAVANA wrote:Konta coek, sjoo evo ovesacu regale nosat.
- animals
#175 Re: Znate li svoje komsije?
Lijepo je stanovati u multi kulti zgradi, gdje su ljudi obrazovani, iDope_Man wrote:A to ima smisla, ja sam nesto mislio da si u BiH na konto BL iz prvog komentara.
imaju visoku svijest o zivotu i ponasanju..nema veze odakle dolaze..
ali problem nastaje, kad zivis u stambenom bloku, gdje su ljudi sa
najnizi stepenica drustva, koji dolaze odsvuda..
jebes, najgore zatvore svijeta..bolje da se nisi ni rodio..