Znate li ista o Britt Lapthorne?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
shuriken

#1 Znate li ista o Britt Lapthorne?

Post by shuriken »

vidjeli ste misterioznu i tragicnu sudbinu Britt Lapthorne
prije odlaska u Dubrovnik bila je u Sarajevu i Mostaru
sad se medijima javlja neki sarajlija pod pseudonimom Crveni Leon koji ima neke fotke i objasnjenja
neki mediji tumace da je i on sumnjiv
on kaze da je fotke skinuo sa FB

ko zna, mozda jos neko iz Sarajeva ili Mostara zna nesto o njoj i njenom boravku u BiH i njenom drustvu sto bi moglo koristiti istrazi?
Topla voda

#2 Re: Znate li ista o Britt Lapthorne?

Post by Topla voda »

haj da prvi ispadnem glup,da ne proguglam ,nego kazem da nemam pojma ko je to
de reci sta
shuriken

#3 Re: Znate li ista o Britt Lapthorne?

Post by shuriken »

bilo je i u nasim medijima
dvadesetogodisnja australka, backpackerica
nestala u dubrovniku pa nadjena mrtva
puno nekih cudnih prica
mlitava istraga
i sad taj neki Crveni Leon

bila je u Sarajevu i Mostaru
rekli su mi neki ljudi da su je vidjeli u jednom kaficu
sigurno je neko s njom pricao
mozda neko zna nesto korisno
modra_rijeka
Location: U nakaradnoj zemlji, ali zemlji koju ni za sto mjenjao ne bih ....

#4 Re: Znate li ista o Britt Lapthorne?

Post by modra_rijeka »

Shodno mojoj temi postavljenoj na ovom podforumu, rado cu se ubrojati medju glupe ako to znaci da ni je veze nemam ko je to .....Ja sam doduse malo proguglao i vidio da je rijec o nestaloj i ubijenoj Australki....Je li inace ovako ovdje se otvore teme o nekome cim ga ubiju tamo negdje....Ako jeste da i ja otvorim jos koju...
alica.k

#5 Re: Znate li ista o Britt Lapthorne?

Post by alica.k »

bas sam ovo gledala na jednom od dnevnika, mislim na novoj TV i nesto su spominjali nekog holandjanina da je ubio :S pa sad...

a ovo je tipican primjer kako neki ljudi znaju biti glupi, umjesto da sto vise pomogne toj istrazi on se predstavlja kao "crveni leon" koji ima fotke i objasnjenja. osim ako nije kriv, jel, pa se pokusava spasit nekako, to bi bilo bas ono poremeceno :S. puklo sve fakat...
shuriken

#6 Re: Znate li ista o Britt Lapthorne?

Post by shuriken »

nije mi padalo na pamet
dok nisam vidio puno medijskih objava
o misterioznom sarajliji koji se javlja medijima pod tim imenom Crveni Leon

elem znaci neko nesto zna

ako zna Leon, mozda zna i neko drugi nesto
a ne zna da je to sto zna bitno i relevantno
kao sto ni vas dvojica ne znate sta je bilo

jel problem neki?
Topla voda

#7 Re: Znate li ista o Britt Lapthorne?

Post by Topla voda »

ma nije problem.al ja ne mogu pomoci..mogu jedino predpostavljati...
amrica

#8 Re: Znate li ista o Britt Lapthorne?

Post by amrica »

VL 18.10.

ISTRAGA ‘Crveni Leon’ demantira da je prokazao Poljaka
Optuženi Dominic: Nisam ubio Britt!
Autor Sandra Veljković

Dominic Dabrowiecki prvi je među backpackerima dignuo paniku zbog nestanka Britt
Dominic Dabrowiecki prvi je među backpackerima dignuo paniku zbog nestanka Britt

Nisam ubio Britt Lapthorne, poručio je 23-godišnji prijatelj stradale Australke Dominic Dabrowiecki, u kojega su jedne dnevne novine, na osnovi anonimnog e-maila, uprle prstom kao u mogućeg krivca.

Štoviše, Crveni Leon (identitet poznat redakciji), pošiljatelj tog famoznog e-maila koji je stigao i u Večernji list, također opovrgava da je ikoga optužio za Brittinu smrt.

– Zbunjen sam i ljutit, nije mi jasno što se događa – bio je prvi Dominicov komentar.

Te noći kad je nestala Britt cijelo je društvo “backpackera” iz istog hostela bilo u klubu Fuego.

– Vidio bih je samo u prolazu. Većinu sam vremena proveo na plesnom podiju, a kad nisam plesao, bio sam u susjednoj prostoriji, pričao s ljudima. Britt sam sretao tu i tamo na plesnom podiju, nije plesala ni s kim posebno. Vidio sam da je pijana, ali je djelovala zadovoljno. Koliko sam uspio razabrati, razgovarala je samo s ljudima iz našeg hostela – opisuje Dominic noć na 18. rujna.

Iz kluba je otišao, kaže, oko četiri sata.

– Nisam vidio Britt pa sam pretpostavio da je otišla prije – dodaje Dominic.

Tek sljedeći dan, oko 14 sati, doznao je da se Britt nije vratila u hostel te da su joj putovnica i prtljaga još u sobi.

– Javio sam se Brittinu bratu, a onda i australskoj Federalnoj policiji. Njima sam poslao pisanu izjavu o toj noći. Policija sa mnom uopće nije kontaktirala. Sad čujem da su me u hrvatskim novinama optužili da sam ubio Britt. Mislim da ću se, u ovim okolnostima, sam javiti hrvatskoj policiji – odlučan je Dominic, zatraživši da mu pošaljemo broj telefona policije u Dubrovniku.

Crveni Leon, Sarajlija koji je redakcijama u Hrvatskoj poslao e-mail s posljednjim fotografijama Britt, kaže da nije namjeravao nikoga optužiti.

– Dominica sam upoznao u Sarajevu 11. rujna. Fotografije sam skinuo s njegove stranice na Facebooku i poslao. Mislio sam da bi bilo korisno da se vide osobe s kojima se Britt družila taj dan kad je nestala, pa neka ih policija ispita. Nisam htio insinuirati da ju je netko od njih ubio. Otkud bih ja to znao? Nisam ni policija ni Interpol - kazao je Crveni Leon.

Na pitanje jesu li kontaktirali s Dabrowieckim, iz Interpola su odgovorili da se obratimo hrvatskoj policiji jer ona vodi istragu, dok su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske kazali da su Interpolu poslali zahtjev da pronađe sve koji su te večeri bili s Britt te da se - obratimo njima.
Skyfox

#9 Re: Znate li ista o Britt Lapthorne?

Post by Skyfox »

Bilo je u medijima da je obitelj dosla u Dubrovnik i da je bila tamo mjesec dana dok je trajala istraga... Otac insistira da i u Australiji naprave obdukciju jer je pun sumnji...
Post Reply