znam sta....

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
King Kikapu

#1 znam sta....

Post by King Kikapu »

da li ste od onih koji kroz zivot idu znajuci sta hoce ili od onih koji isto cine znajuci sta nece?

ja sam od potonjih.
pinkzelena

#2 Re: znam sta....

Post by pinkzelena »

King Kikapu wrote:da li ste od onih koji kroz zivot idu znajuci sta hoce ili od onih koji isto cine znajuci sta nece?

ja sam od potonjih.

Kako kad vala... :)
Eshek

Post by Eshek »

Znam kakva djela zelim ciniti u zivotu i nastojim da to postujem. Znam i kako zelim da vodim svoj zivot, mislim prije svega na dinamiku. Samo ostaje nacin kako da to postignem, a to ovisi od mogucnosti i moras se svakodnevno prilagodjavati. Otezava cinjenica da mogucnosti češće nisu u skladu sa željama, nego jesu, ali i sa tim se nauči živjeti, dok god imaš podršku prijatelja, porodice, partnera...

Kad se izgubim u tim mislima, uvijek me vadi slijedece: Kako god da mi se zivot razvije, koliko god bio ne/zadovoljan njime, ako uspijem nahraniti gladnog i odškolovati gladnog znanja (ne govorim o vlastitoj djeci), moj zivot nije bio uzaludan, jer sam nekom otvorio mogućnosti, koje bez mene ne bi imao.
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Ja sam pravi čovjek, u pravo vrijeme, na pogrešnom mjestu. :)
zena21

Post by zena21 »

chuchumbamayumbe wrote:Ja sam pravi čovjek, u pravo vrijeme, na pogrešnom mjestu. :)
i ja sam sve to... samo sam zena :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

zena21 wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Ja sam pravi čovjek, u pravo vrijeme, na pogrešnom mjestu. :)
ljudi smo, nismo hercegovci!
zena21

Post by zena21 »

fantom slobode wrote:
zena21 wrote:
ljudi smo, nismo hercegovci!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
amalka

Post by amalka »

Vecinom znam sta hocu. Najbitnije je da znam sta necu :D Onda je lakse uspostaviti balans :D
Post Reply