Naravno da sam upravu, i nisi ti jedina koja ima takvih problema. Samo mi nije jasno čemu trpiš tu torturu. Bojiš se biti sama? Bolje je biti sam i miran nego preživljavati svakodnevno mučenje i da te mobitel kad zazvoni prepadne kao da je kasetna bomba pala u dnevni boravak.boli do bola wrote:Sve si upravu, znam i ja da je tako, trpim, a zaista bih trebala upravo tebe poslušati. Hvala ti.Ghost_Rider_XXX wrote:A šta ti hoćeš od nas? Nećeš da ga se kurtališeš očigledno, a kukaš.boli do bola wrote: Znam da ćete reći da sam luda, što sve ovo trpim, i jesam priznajem, ali ja ne mogu da se odlijepim, a tonem sve dublje i dublje, mislim da sam čak i "pukla". Ubijedio me je da sam loše živjela, pogrešne ljude znala, da mi sada niko ne treba osim njega, da s njim mogu sve, maltene on me je "prosvijetlio", niko mi nije prijatelj, svi su zli, pokvareni, itd.itd.
Ako imaš eura daj adresu na pp, ja ću ti riješiti problem, pošto je frka specijalni avgustovski poput 17,5%.
Šalu na stranu ovo je više komično nego tragično, čovjek te maltretira, a ti trpiš. Zamisli samo šta bi bilo da stupite u brak, imali bi određen tačan broj udisaja dnevno. To se lijepo zatjera u tri lijepe, napiješ se k'o insan i počneš raditi na obnovi devastiranog života.
Broj dva dovoljan je samo podatak da su mu svi tvoji prijatelji dosadni pokvareni ovakvi i onakvi pa da vidiš s kakvim manijakom sa Mesija kompleksom imaš posla. Nek on lijepo tebi ugasi to svjetlo koje je upalio i biće sve full cool.