Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
boli do bola

#201 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by boli do bola »

Katy wrote:
boli do bola wrote:
Katy wrote:@boli do bola....jesi ga otkacila,jesi dobro?[/quote
Vjerovala ili ne.. našli se poslije posla, žestoko posvađali, ja poludjela..otišao u tri p.... materine, ali doslovno i izašla iz auta! Od tog časa nikakvog kontakta! Nadam se iskreno da je ovo kraj!
Toooo curice! Odlicno! :)
Nedaj nikad vise da ti neko ispira mozak i zabranjuje ti da zivis i ponasas se normalno i imas prijatelje!
Kad pokusa opet nesto....a ti opet posalji u tri p******m******....glavu gore i zivi svoj zivot,jedan je!
Posto te je vec dugo izolovao od svega i svih.....!
Onaj ko te voli....nece te nesretnom praviti....to zapamti!!!!
Ti si ta koja kaze da je kraj! I ako ti to kazes i zelis ,onda je kraj!
Nedaj mu pristupa nikakvog!
Kako ovo dobro sve zvuči...."sad lijepo spremi se,sredi izadji gdje zelis....telefon u ruke...
nazovi svoje stare prijatelje,popij kaficu negdje...i najbitnije GLEDAJ DA SEBI UGODIS!" Pa za tim žudim svo ovo vrijeme!
Hvala ti od srca!
Katy

#202 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Katy »

boli do bola wrote: Kako ovo dobro sve zvuči...."sad lijepo spremi se,sredi izadji gdje zelis....telefon u ruke...
nazovi svoje stare prijatelje,popij kaficu negdje...i najbitnije GLEDAJ DA SEBI UGODIS!" Pa za tim žudim svo ovo vrijeme!
Hvala ti od srca!
Naravno!Samo uzivaj! :)

I znas sta....promijeni taj nick to boli do bola...ne stoji ti uopce.....vrati se vedroj osobi koja si bila sigurno prije njegovog maltretiranja!Nisu takve osobe vrijedne ni s nickom da imaju veze ikakve!
idealnolosa

#203 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by idealnolosa »

I nisam u toku.Jesi li ga se rijesila?Ako nisi uradi to ODMAH.Covjece,pa sebi si valjda vrijednija nego sto ti je on vrijedan.
edina123

#204 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by edina123 »

Draga moja. zaista nije šuplja i zelim da ti kazem da kad sam ovo procitala sebe sam tu vidjela. I sama sam ti kroz sve ovo prosla, u većoj ili manjoj mjeri. I ja sam se zabavljala 4,5 godine, pa recimo da mi je bilo lijepo prvu godinu, ovo ostalo ..., ali ja sam otisla dublje i udala se. Sad je pakao nad paklon. Tri puta sam razvod tražila ali jednostavno ne dozvoljava, prijeti ubiće i mene i dijete, otići će odvesti dijete, .... ja sam živi leš, a bila sam prelijepa, mlada osoba, puna života. Sad mi je 32 godine, imam sina od 6,5 godina i on mi je sve u zivotu.

Zašto ti ovo pišem, hm...

Želim da shvatiš da propast svijeta za tebe nije sad. Ako se udaš pa i dobiješ dijete, a vjerovatno ti priča da će brakom riješiti puno problema, tek tad će ti biti pakao, da se ubiješ.
Molim te poslusaj me, ostavi ga i to neće biti propast svijeta. To će ti biti novi rodjendan. Skoro sam ja svom mužu, baš nakon svadje rekla. Ako te se ikad riješim, to će biti za mene drugi rodjendan. Taj dan ću da slavim. Do tada ni ovaj koji sad slavim, ne slavim. Jer od 365 dana, 360 dana su svadje ....

zaista ti želim dobro u zivotu ne znam da li to možes osjetiti u mojim riječima, ali to je istina, vjeruj mi.

Ostavi gada, otidji na putovanje, sama, ne treba ti niko, pa ako nekog upoznas, super, a ako ne, barem ćes se odmoriti i možda po privi put uzivotu nakon dosta vremena raditi šta ti srcu drago.

Jedan je život, nemoj ga protraćiti uz gada koji ne zaslužuje što je živ, jer on za tebe to nebi uradio, kunem ti se....
boli do bola

#205 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by boli do bola »

edina123 wrote:Draga moja. zaista nije šuplja i zelim da ti kazem da kad sam ovo procitala sebe sam tu vidjela. I sama sam ti kroz sve ovo prosla, u većoj ili manjoj mjeri. I ja sam se zabavljala 4,5 godine, pa recimo da mi je bilo lijepo prvu godinu, ovo ostalo ..., ali ja sam otisla dublje i udala se. Sad je pakao nad paklon. Tri puta sam razvod tražila ali jednostavno ne dozvoljava, prijeti ubiće i mene i dijete, otići će odvesti dijete, .... ja sam živi leš, a bila sam prelijepa, mlada osoba, puna života. Sad mi je 32 godine, imam sina od 6,5 godina i on mi je sve u zivotu.

Zašto ti ovo pišem, hm...

Želim da shvatiš da propast svijeta za tebe nije sad. Ako se udaš pa i dobiješ dijete, a vjerovatno ti priča da će brakom riješiti puno problema, tek tad će ti biti pakao, da se ubiješ.
Molim te poslusaj me, ostavi ga i to neće biti propast svijeta. To će ti biti novi rodjendan. Skoro sam ja svom mužu, baš nakon svadje rekla. Ako te se ikad riješim, to će biti za mene drugi rodjendan. Taj dan ću da slavim. Do tada ni ovaj koji sad slavim, ne slavim. Jer od 365 dana, 360 dana su svadje ....

zaista ti želim dobro u zivotu ne znam da li to možes osjetiti u mojim riječima, ali to je istina, vjeruj mi.

Hvala ti, pomno sam pročitala, ne može čovjek da vjeruje dokle sve to može otići. jako mi je žao što si u takvoj poziciji, jako, a za mene izgleda još uvijek ima nade da ne odem tako predaleko. Ma ne kažu džabe, bole i sam nego sa svakim, tj.ovakvim tipovima! Hvala ti još jednom.

Ostavi gada, otidji na putovanje, sama, ne treba ti niko, pa ako nekog upoznas, super, a ako ne, barem ćes se odmoriti i možda po privi put uzivotu nakon dosta vremena raditi šta ti srcu drago.

Jedan je život, nemoj ga protraćiti uz gada koji ne zaslužuje što je živ, jer on za tebe to nebi uradio, kunem ti se....
Not My Idea

#206 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Not My Idea »

Ridjobrki wrote: Pomiriš li se nemoj da bi slučajno opet nama došla ovdje se žaliti! Nemoj reći da nije rečeno, samo možeš degenek fasovati. U pamet sada...
boli do bola

#207 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by boli do bola »

cuske wrote:Draga moja,

Ti nsi u vezi nego u ROBSTVU! :shock:
Na tvoju žalost ti živiš sa mentalno bolesnom osobom, trebaš bježat od tog glavom bez obzira ma koliko ga volila i sve to, budi pametna!
Ti ni kad podpišeš da si se udala nema pravo da ti naređuje i brani, a kamol sad! Lijepo ga ostavi tako što ćeš mu smijestiti da spava s drugom i to nek neko ili nekako snima! Taj snimak je tvoja sloboda! Vrati stare prijatleje i živi sretno, po mogućnosti idi negdje sama il s jaranicom sedmicu dana u prirodu gdje nikog nema opusti se. Što se tiče šef-a neka ga, neća taj još dugo biti tu niti ti može šta njegovo je prošlo samo ignoriši.
Potrudi se da više ne kontaktiraš s tim momkom, a kamoli da se miriš s njim, svaki put kad ti priđe zovi policiju i odustat će. U buduće ne dozvoli da budeš nečiji rob! Te jebače ne možeš izbrisati, al možeš promijeniit svoj način življenja i kompletno društvo, a njih ignorisati! Te prijašnje kurave izbaci iz svog života kao i njeg i nađi sebi nove prijatelje i živi finim životom normalno, a pravi će doći u svoje vrijeme.
Stara izreka glasi: "Neće suđeni pobjeći"!

Ako ti još nešto mogu pomoći javi se na PVT. Sretno... :run:
Ma vidi nešto, moje prijateljice nisu nikakve kurave, sve su to skoro udate žene, porodične, normalne...samo dotičnom nisu "po mjeri", jer njemu nenormalno da one izađu na kafu bez muževa, njemu je sve nenormalno, pa čak da ja sjednem u taxi, možda mu je samo moja mama ok, mada više ni u to ne vjerujem. Znači, ne trebam ja nove prijatelje, trebam ih samo vratiti u svoj život, i užasno mi je teško što sam uopšte dozvolila da pokidam veze koje su trajale jako dugo.
madner

#208 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by madner »

Sama pala, sama se ubila.
Pitarrr82

#209 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Pitarrr82 »

Ghost_Rider_XXX

#210 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Ghost_Rider_XXX »

madner wrote:Sama pala, sama se ubila.
De malo empatije, nemoj da si tako rigidan.
madner

#211 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by madner »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Pa nije pao meteor pa da imam empatiju. Kada je je jos redovno stocirao nije razmisljala o tome kako su to divni prijatelji.
hocunecu

#212 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by hocunecu »

Ghost_Rider_XXX wrote:
u pravu je, samo ima i ona "bolje se raniti nego poginuti" ;-)

sve je to zivot i nema uspona bez pada
svi prije ili kasnije padnu,samo neki ne ustanu, e to je problem :)

zato djevojcice :) ispravi ledja i isturi grudi :mrgreen: ;-)
Katy

#213 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Katy »

edina123 wrote: I sama sam ti kroz sve ovo prosla, u većoj ili manjoj mjeri. I ja sam se zabavljala 4,5 godine, pa recimo da mi je bilo lijepo prvu godinu, ovo ostalo ..., ali ja sam otisla dublje i udala se. Sad je pakao nad paklon. Tri puta sam razvod tražila ali jednostavno ne dozvoljava, prijeti ubiće i mene i dijete, otići će odvesti dijete, .... ja sam živi leš, a bila sam prelijepa, mlada osoba, puna života. Sad mi je 32 godine, imam sina od 6,5 godina i on mi je sve u zivotu.

Skoro sam ja svom mužu, baš nakon svadje rekla. Ako te se ikad riješim, to će biti za mene drugi rodjendan. Taj dan ću da slavim. Do tada ni ovaj koji sad slavim, ne slavim. Jer od 365 dana, 360 dana su svadje ....
S cim te drzi u saci? Finansije?Predpostavljam jer je to uglavnom razlog iz kog zene najvise pretrpe.....
Dok ti stavljas sve pod pitanje i stavljas ovo ''AKO te se rijesim'' neces ga se rijesiti!!!!Nikad!
Djeluj! Ako nisi zaposlena,trazi posao,trazi na sve nacine i svuda!ni jedan dan nemoj propustiti da ne djelujes u pravcu tvog boljeg sutra!Razmisljaj ,planiraj,potrazi pomoc prijatelja,familije.Samo ne tapkaj u istom mjestu!Ako i situacija u kojoj si ponekad izgleda beznadezna,ne gubi nadu i djeluj i dalje!Samo tako ima naprijed!
Sve te njegove prijetnje ce trajati dok mu ne pokazes zube u pravom smislu da rezis!
Oni koji prijete,pogotovo djecijom srecom su fukare zadnje vrste.To nije otac,to je djubre!
A ako radis....nadji sebi stan,zgrabi dijete i idi,odmah!
Ma,kako pakao izgledao,imace kraj.Ovako unistavas svoj zivot,zivot svog djeteta koje ti je sve!

Sve ovo ti govorim jer sam sama prosla pakao na svoj nacin i jos uvijek nije zavrsen ali mi je mnogo bolje i dobro se osjecam,vidim kraj svemu.....nebi se nikad taj pakao zavrsio da nisam djelovala,na sve strane,bez predaha....i onda je jednom odapelo i islo na bolje!Jedno za drugim....ali uvijek bolje i bolje....
Ghost_Rider_XXX

#214 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Ghost_Rider_XXX »

Čitam ove stranice i fakat ne mogu da vjerujem.
Za koji moj to sebi dozvoljavate? Izgleda da je ovdje masa ljudi bježala sa časova kad je nastavna jedinica bila ljubav.
edina123 wrote:Draga moja. zaista nije šuplja i zelim da ti kazem da kad sam ovo procitala sebe sam tu vidjela. I sama sam ti kroz sve ovo prosla, u većoj ili manjoj mjeri. I ja sam se zabavljala 4,5 godine, pa recimo da mi je bilo lijepo prvu godinu, ovo ostalo ..., ali ja sam otisla dublje i udala se. Sad je pakao nad paklon. Tri puta sam razvod tražila ali jednostavno ne dozvoljava, prijeti ubiće i mene i dijete, otići će odvesti dijete, .... ja sam živi leš, a bila sam prelijepa, mlada osoba, puna života. Sad mi je 32 godine, imam sina od 6,5 godina i on mi je sve u zivotu.
Koga će on ba ubit?! Nema taj muda da se posječe dok se brije, a ne da te ubije. Psihološki profil takvih je identičan. Samo im pokaži zube pa ćeš vidjet kako odmah postaju hebene p***e.

Ma koliko mi je žao čitati ovakve ispovijesti, s druge strane poželim da vas lično kolektivno išamaram, jer je garant svaka od vas imala nekog lika ranije koji joj je bio dosadan.

Priča iz prve ruke:

Jedna prijateljica onako vrlo atraktivne karoserije (motor srednja žalost) upozna, za promjenu, normalnog lika koji totalno odljepi za njom. Frajer dobro izgleda solidno lovaran itd i sl, helem svaka mati bi ga za zeta poželjela.
Dotična jedno poslijepodne pije kafu sa mnom i govori mi: "Moram otkačit xxxx smara me."
Rekoh - Što te smara?
-Nemam pojma nekako je previše pažljiv. :shock:

Naravno nogirala ga je prije dvije godine našla čoeka svog života i udala se i naravno više ne smije na kafu ni sama sa sobom, a ne s muškom rajom. Prava ljubav.
Šef

#215 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Šef »

boli do bola, daj broj telefona tog svog "momka" da ga nazovem i pustim mu ovo. :lol:

zamilsiti njegovu facu u tom trenutku-neprocjenjivo. :D

"...ti hodaš sa njom, ti spavaš sa njom
o dečko kad bi znao, o kad bi samo znao..." :D

Ako te poslije toga ne rokne, problem je riješen. 8-)
Vegetastar

#216 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Vegetastar »

trcicu trceci wrote:ali imam ja jedan problem druge prirode... jestel' spremni da iznesem :D
joj, haj al otvori molim te posebnu temu, to nekako daje posebnu draž :D
ladyada

#217 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by ladyada »

Vegetastar wrote:
trcicu trceci wrote:ali imam ja jedan problem druge prirode... jestel' spremni da iznesem :D
joj, haj al otvori molim te posebnu temu, to nekako daje posebnu draž :D
:lol: :lol: :lol: :lol: samo jedan problem...........
Not My Idea

#220 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Not My Idea »

red je da se i njemu sad pomogne...ajmo dobri ljudi :sax:
Katy

#221 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Katy »

Šef wrote:boli do bola, daj broj telefona tog svog "momka" da ga nazovem i pustim mu ovo. :lol:

zamilsiti njegovu facu u tom trenutku-neprocjenjivo. :D

"...ti hodaš sa njom, ti spavaš sa njom
o dečko kad bi znao, o kad bi samo znao..." :D
Vrati se par strana u nazad.....juce je jedan bio i izjasnio se da je on taj :lol:
Budno pracena tema!Ne treba ti telefon. Ja sam dobila 'opasku' da zna fizicki obradjivati :lol:
Pa ti vidi! :lol:
hocunecu

#222 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by hocunecu »

to je nas armin, nije on taj on se zeza :D
Vegetastar

#223 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Vegetastar »

nosonja iz BH Telekoma ruuuulz
Katy

#224 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Katy »

hocunecu wrote:to je nas armin, nije on taj on se zeza :D
gdje nam je Armin? Pobjegao je juce!Od mene! :lol: :lol: :lol: :lol:
hocunecu

#225 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by hocunecu »

Katy wrote:
hocunecu wrote:to je nas armin, nije on taj on se zeza :D
gdje nam je Armin? Pobjegao je juce!Od mene! :lol: :lol: :lol: :lol:
sto si ga prepadala :D
Locked