Mah,ostavi ti njega
Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Kio
#176 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
ja mislim, da ovo nece bi't dobro
Mah,ostavi ti njega
, hem ti duga, hem ti siroka Bosna ponosna...I Hercegovina 
Mah,ostavi ti njega
-
Katy
#177 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Ahaaaaaaa vidi,vidi......mojne meni togaaaaa.....armin.i.am wrote:nemoj se sikirat sve ce biti u redu
Upozoreni smo na tebe na pocetku teme da znas obraditi psihicki i sve podobro objasniti
da bude po tvom!
-
Katy
#178 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Raskinuli su trenutno.....i dok nam ne zamandale temu ,mozda jos i vidimo je li skontao da je pogrijesioKio wrote:ja mislim, da ovo nece bi't dobro![]()
![]()
Mah,ostavi ti njega, hem ti duga, hem ti siroka Bosna ponosna...I Hercegovina
ima li pomirenja,je l' zauvjek na dvije strane i tako to
-
Mr. Brightside
#179 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
i fizickiKaty wrote:Ahaaaaaaa vidi,vidi......mojne meni togaaaaa.....armin.i.am wrote:nemoj se sikirat sve ce biti u redu
![]()
Upozoreni smo na tebe na pocetku teme da znas obraditi psihicki i sve podobro objasniti
da bude po tvom!Munafik!
- Šef
#180 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
A jeko mlada?
-
Katy
#181 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Je li ovo prijetnja ili hvalisanje?armin.i.am wrote:i fizickiKaty wrote:Ahaaaaaaa vidi,vidi......mojne meni togaaaaa.....armin.i.am wrote:nemoj se sikirat sve ce biti u redu
![]()
da bude po tvom!Munafik!
-
Katy
#182 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Ni traga ,ni glasa.....jos!Šef wrote:A jeko mlada?
-
Mr. Brightside
-
Katy
-
conca
#185 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Draga moja, nezz da li ti je jos neko ovako odgovorio ako jeste sorry sto ponavljam.To raskidaj sto prije.Ako se bojis njegove reakcije natjeraj ga da on raskine.I nemoj tako misliti da je on jedini i da poslje te nece niko voljeti,a iskreno i to ti je bolje nego da tako zivis. Eto toliko od mene...zelim ti puno srece u rjesavanju problema.
-
conca
#186 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Officer Crabtree wrote:Stalno mu nudi p.cke... muškarcima to dosadi.
nemoj davat takve savjete...meni su dali i ja svom davala davala sad on konta to normalno i trazi vazda..a imam i ja dusu hahahahahhaha
-
boli do bola
#187 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Hvala ti puno na iskrenosti!conca wrote:Draga moja, nezz da li ti je jos neko ovako odgovorio ako jeste sorry sto ponavljam.To raskidaj sto prije.Ako se bojis njegove reakcije natjeraj ga da on raskine.I nemoj tako misliti da je on jedini i da poslje te nece niko voljeti,a iskreno i to ti je bolje nego da tako zivis. Eto toliko od mene...zelim ti puno srece u rjesavanju problema.
-
PalaSa Marsa
#188 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Boli do bola, jesil' ga otkacila? 
-
Katy
#189 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Oplakah!conca wrote:Officer Crabtree wrote:Stalno mu nudi p.cke... muškarcima to dosadi.
nemoj davat takve savjete...meni su dali i ja svom davala davala sad on konta to normalno i trazi vazda..a imam i ja dusu hahahahahhaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Katy
#190 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
@boli do bola....jesi ga otkacila,jesi dobro?
-
boli do bola
#191 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
[quote="Katy"]@boli do bola....jesi ga otkacila,jesi dobro?[/quote
Vjerovala ili ne.. našli se poslije posla, žestoko posvađali, ja poludjela..otišao u tri p.... materine, ali doslovno i izašla iz auta! Od tog časa nikakvog kontakta! Nadam se iskreno da je ovo kraj!
Vjerovala ili ne.. našli se poslije posla, žestoko posvađali, ja poludjela..otišao u tri p.... materine, ali doslovno i izašla iz auta! Od tog časa nikakvog kontakta! Nadam se iskreno da je ovo kraj!
- Vegetastar
#192 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
tooooooboli do bola wrote:Katy wrote:@boli do bola....jesi ga otkacila,jesi dobro?[/quote
- Ridjobrki
#193 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Tako, bolje kad mjesto boli do bola čisto boli neka stvar...boli do bola wrote: Vjerovala ili ne.. našli se poslije posla, žestoko posvađali, ja poludjela..otišao u tri p.... materine, ali doslovno i izašla iz auta! Od tog časa nikakvog kontakta! Nadam se iskreno da je ovo kraj!
Niko nije dužan durat' nikoga po svaku cijenu.
-
boli do bola
#194 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Baš tako, žali Bože samo moje sekiracije, nerviranja, suza, ubjeđivanja, pravdanja..ma pakao sam prošla!Ridjobrki wrote:Tako, bolje kad mjesto boli do bola čisto boli neka stvar...boli do bola wrote: Vjerovala ili ne.. našli se poslije posla, žestoko posvađali, ja poludjela..otišao u tri p.... materine, ali doslovno i izašla iz auta! Od tog časa nikakvog kontakta! Nadam se iskreno da je ovo kraj!![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#195 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Sve je to dobro, mog'o ti se primit' taj cip u mozgu ne daj Boze.
E sad u pamet, otvor'der 10 ociju.
E sad u pamet, otvor'der 10 ociju.
- Ridjobrki
#196 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Pomiriš li se nemoj da bi slučajno opet nama došla ovdje se žaliti! Nemoj reći da nije rečeno, samo možeš degenek fasovati. U pamet sada...boli do bola wrote:Baš tako, žali Bože samo moje sekiracije, nerviranja, suza, ubjeđivanja, pravdanja..ma pakao sam prošla!Ridjobrki wrote:Tako, bolje kad mjesto boli do bola čisto boli neka stvar...boli do bola wrote: Vjerovala ili ne.. našli se poslije posla, žestoko posvađali, ja poludjela..otišao u tri p.... materine, ali doslovno i izašla iz auta! Od tog časa nikakvog kontakta! Nadam se iskreno da je ovo kraj!![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#197 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Ako se pomiri znaci da je njegova operacija ugradjivanja cipa uspjela.
Kad ga vidis, pravi se k'o da ga ne vidis.
PS: Iskreno da ka'em, ja isprva nisam povjerovala u ovu pricu, da se ne lazemo.
Kad ga vidis, pravi se k'o da ga ne vidis.
-
boli do bola
#198 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Ma vjeruj mi, mene je očaj natjerao da svoj problem iznesem ovdje, vjeruj mi da sam "operisana" od foruma, nego sam danima čitala, tražila slučajeve poput mojih i onda se odlučila da i ja iznesem svoj problem! Tako da je sve istina, još sam dobro skratila priču!PalaSa Marsa wrote:Ako se pomiri znaci da je njegova operacija ugradjivanja cipa uspjela.![]()
Kad ga vidis, pravi se k'o da ga ne vidis.![]()
![]()
-
Katy
#199 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Toooo curice! Odlicno!boli do bola wrote:Katy wrote:@boli do bola....jesi ga otkacila,jesi dobro?[/quote
Nedaj nikad vise da ti neko ispira mozak i zabranjuje ti da zivis i ponasas se normalno i imas prijatelje!
Kad pokusa opet nesto....a ti opet posalji u tri p******m******....glavu gore i zivi svoj zivot,jedan je!
Posto te je vec dugo izolovao od svega i svih.....sad lijepo spremi se,sredi izadji gdje zelis....telefon u ruke...
nazovi svoje stare prijatelje,popi kaficu negdje...i najbitnije GLEDAJ DA SEBI UGODIS!
Onaj ko te voli....nece te nesretnom praviti....to zapamti!!!!
Ti si ta koja kaze da je kraj! I ako ti to kazes i zelis ,onda je kraj!
Nedaj mu pristupa nikakvog!
- Ridjobrki
#200 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Al' 'nako nešto kontam, kako može boljeti do bola? Ono... Meni to nekako nelogično. Ako boli onda boli i već je do bola, sve računam ne može ni boljeti a da nije do bola... A i ja svačim patim ovo malo mozga što imam...