Znal neko gdje je Foto kopirnica za ...
-
harisd
#1 Znal neko gdje je Foto kopirnica za ...
radi posla nikako nemam vremena otic do fotokopirnice u starom gradu povis japanske ambasad u ulici Av. šahinagića. Ma znam gdje je tačno od asutrijskog trga 100 metara. Al nemogu stic u radnom vremenu.
Imal neko broj telefona možda da ih nazovem da provjerim imajul jednu knjugu koja mi je HITNO potrebna.
Ili znal neko neku kopirnicu u koj se mogu nabavit stare knjige. Znam da u gradu ima kopirnica gdje imaju mnoštvo skeniranih knjiga. Konkretno meni treba
Milić-Stojić Kontinualni sistemi upravljanja
Imal neko broj telefona možda da ih nazovem da provjerim imajul jednu knjugu koja mi je HITNO potrebna.
Ili znal neko neku kopirnicu u koj se mogu nabavit stare knjige. Znam da u gradu ima kopirnica gdje imaju mnoštvo skeniranih knjiga. Konkretno meni treba
Milić-Stojić Kontinualni sistemi upravljanja
-
harisd
#2 Re: Znal neko gdje je Foto kopirnica za ...
Upravo sam zasno da se zove "GRAFO ART" d.o.o. Sarajevo al nikako nemogu da pronađem broj tel
- video
#3 Re: Znal neko gdje je Foto kopirnica za ...
Informacije 1182harisd wrote:Upravo sam zasno da se zove "GRAFO ART" d.o.o. Sarajevo al nikako nemogu da pronađem broj tel
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#4 Re: Znal neko gdje je Foto kopirnica za ...
570 066 je jedan od njihovih brojeva, i nije poviS vec poniZ Japanske ambasade. I rade do 8 cini mi se.
Sretno.
Sretno.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
-
harisd
#6 Re: Znal neko gdje je Foto kopirnica za ...
Hvala.
Našo sam broj u imeniku srecom. Ma u stvari nazvo sam jedan od brojeva 200-014 al nemaju knjige koja mi treba.
Ma knjiga je iz predmeta Automatsko upravljanje na faklutetu elektrotehnike
Sad u potragu za nekom novom fotokopirnicom koja se bavi slicnom tematikom
Našo sam broj u imeniku srecom. Ma u stvari nazvo sam jedan od brojeva 200-014 al nemaju knjige koja mi treba.
- irfan2
#7 Re: Znal neko gdje je Foto kopirnica za ...
pobaj se obratit na forum etf.ba ..
u blizini etf-a imaju dvije kopirnice koje imaju literature sa etf-a ..jedna je na pofalicima, druga je u sklopu kampusa (ona zgrada sto hoce da je ruse ..) i treca je na pmf-u ..
sve one imaju spisak za etf vezane literature, pa se moze pogledat ...
ako ti nije mrsko cekat, meni je usput kad se vracam kuci pa cu ti pogledat u ovoj u pofailcima ..
u blizini etf-a imaju dvije kopirnice koje imaju literature sa etf-a ..jedna je na pofalicima, druga je u sklopu kampusa (ona zgrada sto hoce da je ruse ..) i treca je na pmf-u ..
sve one imaju spisak za etf vezane literature, pa se moze pogledat ...
ako ti nije mrsko cekat, meni je usput kad se vracam kuci pa cu ti pogledat u ovoj u pofailcima ..
- Meshtar
#8 Re: Znal neko gdje je Foto kopirnica za ...
Radi li kod vas u IRISU još ona sa velikim fonase?harisd wrote:Hvala.
- Dioda
#9 Re: Znal neko gdje je Foto kopirnica za ...
Pogledaj u fotokopirnici koja se nalazi u zgradi PMF-a.Oni imaju vecinu knjiga koje trebaju studenti ETF-aharisd wrote:Hvala.
-
AMI_LLA
#10 znali li neko malo bolju kopirnicu
e ,da li zna neko malo bolju kopirnicu u gradu koji rade utisnuta pozlacena slova posto mi treba za diplomski...hvalaa
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#11 Re: znali li neko malo bolju kopirnicu
to bi prije mogle imati stamparije nego kopirniceAMI_LLA wrote:e ,da li zna neko malo bolju kopirnicu u gradu koji rade utisnuta pozlacena slova posto mi treba za diplomski...hvalaa
-
AMI_LLA
#12 Re: znali li neko malo bolju kopirnicu
Pa daj mi neku onda stampariju ako znas ,da to radi?Toto wrote:to bi prije mogle imati stamparije nego kopirniceAMI_LLA wrote:e ,da li zna neko malo bolju kopirnicu u gradu koji rade utisnuta pozlacena slova posto mi treba za diplomski...hvalaa
- hakazvaka
#13 Re: znali li neko malo bolju kopirnicu
http://www.xps.baAMI_LLA wrote:Pa daj mi neku onda stampariju ako znas ,da to radi?Toto wrote:to bi prije mogle imati stamparije nego kopirniceAMI_LLA wrote:e ,da li zna neko malo bolju kopirnicu u gradu koji rade utisnuta pozlacena slova posto mi treba za diplomski...hvalaa