Znacka Ognjen Prica

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Arminovski

#51 Re: Znacka Ognjen Prica

Post by Arminovski »

tranquil wrote: A u osnovnoj školi sam dvije godine išao u prvi razred, tj. pao sam "na godinu" i to u prvom razredu.
Moj respekt za tebe je opao markantno. Kao rezultat toga, oduzimam ti pravo da tarlahas o evoluciji i piramidama. :D
Banksy

#52 Re: Znacka Ognjen Prica

Post by Banksy »

Imam obje. Ništa posebno, nikakva pljačka.
Znam brdo propaliteta :D koji su danas na vrlo visokim položajima, ugledni i uticajni članovi društva. :D
Znaš koji odgovor više na Milijunašu i Kviskoteci :D i to je to. (A i to sasvim beskorisno, zavaljen u fotelji, a ne pred Tarikom, pa da se šta i zaradi :D )
angevin

#53 Re: Znacka Ognjen Prica

Post by angevin »

Osjećam se prevareno nakon toliko godina. :D
U osnovnoj dobio Uču, u srednjoj Pricu, ali oba puta različite nijanse crvene plakete. Nigdje značke..... Mora da se štedjelo za Olimpijadu....
tranquil

#54 Re: Znacka Ognjen Prica

Post by tranquil »

Arminovski wrote:
tranquil wrote: A u osnovnoj školi sam dvije godine išao u prvi razred, tj. pao sam "na godinu" i to u prvom razredu.
Moj respekt za tebe je opao markantno. Kao rezultat toga, oduzimam ti pravo da tarlahas o evoluciji i piramidama. :D
Propustio si nastavak:
tranquil wrote:U muzičkoj doduše :D
Samo u muzičkoj :D Prema tome, sam sebi oduzimam pravo da pričam o kvartnom i kvintnom krugu, a evoluciju i piramide mi ostavi plz :-D .
Post Reply