zna li neko
-
hurmasica
#1 zna li neko
Veceras oko 21 sat Titovom ulicom prosla je kolona automobila koji su trubili i uglavnom imali naljepljenu sliku nekog momka na šajbama. Interesantna kolona, ali nikao nisam mogla da shavtim o cemu se konkretno radi. Ima li iko kakvu info vezanu za to.
Koliko sam mogla primjetiti u koloni su bila sve nekakva "trkaca" auta??
Koliko sam mogla primjetiti u koloni su bila sve nekakva "trkaca" auta??
-
_ado_
#2 Re: zna li neko
godisnjica pogibije Zana Siljegovica. momak poginuo godine prosle u saobracajnoj nesreci kod RTV doma.
- karanana
#4 Re: zna li neko
znam da cu sada pitati nesto sto ce mozda i zatvoriti temu ali: zasto im svaka cast?
-
hurmasica
#5 Re: zna li neko
pa zato sto su se lijepo organizirali da u tolikom broju obiljeze godisnjicu stradanja, vjerovatno njima drage osobe. e sad, nemam pojma koja je prica vezana za tog momka, kakva bila sigurno je zasluzio ovo sto se veceras moglo vidjeti.karanana wrote:znam da cu sada pitati nesto sto ce mozda i zatvoriti temu ali: zasto im svaka cast?
p.s. koliko sam mogla primjetiti imali su i podrsku policije
- Miki123
#6 Re: zna li neko
lik se trko na mjestu koje nije trkača staza i pogino tako što se zabio u banderu. jedina je tu sreća što nije poveo mene tebe, mehu, hamu sa sobom.
ovo samo kod nas ima..
ovo samo kod nas ima..
-
hurmasica
#7 Re: zna li neko
a sto li se trkao tamo gdje mu nije mjesto? jer da je ovo normalna drzava, tim mladim ljudima omugucila bi da se ostvare i da svoje talente i zelje imaju gdje i da pokazu.
Ne odobravam, naravno, al sve nam je u k...tako da me nista ne cudi.
- karanana
#8 Re: zna li neko
da je normalna drzava spasila bi mu zivot ne tako sto bi mu omogucila da se trka negdje drugo nego sto bi ga prije kobne nesrece sankcionisala, kaznila i opametila da se trkanje po gradu ne isplati. nije drzavin posao da mu obezbijedi i asfaltira pistu ali jeste njen posao da osigura sigurnost i bezbjednost na ulicama.
dakle slazemo se da je drzava kriva za ovo, ali se ne slazemo u tome sta je trebala da uradi da spasi ovaj zivot i zivote desetina drugih i trkaca i onih koje su ovakvi pokupili i ubili.
dakle slazemo se da je drzava kriva za ovo, ali se ne slazemo u tome sta je trebala da uradi da spasi ovaj zivot i zivote desetina drugih i trkaca i onih koje su ovakvi pokupili i ubili.
-
Mr.Penguin
#9 Re: zna li neko
zakljucati ovo, odgovorilo se na temu.
- chuchumbamayumbe
#10 Re: zna li neko
Valjda postoji Rally Šampionat BiH, pa neka se tamo dokazuju.hurmasica wrote:a sto li se trkao tamo gdje mu nije mjesto? jer da je ovo normalna drzava, tim mladim ljudima omugucila bi da se ostvare i da svoje talente i zelje imaju gdje i da pokazu.
Tamo se pokazuju i dokazuju, a ne u gradu.
Treba im graditi stazu da ne bi jurcali i ugrožavali ljude po gradu?!
Treba im oduzimati auta, oduzimati vozačke, slati u tvorza.
-
shin
#11 Re: zna li neko
Ima rally sampionat i brdske trke, fazon je sto ovi trkaci sa dvicama nemaju talenta niti opremu. Jer u rally ne spada kome ce aftermarket xenoni vise svijetliti ''na plavo''.
- plejka2
#12 Re: zna li neko
Mozda je on imao kazni a nije placao...karanana wrote:da je normalna drzava spasila bi mu zivot ne tako sto bi mu omogucila da se trka negdje drugo nego sto bi ga prije kobne nesrece sankcionisala, kaznila i opametila da se trkanje po gradu ne isplati.
Znam masu ljudi sto im je bila oduzeta vozacka pa su ponovo vozili...
Trebaju jace sankcije definitvno....zatvora nam treba da po grada potrpamo
- chengaba
#13 Re: zna li neko
Upratio sam kolonu, i onako kako su vozili sinoć, mogao je još neko neslavno završiti.hurmasica wrote:hvala na info...svaka im cast
Plemenita i lijepa ideja, ali realizacija nula bodova!