Hvala!

sihre?filozofija wrote:Već sam bacio, ali me interesuje o čemu se radi. Ovo je već neki put da nalazim ovakve stvari na balkonu!
Nakon trećeg puta sam i sam to kontao. Ali opet, da su sihri valjda bi bili na turskom ili arapskom?!nlt wrote:sihre?filozofija wrote:Već sam bacio, ali me interesuje o čemu se radi. Ovo je već neki put da nalazim ovakve stvari na balkonu!
postavi neku kameru, ili nešto slično, to se neko zaj**** s tobom,...ljudi vjeruju u svašta nešto, nekako mi najsličnije tim sihrima, jer se ponavlja konstantnofilozofija wrote:Nakon trećeg puta sam i sam to kontao. Ali opet, da su sihri valjda bi bili na turskom ili arapskom?!nlt wrote:sihre?filozofija wrote:Već sam bacio, ali me interesuje o čemu se radi. Ovo je već neki put da nalazim ovakve stvari na balkonu!
Sudeci po postu avetinje, najvise se vjeruje u rimokatolicke. PlacemPatriotska_Liga wrote:Najveća snaga sihri, uroka i sličnih budalaština je u tome što ljudi vjeruju u to.
hahahahahahah pise janos mesarosjeza u ledja wrote:madjarski
Vjeruj mi, ni ja nisam vjerovao dok nisam imao priliku da vidim. Srećom, nije se radilo o meni.rage_guy wrote:Sudeci po postu avetinje, najvise se vjeruje u rimokatolicke. PlacemPatriotska_Liga wrote:Najveća snaga sihri, uroka i sličnih budalaština je u tome što ljudi vjeruju u to.![]()
Ne. Gledao sam kako se to pravi. Mislio sam da je to zajebancija, ali sam se prevario. Poslije se dogodilo ono što je ta osoba, koja je i napravila vradžbinu, rekla da će se desiti.Patriotska_Liga wrote:Šta si gledao? Da se psihički bolesnici liječe nekakvim čudnim riječima? Prijavi u najbližu policijsku ustanovu.