Zna li neko naziv filma???
Moderator: _BataZiv_0809
-
pogresan smjer
#626 Re: Zna li neko naziv filma???
Vidio sam najavu na TV-u ali nisam pogledao film. Advokat je u pitanju koji brani kriminalce i proučava njihove zločine kako bi osmislio perfektan zločin. Zna li neko o kojem filmu je riječ
- PILJA
#627 Re: Zna li neko naziv filma???
Drustvo potrban mi link gdje da skinem SINKRONIZIRANE animirane filmove
- ćiribiribela
#628 Re: Zna li neko naziv filma???
Gledala sam prije par godina neki horor, sjecam se samo da je bila scena sa klaunom nekim. (neka djevojka cuva djecu i u jednoj sobi sjedi klaun u stolici, i ona nazove roditelje nesto i izmedju ostalog oni kazu kako nemaju klauna u ljudskoj velicini u kuci, nakon cega se ona okrece i shvati da klaun vise ne sjedi u stolici, pa panika) 
Help me ljudi.
Help me ljudi.
- Brkooo
#629 Re: Zna li neko naziv filma???
ne znam koji je al mozda ti ovo pomogne !ćiribiribela wrote:Gledala sam prije par godina neki horor, sjecam se samo da je bila scena sa klaunom nekim. (neka djevojka cuva djecu i u jednoj sobi sjedi klaun u stolici, i ona nazove roditelje nesto i izmedju ostalog oni kazu kako nemaju klauna u ljudskoj velicini u kuci, nakon cega se ona okrece i shvati da klaun vise ne sjedi u stolici, pa panika)
Help me ljudi.
http://www.screenjunkies.com/movies/gen ... wn-movies/
- ćiribiribela
#630 Re: Zna li neko naziv filma???
Hvala, ali nije nijedan. 
- Brkooo
#631 Re: Zna li neko naziv filma???
e jbg... onda probudi svoju podsvijest sa lucidnim snovima xD 
-
DancingKing
- ćiribiribela
#633 Re: Zna li neko naziv filma???
To je taj, hvala ti. 
-
DancingKing
#634 Re: Zna li neko naziv filma???
Nema na cemu 
-
AS_sa
#635 Re: Zna li neko naziv filma???
SCena ide kao neki bogatas ponudi nekom covjeku milion dolara da spava sa njegovom zenom ... Covjek to bez izbora prihvata i dalje ne znam 
- oldtajmer
-
AS_sa
#637 Re: Zna li neko naziv filma???
to je taj.. hvalaoldtajmer wrote:http://mojtv.hr/film/1917/nemoralna-ponuda.aspx
- art vandeley
#638 Re: Zna li neko naziv filma???
Ja vjerujem da ce ovo biti lagano za poznavaoce filma 
Rijec je o komediji , sjecam se radi o nekom kretenu koji na nekim kolicima nosa veliku stvrdnutu kamaru govana koja je ispustena iz aviona i vjeruje da je to neki meteor
sjecam se da tip nosi neku crvenu kariranu kosulju haman ili je neki prsluk ...
Nisam bas u tom zanru plaho pa ne znam ...ali se sjecam da je bila popularna komedija u svoje vrijeme
Rijec je o komediji , sjecam se radi o nekom kretenu koji na nekim kolicima nosa veliku stvrdnutu kamaru govana koja je ispustena iz aviona i vjeruje da je to neki meteor
Nisam bas u tom zanru plaho pa ne znam ...ali se sjecam da je bila popularna komedija u svoje vrijeme
- ćiribiribela
- scooby_dooby_doo
#640 Re: Zna li neko naziv filma???
zna li neko film,ima scena u kavezu,ringu neki borci se tuČu i na kraju sudija ih sve potuce
cini mi se da je stariji film? 
- graue_maus
#641 Re: Zna li neko naziv filma???
otac hoce da ide na hadz sa najstarijim sinom, ali mislim da se on napije i nemoze ici ,mislim da su mu vozacku oduzeli ..........onda ide mladji sa njim kao vozac .......autom iz francuske preko balkana turske sirije do meke .......u meki otac umire a sin se vrati sam kuci .....
- Sanchez22
#642 Re: Zna li neko naziv filma???
http://www.imdb.com/title/tt0361670/graue_maus wrote:otac hoce da ide na hadz sa najstarijim sinom, ali mislim da se on napije i nemoze ici ,mislim da su mu vozacku oduzeli ..........onda ide mladji sa njim kao vozac .......autom iz francuske preko balkana turske sirije do meke .......u meki otac umire a sin se vrati sam kuci .....
- graue_maus
#643 Re: Zna li neko naziv filma???
-
amerskopljak
#644 Re: Zna li neko naziv filma???
Moželi mi netko pomoći davno al baš davno gledao sam film na tv-u radnja filma odprilike je izgledala ovako jedan čovjek pokušava da pobjegne iz zatvora pa neuspije pa ponvoo pokuša i pobjegne al zadesi ga šta ja znam snjeg jedva preživljava a cjelo vrijeme mu je za vratom neki pukovnik ganja ga da ga uhvati sa soboom ima neki pištolj i koji metak i uspjeva da ubije neku foku koju pojede jedva preživi i kad napokon sve pređe prođe kilometre ostane mu samo još most da pređe i prešo je tu neku granicu i dođe to pola mosta kad ga taj komandir ćeka kad mu je prišao on mu je se sam sklonuo sa pusta i pustio ga da prođe.
film je podavno snimljen al predobar
- drag_gost
#645 Re: Zna li neko naziv filma???
http://www.imdb.com/title/tt0277327/amerskopljak wrote:Moželi mi netko pomoći davno al baš davno gledao sam film na tv-u radnja filma odprilike je izgledala ovako jedan čovjek pokušava da pobjegne iz zatvora pa neuspije pa ponvoo pokuša i pobjegne al zadesi ga šta ja znam snjeg jedva preživljava a cjelo vrijeme mu je za vratom neki pukovnik ganja ga da ga uhvati sa soboom ima neki pištolj i koji metak i uspjeva da ubije neku foku koju pojede jedva preživi i kad napokon sve pređe prođe kilometre ostane mu samo još most da pređe i prešo je tu neku granicu i dođe to pola mosta kad ga taj komandir ćeka kad mu je prišao on mu je se sam sklonuo sa pusta i pustio ga da prođe.film je podavno snimljen al predobar
Nevjerovatan film!
- Filter
#646 Re: Zna li neko naziv filma???
naso... a lonely place to die ... http://www.imdb.com/title/tt1422136/?ref_=nv_sr_1Filter wrote:noviji je film (zadnja godina, dvije), al nema sanse da se sjetim![]()
2-3 para negdje u engleskim brdima krecu na planinarenje, u sumi pronalaze lika zakopanog u zemunici. otkopavaju ga, ali ih provale otmicari, lokalna mafija i tu krece shiz...
- karanana
#647 Re: Zna li neko naziv filma???
a ja ti ga odmah nasao bio i stavio link za sliku ali izgleda da se link sa slikom izbriso i ostao samo moj komentar da je solidan film.
- Filter
#648 Re: Zna li neko naziv filma???
karanana wrote:a ja ti ga odmah nasao bio i stavio link za sliku ali izgleda da se link sa slikom izbriso i ostao samo moj komentar da je solidan film.
-
AnalitikaS
#649 Re: Zna li neko naziv filma???
Prijeratni TV film ili drama, mislim da je u produkciji prijeratne TVSA. Naslov filma je registarska tablica SA- (..........). Radnja sredovječan muškarac je s mlađom ljubavnicom (mislim da se radi o glumici Lj. Blagojević) ostaje u kvaru u lokvi - blatu u nekom zabačenom selu. Naravno seljani im nude pomoć - traktorista s kacigom na glavi, nikada je ne skida .... zaljubljuje se u Ljiljanu... Sve se iskomplikuje te par s početka glavom bez obzira bježi iz sela ostavljajući i auto i sve. Na kraju Saša Petrović -Čaki predsjednik mjesne zajednice kaže za auto- biće naš..... Molim vas za tačan naslov filma i lokaciju gdje se može pogledati na netu. Unaprijed hvala.
- madtv
#650 Re: Zna li neko naziv filma???
Sa 204-272AnalitikaS wrote:Prijeratni TV film ili drama, mislim da je u produkciji prijeratne TVSA. Naslov filma je registarska tablica SA- (..........). Radnja sredovječan muškarac je s mlađom ljubavnicom (mislim da se radi o glumici Lj. Blagojević) ostaje u kvaru u lokvi - blatu u nekom zabačenom selu. Naravno seljani im nude pomoć - traktorista s kacigom na glavi, nikada je ne skida .... zaljubljuje se u Ljiljanu... Sve se iskomplikuje te par s početka glavom bez obzira bježi iz sela ostavljajući i auto i sve. Na kraju Saša Petrović -Čaki predsjednik mjesne zajednice kaže za auto- biće naš..... Molim vas za tačan naslov filma i lokaciju gdje se može pogledati na netu. Unaprijed hvala.
enjoy