Zna li neko ko je danas uhapsen???
-
forza milan
#1 Zna li neko ko je danas uhapsen???
Idem danas u 2 Ferhadijom i ugledah kako specijalci pod punom opremom vode covjeka u lisicama. COvjek ima 50-60 godina, odijelo, kravata, pravi gospodin. Strpase ga u maricu i odvedose. Nije bilo guzve, galame, nicega, samo kroz raju provedose i u maricu. Zna li neko o cemu se radi?
-
Diplomata
#2 Re: Zna li neko ko je danas uhapsen???
Meni je cudno zasto policajci stoje na svakoj raskrsnici Alipasinog Polja ? Pucnjava od neki dan ili ... ?
- sffovac
#3 Re: Zna li neko ko je danas uhapsen???
ima vec 10-tak dana kako sam to primjetio na mojoj raskrsniciDiplomata wrote:Meni je cudno zasto policajci stoje na svakoj raskrsnici Alipasinog Polja ? Pucnjava od neki dan ili ... ?
vazda su tu, u po dana u po noci, ne zaustavljaju nikog, samo je 5-ica parkirana ili nije, ali drot vazda stoji
smrdi nesto ili je ko od glavonja doselio u mahalu
- campa_xxx
#4 Re: Zna li neko ko je danas uhapsen???
Da nije Mladic...??? Samo sto on nije gospodinforza milan wrote:Idem danas u 2 Ferhadijom i ugledah kako specijalci pod punom opremom vode covjeka u lisicama. COvjek ima 50-60 godina, odijelo, kravata, pravi gospodin. Strpase ga u maricu i odvedose. Nije bilo guzve, galame, nicega, samo kroz raju provedose i u maricu. Zna li neko o cemu se radi?
-
forza milan
#5 Re: Zna li neko ko je danas uhapsen???
Pa i ja sam pomislio da bi mogo bit Mladic, i to ne samo on nego svaki prolaznik je potencijalni mladic 
Otkud znas kako danas izgleda
Otkud znas kako danas izgleda
-
♥ Julianna ♥
#6 Re: Zna li neko ko je danas uhapsen???
Mladić u Ferhadiji u Sa?? To mi je nevjerovatnije čak i od priče o ludom guru doktoru Dabiću 
- BarbaDue
#7 Re: Zna li neko ko je danas uhapsen???
Teorija ima smisla, pa tu ga niko ne bi trazio. Nikome nebi palo na pamet da bi se na takvom mjestu nalazio.Julianna wrote:Mladić u Ferhadiji u Sa?? To mi je nevjerovatnije čak i od priče o ludom guru doktoru Dabiću
Samo za to treba imati m**a..