Pozdrav raja,
sjeća li se neko,to bi moglo biti '97 '98,oni ratni nadrealisti su pravili neke kratke kao predizborne ili nešto džinglove,
zafrkancije,...ima li to gdje da se nađe...
hvala
poz
zna li neko? IKO?????????
Moderator: _BataZiv_0809
- sarajlija80
#2 Re: zna li neko? IKO?????????
vozdra raja,da li ,komozda zna kako se zove onaj tip iz nadrealista u skecu anonimnost ,gdje utjelov.lik po imenu sekula opnacic ,ili ako ko moze da postavi video s keca on nedgje ide i nele i jedena mu traze pare,trazim a nikako ne mogu da nadjem sekc.Hvala unapre. 
- TRENT
#3 Re: zna li neko? IKO?????????
On je Sega.Mislim da sam negdje procitao da je otisao u Srbiju pocetkom rata.sarajlija80 wrote:vozdra raja,da li ,komozda zna kako se zove onaj tip iz nadrealista u skecu anonimnost ,gdje utjelov.lik po imenu sekula opnacic ,ili ako ko moze da postavi video s keca on nedgje ide i nele i jedena mu traze pare,trazim a nikako ne mogu da nadjem sekc.Hvala unapre.
A garant mislis na ovo . Preskoci na 4:20
- johnnykola
#4 Re: zna li neko? IKO?????????
on je radio mislim kao snimatelj ili tonac ili moguce da je radio i svjetlo u tln, skontali ga da provaljuje, pa i njega ubacili.
pojavljuje se i u onom skecu kad biraju himnu kad pjeva oj djevojko dzidzo moja.
pojavljuje se i u onom skecu kad biraju himnu kad pjeva oj djevojko dzidzo moja.
- zomri
#5 Re: zna li neko? IKO?????????
Zove se Davorin Šegulja - Šega. U ratu kratko bio u Beogradu (glumio u Neletovoj seriji Složna braća) da bi se potom ispalio u Kanadu gdje i danas živi.sarajlija80 wrote:vozdra raja,da li ,komozda zna kako se zove onaj tip iz nadrealista u skecu anonimnost ,gdje utjelov.lik po imenu sekula opnacic ,ili ako ko moze da postavi video s keca on nedgje ide i nele i jedena mu traze pare,trazim a nikako ne mogu da nadjem sekc.Hvala unapre.
Evo kratkog filma kojeg je tamo snimio prije par godina
- dječak sa šibicama
#6 Re: zna li neko? IKO?????????
Shegu je na TV uvalila stara koja je tamo radila, a inace je bila SDS kadar, tada su se fotelje dijelile na tom "koalicijskom" principu tri nacionalne stranke.
- zomri
#7 Re: zna li neko? IKO?????????
Nađe me algoritam da sam ovaj njegov kratki gledao pa ponudi novoobjavljeni video Šeginih voditeljskih eskapada
Dobar kanal za zaroviti se btw
Dobar kanal za zaroviti se btw