Uploaded with ImageShack.us
Inaće, jučer sam sreo dvije velike zmije pregažene na cesti između Ploča i Gradca
Moderator: anex

ne bih rekao da je ovo sljepicTranquilizer wrote:Ma ovo je sljepic, šteta, ne treba ubijati baš svaku zmiju, jesu gadne al' su i korisne
Sljepić jok, a i da jest, onda zmija nije.Tranquilizer wrote:Ma ovo je sljepic, šteta, ne treba ubijati baš svaku zmiju, jesu gadne al' su i korisne
ima jedno Frojdovo objasnjenje tog strahaazurna_obala wrote:Pri samoj pomisli na zmije, ufati me strah
armin.i.am wrote:ima jedno Frojdovo objasnjenje tog strahaazurna_obala wrote:Pri samoj pomisli na zmije, ufati me strah![]()
ozbiljno,nemas se cega bojati jer nijedna zmija te nece prva napasti osim u ektremnim slucajevima kad se osjeca smtrno ugrozena.
zambaklija wrote:ja kad god vidim da nešto gmiže ja to odmah tamanim,komšija se iselio u amerikuu i njegovo zemljište za započetom građevinom je zadivljalo i pravo je zmijsko gnijezdo postalo sve neke zeleno sivkaste do po metra neznam šta da radim![]()
mislio sam sve zapaliti al' đe ću ima tu građe a i komšiluk je gust.....
![]()
jarane u zimu organizuj 4 covjeka i ti i ocistite to.. i fajrontzambaklija wrote:ja kad god vidim da nešto gmiže ja to odmah tamanim,komšija se iselio u amerikuu i njegovo zemljište za započetom građevinom je zadivljalo i pravo je zmijsko gnijezdo postalo sve neke zeleno sivkaste do po metra neznam šta da radim![]()
![]()
zambaklija wrote:ja kad god vidim da nešto gmiže ja to odmah tamanim,komšija se iselio u amerikuu i njegovo zemljište za započetom građevinom je zadivljalo i pravo je zmijsko gnijezdo postalo sve neke zeleno sivkaste do po metra neznam šta da radim![]()
![]()
a nije ni koristanflyawayll wrote:Samo ne razumijem zasto neko ubija sljepica koji uopce nije stetan ?
A dobro to ali ima i doista djece koja znaju sta je a ubijaju ga bez razloga..armin.i.am wrote:a nije ni koristanflyawayll wrote:Samo ne razumijem zasto neko ubija sljepica koji uopce nije stetan ?![]()
ljudi ga ubijaju jer misle da je neka otrovnica.
ah djeca ko djecaflyawayll wrote:A dobro to ali ima i doista djece koja znaju sta je a ubijaju ga bez razloga..armin.i.am wrote:a nije ni koristanflyawayll wrote:Samo ne razumijem zasto neko ubija sljepica koji uopce nije stetan ?![]()
ljudi ga ubijaju jer misle da je neka otrovnica.
bespotrebno su je ubiliBeish wrote:Evo jedne od neki dan sa izleta. Poskok (lat. Vipera ammodytes).
Uploaded with ImageShack.us
onda me oci varajuBeish wrote:Za armin.i.am, zmija nije ubijena. Slikano je u Pojskama pored Zenice.
I meni nešto neobično ovo cjevoliko dorzalno peraje...armin.i.am wrote:onda me oci varajuBeish wrote:Za armin.i.am, zmija nije ubijena. Slikano je u Pojskama pored Zenice.