He he ovo je neka lovačkošoferskawalkabout wrote:Prica mi jaran sta mu se desilo:
Vozim se ja u autu sa zenom, prituzilo mi, ne mogu vise durat. Stanem pokraj jednog sumarka, u sumarak, jedva stigoh da se ne upisham. Huh, koje olaksanje, i taman ja zavrsio kad ugledam zmiju na grani, tacno ispred gdje sam pisho. Ukocim se ja i paralisem od straha, a zmija ni pet ni sest, cap za moju muskost. Ja poludio od straha, ali ne mogu da se maknem, mislim, mati mila, umrijecu a zmija navalila. Iako okamenjen, do mene dopre da ne osjecam zmijine zube - kad ono skontam, ovo stara zmija, nema zuba, svi joj pospadali. Hmmm, cekaj, cekaj, ovo i nije toliko loshe.
Kad sam se vratio u auto, zena pita: "Sto si se toliko zabavio? Jesil se olakso?"
"Zheno, sad da umrem, ne zhalim!"
Zmije!!!
Moderator: anex
- striker
- DaysleepeR
http://24sata.hr/index.php?cmd=show_cla ... =main_page
Pogledati video
I procitati ovaj forum
http://forum.bljesak.info/index.php?sho ... 12050&st=0
Pogledati video
I procitati ovaj forum
http://forum.bljesak.info/index.php?sho ... 12050&st=0
-
Shoshana
Ovo me podsjeti, kad sam doselila ovdje, nako, u naletu planiranja reagovanja u eventualnim kriznim situacijama, stanem ti se ja raspitivati kod co'eka mi o situaciji u Kvibeku...
- Imal' zemljotresa?
- Nema.
- Imal' uragana?
- Nema
- Imal' poplava?
- Nema (bar ne ovdje gdje smo mi).
- Imal' zmija?
- Nema.....
I tako ti ja kontam kako zivim u perfektnoj zemlji, sve dok lani, vracajuci se s posla zamal' nogu ne stavim na nAku zmijurinu
Tu ti se ja zanogetam kuci (jebo Ben Dzonsona) i s vrata se udarim dernjaciti po co'eku
Vaki si, naki si, lazovcino nijedna prepredena, 'oces da me se otarasis, mal' me srce ne spuca....!!! Jedna glava - hiljadu jezika
- Ti si meni rek'o da ovdje nema zmija!
- Pa.... i nema?!
- A sta je ono na cesti, 'bem te corava?! Narasla glista?
- Aaaaaaaaa
Tri dana nisam s njim pricala, a po livadama sto sam hodala - hodala sam
Nek su sve one zive i zdrave, samo daleko im lijepa kuca od mene!
- danas
ahamostarac wrote:ti jesi zmija, to sam ti reko, al ne spadas u kategoriju koja me odusevljava. Ti si vise onako kao izroddanas wrote:mostarac wrote: Zmija je bez konkurencije za mene najljepsa zivotinja koju poznajem.![]()
necu nista reci![]()
![]()
![]()
-
mostarac
Ti si razlog zasto ljudi ne vole zmije, a ni ja tu vrstu, oko noga ti se ne motam, nego vezem sveze na tenama, a ti si se javila da covjeku razvalis temu, kao uostalom sto i sve razvalis cega se dotaknesdanas wrote:ne unistavaj covjeku temu nepasti nijednaznaju svi da si zbog mene zmije zavolio
![]()
a bjez sad, ne motaj mi se vise oko nogA![]()
Gluho bilo kad bi tebi dali sifru od americkog nuklearnog naoruzanja. Razbila bi Zemlju ko beba zvecku
- danas
nek si i ti jednu reko a da nisi slagomostarac wrote:Ti si razlog zasto ljudi ne vole zmije, a ni ja tu vrstu, oko noga ti se ne motam, nego vezem sveze na tenama, a ti si se javila da covjeku razvalis temu, kao uostalom sto i sve razvalis cega se dotaknesdanas wrote:ne unistavaj covjeku temu nepasti nijednaznaju svi da si zbog mene zmije zavolio
![]()
Gluho bilo kad bi tebi dali sifru od americkog nuklearnog naoruzanja. Razbila bi Zemlju ko beba zvecku
-
mostarac
nije se mislilo u smislu da si zajebana, nego da se hljeba ne znas najes' a da se ne pokapasdanas wrote:nek si i ti jednu reko a da nisi slagomostarac wrote:Ti si razlog zasto ljudi ne vole zmije, a ni ja tu vrstu, oko noga ti se ne motam, nego vezem sveze na tenama, a ti si se javila da covjeku razvalis temu, kao uostalom sto i sve razvalis cega se dotaknesdanas wrote:ne unistavaj covjeku temu nepasti nijednaznaju svi da si zbog mene zmije zavolio
![]()
Gluho bilo kad bi tebi dali sifru od americkog nuklearnog naoruzanja. Razbila bi Zemlju ko beba zvecku![]()
![]()
-
realna do boli
Jesam li vam rekla da sam vidjela zmiju 
- cHupjahalic@
@realna do boli
ako se iko boji zmija onda sam to ja.
ovdje u Skandinaviji se ljudi boje paukova (a ja ih jos zovem drage baje
), kad bi morali birati izmedju pauka i zmije oni bi izabrali zmiju
... ja ih cak ni na tv-u ne smijem gledati. 
ako se iko boji zmija onda sam to ja.
ovdje u Skandinaviji se ljudi boje paukova (a ja ih jos zovem drage baje
- Skyfox
Meni su uvijek govorili kako se sumski svijet drzi podalje od ljudi, i da se razbjeze prije nego ih vidis...
Jednom s rajom isao na vikendicu, ja zadnji u koloni, napravim korak kad izmedju nogu projuri zmija, i to kojom brzinom. Dok sam ja dreknuo ZMIJAaa... i dok su svi pobacali ruksake ili sta je vec ko nosio i razbjezali se ona je nestala u vidu magle...
Uglavno teorija da se sumska bica drze podalje od ljudi pade u vodu...
Jednom s rajom isao na vikendicu, ja zadnji u koloni, napravim korak kad izmedju nogu projuri zmija, i to kojom brzinom. Dok sam ja dreknuo ZMIJAaa... i dok su svi pobacali ruksake ili sta je vec ko nosio i razbjezali se ona je nestala u vidu magle...
-
_BosanaC
Cek, gdje si ono sreo tu zmiju?Skyfox wrote:Meni su uvijek govorili kako se sumski svijet drzi podalje od ljudi, i da se razbjeze prije nego ih vidis...
Jednom s rajom isao na vikendicu, ja zadnji u koloni, napravim korak kad izmedju nogu projuri zmija, i to kojom brzinom. Dok sam ja dreknuo ZMIJAaa... i dok su svi pobacali ruksake ili sta je vec ko nosio i razbjezali se ona je nestala u vidu magle...![]()
- cHupjahalic@
ja sam jos prije 3-4 godine vidjela jednu zmiju kad sam isla na izlet i od tada idem svugdje ali ne do tog mjesta.
bojim se da me ceka na istom mjestu.

bojim se da me ceka na istom mjestu.