Zmigavac u retrovizoru za VW JEtta

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
dingosp0

#1 Zmigavac u retrovizoru za VW JEtta

Post by dingosp0 »

prosle godine sam promjenio isti ovaj zmigavac, sa strane vozaca... sad otkljucavam auto vidim da je skroz slab kontakt.. isto koda se gubi... mislim da sam platio oko 40KM prosle godine ovaj dio u ASA... ima li se gdje jeftinije uzeti ovo, fkt mi se ne daje 40KM za zmigavac..gledo sam na netu... al skoro isto izadje...2007 god je u pitanju, isti zmigavac ko u golfa 5
_Reds_

#2 Re: Zmigavac u retrovizoru za VW JEtta

Post by _Reds_ »

I meni to treba drug isto, znaci smao ona plastika sto ide na retrovizoru, ako mislis na taj zmigavac. Probao sam traziti to, ali oni mi kazu moras kupiti cijeli bocni retrovizor, a to mi se nikako ne isplati.

isto se radi o onome kraj suvozaca. Znaci meni radi zmigavac, sve sto mi treba je ona malo zaobljena plastina. Trazio sma i po otpadima, ali i tamo mi kazu, smao cijelu retrovizor.
dingosp0

#3 Re: Zmigavac u retrovizoru za VW JEtta

Post by dingosp0 »

_Reds_ wrote:I meni to treba drug isto, znaci smao ona plastika sto ide na retrovizoru, ako mislis na taj zmigavac. Probao sam traziti to, ali oni mi kazu moras kupiti cijeli bocni retrovizor, a to mi se nikako ne isplati.

isto se radi o onome kraj suvozaca. Znaci meni radi zmigavac, sve sto mi treba je ona malo zaobljena plastina. Trazio sma i po otpadima, ali i tamo mi kazu, smao cijelu retrovizor.
evo ovo meni treba
Image
_Reds_

#4 Re: Zmigavac u retrovizoru za VW JEtta

Post by _Reds_ »

dingosp0 wrote:
_Reds_ wrote:I meni to treba drug isto, znaci smao ona plastika sto ide na retrovizoru, ako mislis na taj zmigavac. Probao sam traziti to, ali oni mi kazu moras kupiti cijeli bocni retrovizor, a to mi se nikako ne isplati.

evo ovo meni treba
Image
Da i meni isto, sa strane suvozaca.
dingosp0

#5 Re: Zmigavac u retrovizoru za VW JEtta

Post by dingosp0 »

jbg moraces kupiti citav dio kao i ja... ovo ako otvoris mozes ga slobodno baciti.. jer je zasticeno od vlage, tako i ako ga uspijes otvoriti i zamjeniti LED diode... kad tad ces navuci vodu tokom pranja i pregorice ti LED diode...

u ASAi je 40Km... i na piku... na netu isto tako...
puuu ebem ti auto....
_Reds_

#6 Re: Zmigavac u retrovizoru za VW JEtta

Post by _Reds_ »

dingosp0 wrote:jbg moraces kupiti citav dio kao i ja... ovo ako otvoris mozes ga slobodno baciti.. jer je zasticeno od vlage, tako i ako ga uspijes otvoriti i zamjeniti LED diode... kad tad ces navuci vodu tokom pranja i pregorice ti LED diode...

puuu ebem ti auto....
Citav ovaj dio ?? Ili citav retrovizor. Pitao sam u Foci one u ovlastenom nisu imali ovaj dio. Inache kod njih odem na servis, jer ovi u ASI, i u AC Quattro, deru samo tako. Obicno mali servis me u Foci dodje 50km minimalno jefitnije, a potrosim plafon cvaju goriva do Foce, jos ljudi mi zavrse odmah.
dingosp0

#7 Re: Zmigavac u retrovizoru za VW JEtta

Post by dingosp0 »

_Reds_ wrote:
dingosp0 wrote:jbg moraces kupiti citav dio kao i ja... ovo ako otvoris mozes ga slobodno baciti.. jer je zasticeno od vlage, tako i ako ga uspijes otvoriti i zamjeniti LED diode... kad tad ces navuci vodu tokom pranja i pregorice ti LED diode...

puuu ebem ti auto....
Citav ovaj dio ?? Ili citav retrovizor. Pitao sam u Foci one u ovlastenom nisu imali ovaj dio. Inache kod njih odem na servis, jer ovi u ASI, i u AC Quattro, deru samo tako. Obicno mali servis me u Foci dodje 50km minimalno jefitnije, a potrosim plafon cvaju goriva do Foce, jos ljudi mi zavrse odmah.
ma samo ovaj LED zmigavac brate...
Post Reply