ZMBT 6 ( Hayat TV )

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

P308

#26 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by P308 »

Mene kada nesto ne zanima, obicno ne otvaram tu temu niti imam potrebu da je komentarisem.
BHF_Manijak

#27 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by BHF_Manijak »

P308 wrote:Mene kada nesto ne zanima, obicno ne otvaram tu temu niti imam potrebu da je komentarisem.
Odgovor potrazi u prvom postu teme "sta mislite o novom serijalu". Ja sam rekao sta mislim.
Sabirni centar

#28 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by Sabirni centar »

Nisam pratio nijednu sezonu, ali nakon što pogledah ovaj klip razmišljam da ovu šestu ne propustim :shock: :run:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... HOBDO3clC0#!
Logovan

#29 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by Logovan »

Sabirni centar wrote:Nisam pratio nijednu sezonu, ali nakon što pogledah ovaj klip razmišljam da ovu šestu ne propustim :shock: :run:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... HOBDO3clC0#!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mislio sam da je u pitanju neka zajebancija sa ovom Hanom, ali sad vidim da sam bio u krivu... :skoljka: :D
http://www.vijesti-x.com/nova-internet- ... ema-video/
phillie

#30 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by phillie »

Kad je mogao Kadra, mogu svi :D

Ma hajd nek ima show, nek pjevaju, nek se bore, nek se natjecu, al kanite se ljudi glasanja :D
bariton

#31 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by bariton »

Babićka vrbuje nešto bolje koke.
trebaju im radi veće gledanosti -jelte.
podsjeća me na svodnika, ta Ana Babić.
sinoć je regrutovala naaakvu Ilmu Karleušu iz Sarajeva.
Ilma izgleda fenomenalno.
u faci liči na tatu.
ah! ah! ah!..tatice! tatice!
pa i ne pjeva loše...
Ilma će bit' maskota ovog šestog serijala.
ZEČICA.
Ćera1Ćera2

#32 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by Ćera1Ćera2 »

phillie wrote:Kad je mogao Kadra, mogu svi :D

Ma hajd nek ima show, nek pjevaju, nek se bore, nek se natjecu, al kanite se ljudi glasanja :D
ma ja daj raji kruha i igara :thumbup: nek se ljudi vesele.hvala dragom bogu da dobismo na balkaniyum.tv Hayat,Hayat folk i Hayat + pa mogu pratit ZMBT
maloprije sam ponovo glasao na televotingu iz Kanade za mog favorita Armina boga pitaj koliko će me koštati :roll: :bih:
Afanasi_94

#33 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by Afanasi_94 »

Mračajski proto wrote: Čitava država zna ko su oni idioti sa Farme i Brata, a ne znaju elementarne stvari iz života i naše nam države. Blago nama pa nam muziku kroje Deniali, Kadre i ti mangupčići.
:kiss:
luckylaka

#34 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:Svi lafo "jao, pa zar opet, dosadni su, ma fuuuj", a ubiste se od gledanja! Kao i raznorazne farme, velika braca i ostala sranja. Ne mogu da vjerujem da te teme imaju po 100 stranica i da ljudi to prate iz dana u dan! Hej, kako ljudi u kuci sjede i hlade muda, to interesantno! :shock: Hajd postaivt cu i ja kameru u stan, pa gledajte. Sex cenzurisan. :oops: :shock: Al' to samo govori o poremecenom sistemu vrijednosti, samom drustvu itd... U svijetu generalno, ne samo kod nas. Interesantno kako gomila ljudi boravi u kuci. Al' hajd da vidimo njihove probleme, nama ce biti odmah lakse. :zzzz:

Sto se Hayatovog serijala tice, ne gledam ih niti planiram, a svakako mislim da su odavno isfurali, ako su ikad i bili furani. Ali s obzirom da im je to glavni izvor zarade, onda ih razumijem. :oops:
Mislim ono, kad ljudi nastavu pomjeraju radi nekog fucking showa, i to izuzetno jefitnog i nekvalitetnog, onda vidis u kakvom odronu je nase drustvo. No nejse, hljeba i igara.
:thumbup: Ubode i ti.Inace pretpostavljam ko sve gleda farmu :-) tako da bjezim od te teme sto dalje.Hayat hvala Bogu nemam tako da sam rahat od tog krkanluka
semirsar

#35 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by semirsar »

BHF_Manijak wrote:Svi lafo "jao, pa zar opet, dosadni su, ma fuuuj", a ubiste se od gledanja! Kao i raznorazne farme, velika braca i ostala sranja. Ne mogu da vjerujem da te teme imaju po 100 stranica i da ljudi to prate iz dana u dan! Hej, kako ljudi u kuci sjede i hlade muda, to interesantno! :shock: Hajd postaivt cu i ja kameru u stan, pa gledajte. Sex cenzurisan. :oops: :shock: Al' to samo govori o poremecenom sistemu vrijednosti, samom drustvu itd... U svijetu generalno, ne samo kod nas. Interesantno kako gomila ljudi boravi u kuci. Al' hajd da vidimo njihove probleme, nama ce biti odmah lakse. :zzzz:

Sto se Hayatovog serijala tice, ne gledam ih niti planiram, a svakako mislim da su odavno isfurali, ako su ikad i bili furani. Ali s obzirom da im je to glavni izvor zarade, onda ih razumijem. :oops:
Mislim ono, kad ljudi nastavu pomjeraju radi nekog fucking showa, i to izuzetno jefitnog i nekvalitetnog, onda vidis u kakvom odronu je nase drustvo. No nejse, hljeba i igara.
Nesto tipa ovo, da se mere birat' koju ces sobu gledit', ako bude nekad i veselije drustvo :skoljka:
http://reallifecam.com/
Post Reply