ZMBT 6 ( Hayat TV )

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Rafael4

#1 ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by Rafael4 »

Šta mislite o ovom novom serijalu, meni su već dosadili ?
Ljuba Moljac

#2 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by Ljuba Moljac »

Hayat se vec odavno fura na Grand.
P308

#3 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by P308 »

Zar je vec pocelo? :shock:
tendzera

#4 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by tendzera »

Jedva cekam. :oops:
Ambrozija

#5 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by Ambrozija »

P308 wrote:Zar je vec pocelo? :shock:

pa stvarno zar je vec pocelo?
BHF_Manijak

#6 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by BHF_Manijak »

Svi lafo "jao, pa zar opet, dosadni su, ma fuuuj", a ubiste se od gledanja! Kao i raznorazne farme, velika braca i ostala sranja. Ne mogu da vjerujem da te teme imaju po 100 stranica i da ljudi to prate iz dana u dan! Hej, kako ljudi u kuci sjede i hlade muda, to interesantno! :shock: Hajd postaivt cu i ja kameru u stan, pa gledajte. Sex cenzurisan. :oops: :shock: Al' to samo govori o poremecenom sistemu vrijednosti, samom drustvu itd... U svijetu generalno, ne samo kod nas. Interesantno kako gomila ljudi boravi u kuci. Al' hajd da vidimo njihove probleme, nama ce biti odmah lakse. :zzzz:

Sto se Hayatovog serijala tice, ne gledam ih niti planiram, a svakako mislim da su odavno isfurali, ako su ikad i bili furani. Ali s obzirom da im je to glavni izvor zarade, onda ih razumijem. :oops:
Mislim ono, kad ljudi nastavu pomjeraju radi nekog fucking showa, i to izuzetno jefitnog i nekvalitetnog, onda vidis u kakvom odronu je nase drustvo. No nejse, hljeba i igara.
Smetnje

#7 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by Smetnje »

BHF_Manijak wrote:Svi lafo "jao, pa zar opet, dosadni su, ma fuuuj", a ubiste se od gledanja! Kao i raznorazne farme, velika braca i ostala sranja. Ne mogu da vjerujem da te teme imaju po 100 stranica i da ljudi to prate iz dana u dan! Hej, kako ljudi u kuci sjede i hlade muda, to interesantno! :shock: Hajd postaivt cu i ja kameru u stan, pa gledajte. Sex cenzurisan. :oops: :shock: Al' to samo govori o poremecenom sistemu vrijednosti, samom drustvu itd... U svijetu generalno, ne samo kod nas. Interesantno kako gomila ljudi boravi u kuci. Al' hajd da vidimo njihove probleme, nama ce biti odmah lakse. :zzzz:

Sto se Hayatovog serijala tice, ne gledam ih niti planiram, a svakako mislim da su odavno isfurali, ako su ikad i bili furani. Ali s obzirom da im je to glavni izvor zarade, onda ih razumijem. :oops:
Mislim ono, kad ljudi nastavu pomjeraju radi nekog fucking showa, i to izuzetno jefitnog i nekvalitetnog, onda vidis u kakvom odronu je nase drustvo. No nejse, hljeba i igara.
Haj ne seri bogati pa u svakoj drzavi skoro postoji veliki brat i neki show kao sto je zmbt kod nas, a druga je stvar sto su sve zemlje bogatije pa im i show izgleda puno bolje zato ne rise na nase drustvo to je u svim zemljama najgledanije nesto, sta mozda trebam gledati dnevnik jedne te iste face svaki dan.
It_is_a_Leclerc

#8 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by It_is_a_Leclerc »

Ko ono pobijedi u petom ? :-) :lol:
kupujmodomace

#9 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by kupujmodomace »

BHF_Manijak wrote:Svi lafo "jao, pa zar opet, dosadni su, ma fuuuj", a ubiste se od gledanja! Kao i raznorazne farme, velika braca i ostala sranja. Ne mogu da vjerujem da te teme imaju po 100 stranica i da ljudi to prate iz dana u dan! Hej, kako ljudi u kuci sjede i hlade muda, to interesantno! :shock: Hajd postaivt cu i ja kameru u stan, pa gledajte. Sex cenzurisan. :oops: :shock: Al' to samo govori o poremecenom sistemu vrijednosti, samom drustvu itd... U svijetu generalno, ne samo kod nas. Interesantno kako gomila ljudi boravi u kuci. Al' hajd da vidimo njihove probleme, nama ce biti odmah lakse. :zzzz:

Jbt pa ti si slijep pored svojih ociju. Od svih tv stanica u BiH Hayat
Izgleda najbolje. Pa covjece vidis li samo kako izgleda njihov studio, voditelji, svjetlo!!!
Koja to BH televizija izgleda bolje od Hayata i koja je ikad ista napravila u studiju vecem od dvije sobe???
Jeste li samo pogledali finale u zetri sto je bilo? Pa u regionu niko nist ni blizu nije napravio. Prismrdit im
Ne moze niko ovdje.

E sad je druga stvar sto preovladavaju narodnjaci itd
Uredjivacki dio ne pominjem niti me zanima...
Jbt ljudi iz drugih zemalja komentiraju kako je vrh a vi patriote velike (kao i tvoj nik)
Dje god se mozes istresti, jedva docekas.
Haj ba malo lupaj glavom od zid.
:D
Mračajski proto

#10 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by Mračajski proto »

To da se Hayat kao TV kuća trudi, naravno da stoji. Ažurni su i uvijek inovativni, što je pohvalno! Od ostalih to niko ne radi i po tome se itekako izdvajaju. Oni sa BHT1 i FTV su smiješni. Uvodna špica im ista kao prije 5 godina. Najiritantniji mi je onaj zvuk kad su izvještaji Premijer lige. Dođe mi da razbijem TV! Pa brate, šta fali promijeniti jebeni zvuk? Promijeniti pozadinu kad pišete rezultate? A oni navalili na iste. Pa bolje sam ja pozadine štimao na času informatike.

A što se tiče Velikog Brata i Farme, isto mislim da je to velika glupost i da to mogu pratiti samo oni što ništa od života nemaju. Sumnjam da će bilo koji načitani čovjek iz čista mira upaliti i gledati ko kome halali mamu i ko je na koga bacio drkicu, ko se poseksao. Voajeri bošnjački, samo da je gladiti damu i zvati Kalman, palamuditi kako je loše u državi, a samo na Facebooku revolucije i proteste praviti. I ono malo nedjeljom na autopijacu ode, pa se vrati Farmu i Brata gledati. Nama je kritička svijest na niskom nivou, to ove gluposti i govore. Čitava država zna ko su oni idioti sa Farme i Brata, a ne znaju elementarne stvari iz života i naše nam države. Ne mogu da vjerujem da neko prati one budale sa Farme, ono su takve sirovine da ne mogu povjerovati.

ZMBT je smiješan šou. Svake godine izbacuju tog famoznog pobjednika a ništa taj pobjednik ne uradi na muzičkoj sceni. Isto je i sa onim Habibijem sa OBN-a, kao i sa onim reperom, Amelom sa OBN-a i sličnim. Blago nama pa nam muziku kroje Deniali, Kadre i ti mangupčići.

Halid Bešlić se sada stidi ko sve pjeva danas. Da ne pričam o Safetu Isoviću...
BHF_Manijak

#11 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by BHF_Manijak »

Cekaj ba, ko je pricao o Hayatu kao televiziji? Govorim vezano za show zmbt da je odron. Na Hayatu jedino dnevnik mogu pogledati, a generalno ne gledam nase tv stanice jer su sve i jedna uzas uzasa! Radije okrenem na Novu i vidim nesto dobro, poucno i kvalitetno uradjeno, mada i oni imaju bezze programa, ali za nase tv stanice su Pro7! Dakle meni su sve i jedna tv stanica kod nas odron, a posebno to mislim na FTV I BHT, koje s obzirom na budzet koliki imaju - program im je ne 0, nego -100! Dakle ne govorim za Hayat kakav je, vec zmbt, a show je nidje veze.
Smetnje wrote:Haj ne seri bogati pa u svakoj drzavi skoro postoji veliki brat i neki show kao sto je zmbt kod nas, a druga je stvar sto su sve zemlje bogatije pa im i show izgleda puno bolje zato ne rise na nase drustvo to je u svim zemljama najgledanije nesto, sta mozda trebam gledati dnevnik jedne te iste face svaki dan.
A ti se prvo nauci normalno komunicirati, pa me onda citiraj, razumio? S obzirom na komunikaciju i ne cudi me sto su ti vrh rvhova Farma i Veliki brat!
I kakve veze ima sto su te emisije u svijetu gledane, kad sam rek'o da je generlano u svijetu sistem vrijednosti otisao u PM! Dakle mene boli djon sta jedan Amer, Svedjanin ili Svabno gledaju i da li uopste gledaju ta sranja od programa tipa Veliki brat, kazem da su te emisije dno dna i da ljudi u nedostatku svog sopstvenog zivota tudji prate u stopu, gledaju sta jede, kad jede, da li je srao, s kim se posvadjao i slicno! To je debilizam i kretenizam ovog doba i ne moze me tito ubjedit u to da je to normalna pojava u svijetu da ljudi sjede u kuci i gledaju sta grupa ljudi radi i kako zivi.
Al' hajd sta fali, svakako je Orwell to najavio, nista novo. Svijet je otisao u qrac sa sistemom vrijednosti, ne samo bh. drustvo, a ti mene i dalje ubjedjuj kako je to cool emisija i kako je to nesto sasvim normalno.
I sto se mene tice gledaj sta hoces, a ne samo dnevnik, znas koliko me interesuje, ali me ne udjedjuj da je to normalno i pozeljno. To sto mi nemamo nikakvog normalnog programa pored dnevnika i ovakvih show-a, to je vec drugi par carapa...
e><pert

#12 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by e><pert »

Danas bi svi bili neke zvijezde, svi bi nešto pjevali, a niko da pošteno radi...
Fauja Singh

#13 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by Fauja Singh »

Prekjucer u prodavnici na kasi cekam da mi radnica provuce artikle, vidim nikako da se pokrene i sve gleda kroz portal pa onda ovoj drugoj radnici sto je slagala robu pokusava ocima reci "vidi ga vidi ga"
Prilazi ova druga sva usplahirena, kaze "jaao odakle on ovdje"

Haj pogledam i ja da vidim ko je to vani, kad ovaj djecacic sto je pobjedio na zadnjem ZMBT-u :-)
Jebo te koje odusevljenje kod njih dvije, ko da su Bono Vox-a vidjele.
madridist

#14 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by madridist »

Žalosna je istina to da im Bono u društvu kompletne postave Metallice dodje na kasu ne bi znale o kome se radi.
obmana

#15 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by obmana »

Rafael4 wrote:Šta mislite o ovom novom serijalu, meni su već dosadili ?
Tebi dosadili, a otvorio tematiku.
Eto ja se izvinjavam svima kojima smeta sto ja nekada pogledam ZMBT,
VB i farmu.
Ni ja ne gledam turske i spanskomexicke serije pa se nekurchim.
tendzera

#16 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by tendzera »

madridist wrote:Žalosna je istina to da im Bono u društvu kompletne postave Metallice dodje na kasu ne bi znale o kome se radi.
Jah,propast' ce svijet,ako ne znaju ko je Bono... :oops:
dezurni_ucenik

#17 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by dezurni_ucenik »

tendzera wrote:
madridist wrote:Žalosna je istina to da im Bono u društvu kompletne postave Metallice dodje na kasu ne bi znale o kome se radi.
Jah,propast' ce svijet,ako ne znaju ko je Bono... :oops:

Jah al' je zato bitno znati ko je pobjedio na zmbt. :oops:
tendzera

#18 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by tendzera »

CVIKERASH wrote:Jah al' je zato bitno znati ko je pobjedio na zmbt.
Nije bitno,al' htio il' ne htio svakako ces saznati. :oops:
Jolpaz

#19 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by Jolpaz »

Ayat moze organizirati i ZMBT 5450 a nece se izvaditi iz finansijske dubioze...
Ko se sjeca imena predhodnih pobjednika ZMBT, mašinerija odradi, a onda pobjednik eksluzivno gostuje na Bazenima i tu mu je kraj karijere...
Organizacija je kopija kopije ...
Kal El

#20 Re: AW: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by Kal El »

Jolpaz wrote:Ayat moze organizirati i ZMBT 5450 a nece se izvaditi iz finansijske dubioze...
Ko se sjeca imena predhodnih pobjednika ZMBT, mašinerija odradi, a onda pobjednik eksluzivno gostuje na Bazenima i tu mu je kraj karijere...
Organizacija je kopija kopije ...
Sve diraj samo ne Adnana Jakubovića..ili je JakuP :mrgreen:
Smetnje

#21 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by Smetnje »

BHF_Manijak wrote:Cekaj ba, ko je pricao o Hayatu kao televiziji? Govorim vezano za show zmbt da je odron. Na Hayatu jedino dnevnik mogu pogledati, a generalno ne gledam nase tv stanice jer su sve i jedna uzas uzasa! Radije okrenem na Novu i vidim nesto dobro, poucno i kvalitetno uradjeno, mada i oni imaju bezze programa, ali za nase tv stanice su Pro7! Dakle meni su sve i jedna tv stanica kod nas odron, a posebno to mislim na FTV I BHT, koje s obzirom na budzet koliki imaju - program im je ne 0, nego -100! Dakle ne govorim za Hayat kakav je, vec zmbt, a show je nidje veze.
Smetnje wrote:Haj ne seri bogati pa u svakoj drzavi skoro postoji veliki brat i neki show kao sto je zmbt kod nas, a druga je stvar sto su sve zemlje bogatije pa im i show izgleda puno bolje zato ne rise na nase drustvo to je u svim zemljama najgledanije nesto, sta mozda trebam gledati dnevnik jedne te iste face svaki dan.
A ti se prvo nauci normalno komunicirati, pa me onda citiraj, razumio? S obzirom na komunikaciju i ne cudi me sto su ti vrh rvhova Farma i Veliki brat!
I kakve veze ima sto su te emisije u svijetu gledane, kad sam rek'o da je generlano u svijetu sistem vrijednosti otisao u PM! Dakle mene boli djon sta jedan Amer, Svedjanin ili Svabno gledaju i da li uopste gledaju ta sranja od programa tipa Veliki brat, kazem da su te emisije dno dna i da ljudi u nedostatku svog sopstvenog zivota tudji prate u stopu, gledaju sta jede, kad jede, da li je srao, s kim se posvadjao i slicno! To je debilizam i kretenizam ovog doba i ne moze me tito ubjedit u to da je to normalna pojava u svijetu da ljudi sjede u kuci i gledaju sta grupa ljudi radi i kako zivi.
Al' hajd sta fali, svakako je Orwell to najavio, nista novo. Svijet je otisao u qrac sa sistemom vrijednosti, ne samo bh. drustvo, a ti mene i dalje ubjedjuj kako je to cool emisija i kako je to nesto sasvim normalno.
I sto se mene tice gledaj sta hoces, a ne samo dnevnik, znas koliko me interesuje, ali me ne udjedjuj da je to normalno i pozeljno. To sto mi nemamo nikakvog normalnog programa pored dnevnika i ovakvih show-a, to je vec drugi par carapa...
Sta je lose u Zmbt pa tebi ne valja jesi se to prijavljivao pa ispao u prvom krugu hahaha, pa bolan bolan bar ti neko da priliku za nesto da uradis od svog zivota i ti se nasao sad tu pametan da govoris da je to lose, a sto se tice velikog brata meni je i to dobro, razni karakteri zatvoreni u kuci to ti je haveru cista psihologija znaci sve zavisi kako na sta gledas tj ne gledam da vidim ko se seksa i kako ko zdere nego posmatram ponasanje ljudi s psiholoske strane
Dead Man Walking

#22 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by Dead Man Walking »

Nemam Hayat uopste, tako da ne gledam ovo, al mi je fascinantno kako ova urbana gerila sto se grozi na ZMBT, VB, Farmu, Zvezde itd itd do u detalja sve zna sta se desava u tim emisijama. :?
kupujmodomace

#23 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by kupujmodomace »

Dead Man Walking wrote:Nemam Hayat uopste, tako da ne gledam ovo, al mi je fascinantno kako ova urbana gerila sto se grozi na ZMBT, VB, Farmu, Zvezde itd itd do u detalja sve zna sta se desava u tim emisijama. :?
Izvini koga ti zoveš urbanom gerilom???
vidiš li koje su dvije teme broj jedan koje se komentarišu dan/noć ovdje?
Pogađaš? F i VB :run:
nuki_cika

#24 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by nuki_cika »

BHF_Manijak wrote:Cekaj ba, ko je pricao o Hayatu kao televiziji? Govorim vezano za show zmbt da je odron. Na Hayatu jedino dnevnik mogu pogledati, a generalno ne gledam nase tv stanice jer su sve i jedna uzas uzasa! Radije okrenem na Novu i vidim nesto dobro, poucno i kvalitetno uradjeno, mada i oni imaju bezze programa, ali za nase tv stanice su Pro7! Dakle meni su sve i jedna tv stanica kod nas odron, a posebno to mislim na FTV I BHT, koje s obzirom na budzet koliki imaju - program im je ne 0, nego -100! Dakle ne govorim za Hayat kakav je, vec zmbt, a show je nidje veze.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Sve si dobro rekao ,ponaročito ovo za Velikog brata i Farmu.Kod mene jedan komšija ovdje hadzija(malo naporan za slušati),prije par godina kaže"sve dok se ljudi ne vrate čitanju i pročuvanju Kurana sistem vrijednosti će padati i ljudi će se ponašati poput životinja koje nemaju razuma .Danas kad to posmatram bojim se da je sve više upravu,(naravno ko vjeruje u svete knjige i prkticira vjerovanje razumijece)
BHF_Manijak

#25 Re: ZMBT 6 ( Hayat TV )

Post by BHF_Manijak »

Smetnje wrote: Sta je lose u Zmbt pa tebi ne valja jesi se to prijavljivao pa ispao u prvom krugu hahaha, pa bolan bolan bar ti neko da priliku za nesto da uradis od svog zivota i ti se nasao sad tu pametan da govoris da je to lose, a sto se tice velikog brata meni je i to dobro, razni karakteri zatvoreni u kuci to ti je haveru cista psihologija znaci sve zavisi kako na sta gledas tj ne gledam da vidim ko se seksa i kako ko zdere nego posmatram ponasanje ljudi s psiholoske strane
Cekaj, je l' ti mene zajebavas ili si ozbiljan?! :shock: :? Psihologija? Pa nije ono projekat "eksperiment" Bog te vidio, uozbilji se. Sta imas sa psiholoske strane proucavati likove koji se bas i ne mogu diciti svojim intelektualnim spososbnostima. Da gledam kako se biju u kuci, kako Mace pic.kara na svakom koraku (ima na youtubeu, ne znam kako se tacno onaj drugi lik zove) itd...
Za proucavanje, fino upises psihologiju pa proucavas bar za pare! :wink:

Sto se ZMBT-a tice, kazes daju priliku ljudima - koju ba? Ko je to od njih nekad nesto napravio??? Profuraju 7-8 mjeseci svoje i onda ti ljudi zavrse u nekoj lokalnoj birtiji.

Sto se mene tice, ne, nisam se prijavljivao, pokusavao, propadao, ispadao, stavise jako jako malo slusam bilo kakvu muziku. :wink:
Post Reply