Momak je zlatni retriver, boje meda,
prelijep, umiljat, naučen higijenskim navikama
Molimo da mu što prije pružite dom!!!!
Javite se na broj 061 350 527!!!

Moderator: anex

Hej onda pas nije izgubljen niti luta nego sam izlazi, a neko ga je iz dobre namjere zadržao da se ne vrati kući. Onda ga ne treba zadržati nego potražiti način da se vrati kući. Ako sam izlazi, ne luta, i zna se vratiti. Ako se izgubio, a neko ga traži, onda mogu pomoći oglasi sa slikom polijepljeni na Č.Vili ili gdje je već nađen. Jedna šetnja koju će on predvoditi može ukazati na njegov put kući._BosanaC wrote:Maloprije ga opet vidjeh, meden je, a jos se niko nije javio![]()
Sreca komsija ima srca pa nece izletiti na cestu dok se neko ne javi, iako sam cuo da je taj retriver navodno od nekog lika s CVile koji ga inace tako pusta da luta :S
Ma izvini, ali koji je to lik koji bi navodno pustio psa da kao "naucen" malo proseta i sam se vrati?! U ovom gradu?! Govorimo o Sarajevu?Cober wrote:Hej onda pas nije izgubljen niti luta nego sam izlazi, a neko ga je iz dobre namjere zadržao da se ne vrati kući. Onda ga ne treba zadržati nego potražiti način da se vrati kući. Ako sam izlazi, ne luta, i zna se vratiti. Ako se izgubio, a neko ga traži, onda mogu pomoći oglasi sa slikom polijepljeni na Č.Vili ili gdje je već nađen. Jedna šetnja koju će on predvoditi može ukazati na njegov put kući._BosanaC wrote:Maloprije ga opet vidjeh, meden je, a jos se niko nije javio![]()
Sreca komsija ima srca pa nece izletiti na cestu dok se neko ne javi, iako sam cuo da je taj retriver navodno od nekog lika s CVile koji ga inace tako pusta da luta :S
cober, pas skoro dva mjeseca luta i prilazi ljudima koji setaju svoje kuce.Cober wrote:Hej onda pas nije izgubljen niti luta nego sam izlazi, a neko ga je iz dobre namjere zadržao da se ne vrati kući. Onda ga ne treba zadržati nego potražiti način da se vrati kući. Ako sam izlazi, ne luta, i zna se vratiti. Ako se izgubio, a neko ga traži, onda mogu pomoći oglasi sa slikom polijepljeni na Č.Vili ili gdje je već nađen. Jedna šetnja koju će on predvoditi može ukazati na njegov put kući._BosanaC wrote:Maloprije ga opet vidjeh, meden je, a jos se niko nije javio![]()