koja smijurija od organizacije
Ronaldo izgleda ima samo 1 rijec u vokabularu:
Fantastic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Smiješno i žalosno. Jebo ih izbor.AmirBaa wrote:Nijednog igraca atletico madrida ?
todd_smith wrote:Q: Cristiano, what was the most emotional moment so far in your career?
A: The last one.
ajd ok
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
najjace mi sto su dali fair play nagradu svim volonterima za SP, dok se desava zlocin ljudskih prava za osobe koje rade na SPu u KataruBHF_Manijak wrote:Hahaha cuj Iniesta, cuj David Luiz, cuj Kroos... Jebo vas izbor. Loew pored Ancelottija - smijesno! Ovo bas izbor usko vezan za Fifino takmicenje - Svjetsko prvenstvo. Jebe se njih za sva ostala takmicenja.
jos pitu da zna skuhati i taman za udajeomar little wrote:vidi ove cica mace voditeljice, prica francuski, engleski, spanjolski i njemacki. masala.
BHF_Manijak wrote:Hahaha cuj Iniesta, cuj David Luiz, cuj Kroos... Jebo vas izbor. Loew pored Ancelottija - smijesno! Ovo bas izbor usko vezan za Fifino takmicenje - Svjetsko prvenstvo. Jebe se njih za sva ostala takmicenja.
I što je najvažnije voli fudbal.omar little wrote:vidi ove cica mace voditeljice, prica francuski, engleski, spanjolski i njemacki. masala.
I to ne tecno, vec perfektno s akcentima! Ja se sjeb'o!omar little wrote:vidi ove cica mace voditeljice, prica francuski, engleski, spanjolski i njemacki. masala.
cura prica bolje nego neuerBHF_Manijak wrote:I to ne tecno, vec perfektno s akcentima! Ja se sjeb'o!omar little wrote:vidi ove cica mace voditeljice, prica francuski, engleski, spanjolski i njemacki. masala.![]()